Top 3 altcoins die in juni omhoog kunnen schieten: Algotech leidt vóór de prijsbeweging van Polkadot en Toncoin

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De verwachting dat altcoins in juni centraal zullen staan, veroorzaakt opschudding op de cryptocurrency-markt. Terwijl de hegemonie van Bitcoin geleidelijk vervaagt, verschuift de aandacht naar alternatieve munten die creatieve oplossingen en ongehoord groeipotentieel bieden. Drie cryptocurrencies onderscheiden zich van de andere tussen de talloze opties: Toncoin, Polkadot en Algotech.

Met hun onderscheidende kenmerken, actieve gemeenschappen en mooie toekomst kijken investeerders en enthousiastelingen uit naar wat deze bedrijven hierna gaan doen. Deze cryptocurrencies hebben het potentieel om een ​​grote invloed te hebben naarmate de cryptocurrency-scene zich ontwikkelt.

In dit bericht zullen we kijken naar de drie belangrijkste cryptocurrencies die we in juni in de gaten moeten houden, inclusief prijsvoorspellingen, markttrends en de factoren die hun succes voeden.

Polkadot (DOT): Een revolutie in de interoperabiliteit van de blockchain met een upgrade van het JAM-protocol

Polkadot is een industriële kolos die op zichzelf staat vanwege zijn interoperabele omgeving. Door deze speciale architectuur worden meerdere blockchains onder één dak samengebracht, waardoor de ononderbroken beweging van gegevens, fondsen en applicaties mogelijk is.

Het fundamentele netwerk, de Relay-keten, maakt tokenhandel en gegevensuitwisseling mogelijk. Het wint aan populariteit onder webontwikkelaars dankzij de web 3.0-technologie, die zowel gedecentraliseerd als privé is. Het herbergt nu ongeveer 2100 ontwikkelaars.

De Polkadot-gemeenschap heeft de update van het Join-Accumulate Machine (JAM) Protocol vrijwel unaniem goedgekeurd, met meer dan 31 miljoen DOT-tokens vóór. Deze update probeert de huidige Polkadot Relay Chain te vervangen door een meer modulaire en efficiënte architectuur die Polkadot- en Ethereum-componenten combineert.

Polkadot (DOT) prijsanalyse

Op dit moment ligt de Polkadot (DOT) prijs tussen $7,02 en $7,93. De afgelopen week is de prijs met 2,49% gedaald. Niettemin is deze de afgelopen zes maanden met respectievelijk 35,58% en 10,73% gestegen.

De prijs van DOT corrigeert zichzelf nu en beweegt zich tussen de weerstand van $8,30 en de steun van $6,48. De voortschrijdende gemiddelden van de 10 en 100 dagen liggen beide rond de $7,40. De Stochastische en RSI-indicatoren, die respectievelijk 46,15 en 52,42 bedragen, duiden op een bescheiden momentum.

Toncoin (TON) prijsvoorspelling voor juni

De TON-prijs daalde naar een lokaal dieptepunt van $4,75 voordat hij zich herstelde in een V-vormig patroon. Deze bullish ommekeer resulteerde in een winst van 44% in twee weken, waarmee de barrière van een vallende wigformatie werd doorbroken, wat de mogelijkheid van een verdere stijging aangaf.

Volgens CoinCodex zal de prijs van Toncoin naar verwachting in juni omhoogschieten. Het token wordt momenteel verhandeld tegen $6. Volgens CC kan het token gemakkelijk belangrijke prijsniveaus overschrijden en in juni op een geheel nieuw hoogtepunt handelen. De tokenprijs verwacht een stijging van 40% tot $9 tegen 5 juni 2024.

Algotech (ALGT) is op weg om omhoog te schieten na een succesvolle voorverkoop

Algotech (ALGT) voert nu een openbare voorverkoop in meerdere fasen. Het heeft de interesse van investeerders gewekt, wat cryptofans ertoe heeft aangezet hun andere bezittingen te verkopen ten gunste van Algotech. Algotech (ALGT) heeft de helft van de overeenkomst tot nu toe met een winst van 100% vervuld.

Terwijl Algotech (ALGT) zich voorbereidt om de door AI aangedreven handel te veranderen, bereikt het het einde van de voorverkoop. ALGT-tokens worden gewaardeerd op $0,1, een aanzienlijke korting ten opzichte van de verwachte noteringsprijs van ongeveer $0,15. De voorverkoop heeft al ruim $5,8 miljoen opgebracht. Om de opwinding nog groter te maken, is de laatste bonusfase van de voorverkoop al met 30% uitverkocht. Om een ​​rendement van 2.500% te bieden wanneer de officiële handel op beurzen begint.

Voor meer informatie over Algotech:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!