De 8 beste crypto’s om in te investeren onder de $2 om massale rijkdom te verwerven

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het licht van de steeds veranderende cryptocurrency-markt zijn handelaren die goedkope maar veelbelovende tokens in de gaten houden meestal winnaars. Dit artikel beperkt de beste crypto’s onder de €2 met een enorm winstpotentieel. Deze munten hebben belangrijke mijlpalen bereikt. Laten we eens kijken welke dat zijn.

De 8 beste cryptomunten die u nu kunt kopen

Onze analisten hebben de acht beste crypto’s met een enorm potentieel op een rij gezet. Daar zijn ze:

  • DTX Exchange (DTX): De beste crypto om te kopen omdat het iets nieuws met zich meebrengt.
  • Ethena (ENA): Een cryptovaluta die naam maakt op deze markt.
  • Ondo (ONDO): Een van de best presterende crypto’s op de prijsgrafieken.
  • Tron (TRX): Een bekend token dat opnieuw aan populariteit wint.
  • Chiliz (CHZ): Spannende ontwikkelingen zouden een rally kunnen veroorzaken.
  • Gala (GALA): Een cryptomunt die zijn opwaartse trend voortzet.
  • Jupiter (JUP): Een van de grotere veelbelovende tokens die binnenkort zou kunnen stijgen.
  • EOS (EOS): Blijft nieuwe handelaren en ontwikkelaars aantrekken.

Nu zullen we al deze crypto’s nader bekijken.

DTX Exchange (DTX)

DTX Exchange (DTX) behoort momenteel tot de meest veelbelovende cryptomunten. Dit voorverkoopfenomeen heeft tot nu toe meer dan $600.000 opgebracht en zal naar verwachting tegen eind mei 2024 $1 miljoen bereiken. Als favoriet onder miljoenen handelaren over de hele wereld wil de DTX Exchange een revolutie teweegbrengen in de online handel.

Dit handelsplatform bereikt dit via een hybride uitwisselingsmodel waarin de beste eigenschappen van CEX en DEX zijn geïntegreerd. Bijgevolg hebben gebruikers toegang tot meer dan 120.000 activaklassen (crypto’s, obligaties, aandelen, enz.) met een hefboomwerking tot 1000x. Daarom komt geen enkele andere beurs qua liquiditeit in de buurt van de DTX Exchange.

Dit ecosysteem is afhankelijk van het DTX-utility-token, dat verschillende voordelen heeft voor de houders ervan. Ze krijgen bijvoorbeeld betere analysetools, lagere transactiekosten en stemrecht voor het bestuur. Bovendien kan elke handelaar die tijdens de voorverkoop voor meer dan $100 aan DTX bezit, $100.000 winnen dankzij de $1 miljoen weggeefactie die DTX Exchange zal lanceren.

Momenteel is één DTX slechts $0,04 waard, aangezien deze zich in fase 2 van de voorverkoop bevindt. Degenen die het vroeg hebben gekocht, genieten van een ROI van 100%. Dit percentage zal ongetwijfeld stijgen omdat marktanalisten een stijging van 50x voorspellen zodra een Tier-1 CEX DTX in het derde kwartaal van 2024 vermeldt. Gezien al deze factoren is DTX de beste crypto om te kopen.

Ethena (ENA)

Ethena (ENA) is een kracht geworden waarmee rekening moet worden gehouden op de cryptomarkt. Alleen al het afgelopen jaar zag de Ethena-crypto een sprong van meer dan 25% op de prijsgrafieken. Dit percentage zou binnenkort kunnen stijgen omdat dit project een aantal spannende ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Ethena Labs onthulde met name dat het zijn beveiliging heeft verbeterd met een drievoudige USDe-attestrelease.

ENA’s technische analyse vertoont ook bullish tekenen. Zo staan ​​er nu ruim zes technische indicatoren op groen voor deze crypto. Als resultaat van al dit bullish Ethena-nieuws en indicatoren voorspellen marktanalisten een potentiële stijging naar $1,29 in het tweede kwartaal van 2024. Dit maakt ENA een goede crypto om te kopen.

Ondo (ONDO)

Ondo (ONDO) is de volgende op onze toplijst met cryptomunten. Onlangs heeft dit project een aantal opwindende ontwikkelingen gekend, toen Ondo aankondigde te hebben samengewerkt met de Galaxy Exchange. Daarom kunnen gebruikers elk token van en naar USDY op Ethereum, Solana en Mantle wisselen.

Dit Ondo-nieuws kan een rally voor deze crypto veroorzaken. Daarover gesproken: de waarde van ONDO is de afgelopen twaalf maanden met ruim 650% gestegen. Bovendien zijn er nu bijna 17 technische indicatoren in de koopzone voor de Ondo-munt. Zo hebben prominente experts op cryptogebied $1,73 vastgesteld als het volgende koersdoel voor Ondo in het tweede kwartaal van 2024.

Tron (TRX)

Tron (TRX) is een andere goede crypto om te kopen, omdat deze een aantal belangrijke ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Met name heeft Tron aangekondigd dat het LayerZero-netwerk dit nu officieel ondersteunt. Daarmee komt het aantal netwerken dat dit project ondersteunt op 65+. Dankzij deze ondersteuning zullen TRON-ontwikkelaars DApps op veel blockchains inzetten.

Als het gaat om de beweging van de Tron-muntwaarde, steeg deze met bijna 45% op de YTD-grafiek. Dankzij dit bullish Tron-nieuws zou dit percentage binnenkort kunnen stijgen. Als gevolg hiervan voorspellen marktanalisten dat TRX vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,15 zal bereiken.

Chiliz (CHZ)

Vervolgens moeten we Chiliz (CHZ) noemen – een van de beste cryptomunten van de laatste tijd in termen van winst. Volgens gegevens van CoinMarketCap steeg de Chiliz-prijs met meer dan 45% op de 1-jaarsgrafiek. Crypto-analist Javon Marks denkt dat dit percentage zal stijgen. In zijn X-post staat dat CHZ over grote kracht beschikt en binnenkort een run naar $0,63755 zou kunnen meemaken.

De technische analyse van de Chiliz-munt ondersteunt deze stelling, aangezien 28 technische indicatoren momenteel groen knipperen. Daarom hebben marktanalisten een bullish Chiliz-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een potentiële stijging naar $0,30 in het tweede kwartaal van 2024 voor CHZ.

Gala (GALA)

Gala (GALA) heeft onlangs voor wat ophef gezorgd op de cryptomarkt, omdat het voor $240 miljoen werd geëxploiteerd. Maar Gala ondernam snel actie en slaagde erin de uitbuiter te lokaliseren en het geld terug te vorderen. Gala maakte bekend dat het meer dan 4,4 miljard GALA-tokens van deze persoon had verbrand. Bovendien heeft het al het Ethereum teruggevonden en nog eens een miljard GALA gekocht, die werden verbrand.

Deze snelle reactie kan een rally voor deze munt veroorzaken. In de afgelopen 12 maanden is de cryptowaarde van Gala met bijna 45% gestegen. Bovendien handelt GALA nu boven de EMA’s van 50 en 100 dagen. Vanwege al dit bullish Gala-nieuws en indicatoren voorspellen experts een prijs van $0,065 in het tweede kwartaal van 2024.

Jupiter (JUP)

Op de voorlaatste plaats hebben we Jupiter (JUP). Onlangs heeft Jupiter aangekondigd dat JupSOL nu 50% van de prioriteitsvergoedingen van een Jupiter-validator verdient. Dit is belangrijk nieuws omdat het extra APY aan deze LST toevoegt.

Als het gaat om de waarde van de Jupiter-munt, is deze alleen al het afgelopen jaar met meer dan 25% gedaald. Maar experts blijven optimistisch dankzij het bullish Jupiter-nieuws en 16 groene technische indicatoren. Ze voorspellen zelfs een potentiële sprong naar $1,70 voor Jupiter in het tweede kwartaal van 2024. Dit maakt Jupiter momenteel een van de beste cryptomunten.

EOS (EOS)

Als laatste noemen we EOS (EOS). Deze crypto maakt ook grote stappen nu EOS de release aankondigt van de EOS System Contracts v3.4.0. De EOS-stichting zei dat deze veranderingen bedoeld zijn om de EOS-tokeneconomie te stabiliseren en te laten groeien door een vast aanbodmodel aan te nemen dat deze beperkt tot 2,1 miljard tokens.

De beweging van de EOS-muntwaarde daalde met bijna 10% op de 1-jarige prijsgrafiek. Er bevinden zich nu echter zes technische indicatoren in de koopzone voor EOS. Vanwege al dit EOS-nieuws voorspellen marktanalisten een prijsgroei naar $1,13 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt.

Laatste gedachten over de beste crypto’s om in te investeren

Door cryptocurrencies onder de $2 te kopen, kunnen handelaren tegen een lage prijs de markt betreden en toch veel verdienen. Hoewel dit de beste crypto’s zijn die naar verwachting aanzienlijk zullen groeien, valt DTX Exchange op. Het heeft een lagere marktkapitalisatie dan Ethena, Ondo, Tron, Chiliz, Gala, Jupiter en EOS, en heeft ook banden met de obligatiemarkt van $133 biljoen. Daarom zal DTX veel sneller stijgen dan de rest.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!