Cryptocurrencies waar whales nu aan het accumuleren zijn

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een aanzienlijke verschuiving in de markt laat zien dat grote investeerders strategische stappen zetten. Het observeren van hun acties kan wijzen op mogelijke toekomstige trends. Slimme deelnemers houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten nu de markt zich in 2024 herstelt. Inzichten in deze trends kunnen waardevolle aanwijzingen bieden.

De voorraad BlastUP-tokens raakt op en de voorverkoop eindigt over één week

De BlastUP-voorverkoop verovert de markt stormenderhand, haalt snel meer dan $7 miljoen op en boeit meer dan 17.000 investeerders in slechts een paar maanden. Nu bijna 70% van de $BLP-tokens die zijn toegewezen voor de voorverkoop al uitverkocht zijn, haasten investeerders zich om hun deel van dit dynamische lanceerplatform te bemachtigen.

De BlastUP-voorverkoop nadert zijn einde en biedt tot 31 mei $BLP-tokens met een korting van 35%, voordat ze op de DEX worden vermeld voor $0,1. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts erkend als een verborgen juweeltje en zal naar verwachting tegen het einde van het jaar mogelijk met 1000% omhoogschieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

Polygon (MATIC) handelt tussen $0,67 en $0,76. De prijs schommelt in de buurt van de 10-daagse SMA van $0,70, maar onder de 100-daagse SMA van $0,73. MATIC laat een verandering van -1,80% zien in de afgelopen week, een stijging van 0,85% over de afgelopen maand en een daling van 11,25% over zes maanden. Met een RSI van 48,42 en een MACD van bijna nul bevindt MATIC zich in een corrigerende beweging, balancerend tussen steun op $0,63 en weerstand op $0,80.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Stabiliteit op korte termijn verwacht

Starknet (STRK) handelt momenteel tussen $1,09 en $1,36. De munt heeft de afgelopen week een lichte stijging laten zien van 0,972% en de afgelopen maand van 1,33%. In de afgelopen zes maanden is STRK met 507,30% gestegen. De RSI staat op 52,13, wat wijst op een evenwichtige markt. De prijs lijkt zich in een corrigerende fase te bevinden, met sterke steun op $0,92 en weerstand op $1,46. De gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar en laten een stabiele beweging zien.

Polkadot (DOT) prijsoverzicht: Gestage klim met potentieel voordeel

Polkadot (DOT) handelt tussen $7,02 en $7,93. De 10-daagse en 100-daagse Simple Moving Averages bedragen respectievelijk $7,07 en $7,37. De munt heeft een prijsstijging laten zien van 29,80% over zes maanden en 7,90% over een maand, maar een daling van 4,83% in de afgelopen week. Met de RSI op 45,77 bevindt deze zich in een neutrale zone. De algemene trend voor DOT lijkt impulsief, wat wijst op een potentiële groei richting het weerstandsniveau van $8,30.

Hashflow (HFT) prijsoverzicht en voorspelling

Hashflow (HFT) handelt tussen $0,28 en $0,32. De prijs bevindt zich momenteel in een impulsieve beweging. Het heeft een ondersteuningsniveau van $0,26 en een weerstand van $0,34. De afgelopen week is de prijs met 1,57% gedaald, maar de afgelopen maand met 6,24% gestegen. De verandering over zes maanden laat een daling zien van 8,75%. De RSI staat op 56,32, wat wijst op een licht bullish trend. Het stochastische niveau is hoog op 95,04.

Conclusie

MATIC, STRK, DOT en HFT laten op korte termijn minder potentieel zien. BlastUP onderscheidt zich met het hoogste potentieel. De kracht van het project ligt in het unieke concept en de integratie ervan in het Blast-ecosysteem.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!