Top altcoins die de aandacht trekken van grote marktspelers

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van activiteit, omdat bepaalde altcoins aanzienlijke aandacht trekken van grote investeerders. Nu de bullrun van 2024 in volle gang is, kan het opsporen van deze rijzende sterren van cruciaal belang zijn. Ontdek welke minder bekende munten favoriet worden onder invloedrijke marktspelers, wat wijst op potentieel voor substantiële groei in de nabije toekomst.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw platform dat is ontworpen om gebruikers te helpen meer te verdienen op de Blast-blockchain. Blast staat bekend om het bieden van betere rendementen op Ethereum (ETH) en stablecoins dan andere vergelijkbare oplossingen. De belangrijkste functie van CYBRO is om gebruikers te helpen deze mogelijkheid ten volle te benutten.

Momenteel verkoopt CYBRO zijn tokens in de voorverkoop tegen een lage prijs van $0,025 per stuk, wat 58% goedkoper is dan de verwachte toekomstige prijs. Dit biedt een potentiële ROI van 140%. Er wordt gesproken dat een crypto-walvis een aanzienlijke hoeveelheid CYBRO-tokens zou kunnen kopen, wat blijk geeft van grote interesse in het project. Slechts 21% van het totale aantal tokens is beschikbaar voor deze voorverkoop, en er zijn al ongeveer 25 miljoen verkocht.

>>> Koop $CYBRO met 58% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt! <<<

Houders van CYBRO-tokens ontvangen verschillende voordelen, waaronder beloningen voor staking, speciale airdrops, cashback op aankopen, lagere kosten voor handelen en uitlenen, en een verzekeringsprogramma binnen het platform.

CYBRO heeft tot doel de cryptogroei te ondersteunen via verschillende investeringsstrategieën binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten. Deze strategieën variëren van conservatieve tot hoogrentende beleggingen. Het platform richt zich op het maximaliseren van het rendement door efficiënte cryptotransacties. Toekomstige updates omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en een One-Click Investment-functie voor het optimaliseren van het rendement door integratie met gedecentraliseerde (DeFi) en gecentraliseerde financiering (CeFi).

>>> Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Klik hier voor toekomstige rendementen <<<

Avalanche (AVAX) prijsoverzicht en voorspelling

Avalanche (AVAX) bevindt zich momenteel in een corrigerende fase met prijzen variërend van $34 tot $40,63. De RSI op 42,68 en een lager MACD-niveau suggereren dat de prijs bearish is. In de afgelopen week daalde AVAX met 11,08%, hoewel het de afgelopen maand een stijging van 8,04% en een aanzienlijke stijging van 71,14% over zes maanden zag. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $44,52, terwijl de steun $31,25 bedraagt.

Polkadot (DOT) koersoverzicht en voorspelling

Polkadot (DOT) kost momenteel tussen $7,02 en $7,93. De munt kende de afgelopen week een lichte daling van 5,38%, maar is in de loop van de maand met 7,45% en in zes maanden met 31,57% gegroeid. Met een RSI van 34,82 suggereert dit dat DOT oververkocht is. Indicatoren zoals de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden laten zien dat de prijs respectievelijk rond de $7,28 en $7,44 schommelt. Gezien het MACD-niveau van -0,05 en Stochastics op 10,53, bevindt de prijs zich in een corrigerende beweging. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $8,30, terwijl de dichtstbijzijnde steun $6,48 bedraagt.

Starknet (STRK) beweegt momenteel tussen $1,08 en $1,35. Het toont een licht neerwaartse trend met een prijsverandering over 1 week van -2,58% en een prijsverandering over 1 maand van -3,61%, maar toch een opvallende prijsverandering over 6 maanden van 504,51%. De RSI van 40,23 geeft aan dat het niet overbought of oversold is. Met een SMA 10 van $1,22 en SMA 100 van $1,26 bevindt STRK zich in een corrigerende zet en probeert sterke ondersteuningsniveaus te vinden.

Celestia (TIA) koersoverzicht en voorspelling

De huidige prijs van Celestia (TIA) varieert tussen $8,45 en $10,25. De afgelopen week is het met 11,34% gestegen. De afgelopen maand steeg de rente met 8,04% en in zes maanden tijd met 69,63%. De Relative Strength Index (RSI) staat op 43,25, wat aangeeft dat de munt niet overbought of oververkocht is. De trend lijkt corrigerend, aangezien deze onder het 10-daagse Simple Moving Average van $11,19 ligt. Het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $7,59 en het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $11,18.

Conclusie

AVAX, DOT, STRK en TIA hebben enige belofte getoond, maar hun potentieel op de korte termijn blijft beperkt. Aan de andere kant valt CYBRO op met zijn unieke marktplaats die gebruik maakt van het opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. De eerste release van dit nieuwe platform is gepland voor het tweede kwartaal van 2024. Vroege investeerders hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop, tegen gunstige voorwaarden. Deze kans biedt een spannender vooruitzicht voor diegenen die het meeste uit de aanhoudende bull run willen halen.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!