Onverwachte cryptocurrencies die experts ten zeerste aanbevelen om te kopen in de laatste dagen van mei

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Deskundigen hebben een paar verrassende cryptocurrencies geïdentificeerd die ze kunnen overwegen om te kopen nu mei ten einde loopt. Met de huidige bull run in 2024 zouden deze keuzes een aanzienlijk winstpotentieel kunnen bieden. Benieuwd welke de lijst hebben gehaald? Duik erin en ontdek de aanbevelingen en de redenen achter hun belofte.

BlastUP-voorverkoop gaat zijn laatste week in: Laatste kans om $BLP te kopen met 35% korting

De triomfantelijke voorverkoop van BlastUP gaat zijn laatste week in. De voorverkoop, die nog maar een paar maanden geleden werd gelanceerd, heeft opmerkelijk succes geboekt, waarbij meer dan $7 miljoen is opgehaald en meer dan 17.000 deelnemers zijn aangetrokken – en de aantallen blijven groeien, omdat steeds meer investeerders zich haasten om $BLP te kopen voordat de prijs ervan stijgt.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

De voorverkoop loopt tot 31 mei, waardoor er nog maar een paar dagen zijn om lid te worden van dit baanbrekende lanceerplatform dat zijn robuuste nut en toewijding aan de groei van de gemeenschap al heeft bevestigd. De verwachte DEX-prijs voor $BLP is vastgesteld op $0,1, maar de tokens zijn nu beschikbaar met een korting van 35%, geprijsd op $0,065.

>> Laatste oproep – Ontvang $BLP met korting voordat mei eindigt! <<

Starknet (STRK) beweegt momenteel tussen $1,08 en $1,35. Het toont een licht neerwaartse trend met een prijsverandering over 1 week van -2,58% en een prijsverandering over 1 maand van -3,61%, maar toch een opvallende prijsverandering over 6 maanden van 504,51%. De RSI van 40,23 geeft aan dat het niet overbought of oversold is. Met een SMA 10 van $1,22 en SMA 100 van $1,26 bevindt STRK zich in een corrigerende zet en probeert sterke ondersteuningsniveaus te vinden.

Jupiter (JUP) prijsoverzicht

De prijs van Jupiter (JUP) ligt momenteel in een bereik tussen $1,03 en $1,24. Het toont een mix van zowel opwaartse als neerwaartse bewegingen. De afgelopen week daalde de prijs met 4,27%, maar de afgelopen maand steeg deze met 15,79% en een opmerkelijke 3760,67% over zes maanden. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $1,37, terwijl de dichtstbijzijnde steun $0,95 bedraagt. Met een RSI van 47,81 en een MACD-niveau van -0,00147 bevindt JUP zich in een corrigerende fase.

Conclusie

Van de geanalyseerde cryptocurrencies vertonen STRK en JUP op de korte termijn minder potentieel. BlastUP valt echter op met het hoogste potentieel. Het sterke concept en de opname in het Blast-ecosysteem maken het een aantrekkelijke keuze. De solide basis en innovatieve aanpak van het project zijn sleutelfactoren die de veelbelovende vooruitzichten bepalen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!