Handelaren haasten zich om te investeren in Ethereum (ETH), DTX Exchange (DTX) en Gala (GALA) nu de instroom de markt bereikt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Beleggers raken weer enthousiast over de cryptomarkt nu deze weer de hoogtepunten nadert, vooral nu Ethereum (ETH), DTX Exchange (DTX) en Gala (GALA) veel aandacht trekken. Naarmate deze munten groeien, willen handelaren graag profiteren van hun stijgende waarden. Deze investeringsgolf laat zien dat mensen meer vertrouwen krijgen in deze cryptocurrencies en geloven dat ze grote rendementen kunnen opleveren, waardoor ze populaire onderwerpen onder handelaren worden.

ETH handelt weer in de buurt van zijn hoogtepunt en zou klaar kunnen zijn voor de volgende etappe. De Gala (GALA) is echter aanzienlijk lager dan de hoogste; elke fundamentele verandering kan de richting van de prijs veranderen. DTX Exchange is de toonaangevende opkomende munt die een revolutie teweegbrengt in het handels- en investeringslandschap.

Ethereum (ETH) beschouwt instroom als ETF goedgekeurd

De recente goedkeuring van een Ethereum ETF (Exchange-Traded Fund) markeert een belangrijke mijlpaal in de cryptocurrency-markt. Dankzij de goedkeuring kunnen beleggers blootstelling aan Ethereum verwerven zonder de cryptocurrency rechtstreeks te kopen. Het is een cruciale stap in de richting van de integratie van cryptocurrency in het bredere financiële systeem, en biedt meer mogelijkheden voor individuele en institutionele beleggers om deel te nemen aan de cryptomarkt.

Na de goedkeuring steeg ETH met meer dan 19% in een dag en wordt nu verhandeld tegen $3.810. Momenteel staat de RSI op 66, wat zich in de bovenste band bevindt, en de MACD bevindt zich ook boven de middelste lijn, wat duidt op sterkte.

Gala (GALA) krijgt steun in de buurt van de $0,04-zone

Gala is een cryptomunt gemaakt voor het Gala Games-platform, gericht op op blockchain gebaseerd gamen. Het stelt spelers in staat om hun in-game items echt te bezitten, waardoor ze de vrijheid hebben om deze activa te kopen, verkopen en verhandelen. Het doel van Gala is om de gamingwereld te decentraliseren door spelers de controle te geven over hun game-ervaring en digitale bezittingen. Naarmate het platform zich uitbreidt, wint Gala aan populariteit onder gamers en investeerders, die enthousiast zijn over de groeiende trend van play-to-earn-games.

In de mini-bullrun die begin februari van start ging, bewoog Gala ruim 300%. Het toonde een aanzienlijke opwaartse beweging waar beleggers profijt van hadden. Tijdens de recente correctie is de koers echter met meer dan 50% gedaald en handelt nu in de buurt van de $0,045-zone. De onmiddellijke steun is de zone van $0,04; de prijs heeft vele malen steun van dit niveau gekregen. De volgende sterke steun is $0,035 en de opwaartse weerstand is $0,05.

DTX Exchange: Een potentiële concurrent van traditionele beurzen

DTX Exchange (DTX) wordt een sterke concurrent van traditionele beurzen en wint aan populariteit voor handelen en beleggen. Mensen voelen zich aangetrokken tot DTX omdat het veel functies en voordelen biedt. Het heeft meer dan 120.000 financiële opties, waaronder cryptocurrencies, buitenlandse valuta, aandelen en CFD’s. Dit betekent dat handelaren alles wat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden.

Een grote aantrekkingskracht van DTX is het gedecentraliseerde karakter ervan. Dit betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun geld, in tegenstelling tot gecentraliseerde uitwisselingen, waarbij het risico bestaat dat iemand anders de controle heeft. DTX trekt ook handelaren aan met zijn nulcommissiebeleid, wat betekent dat er geen extra kosten zijn voor transacties.

DTX staat ook bekend als toegankelijk en inclusief. Het heeft lage kosten en verwelkomt handelaren van alle ervaringsniveaus. Dit maakt het aantrekkelijk, vooral voor nieuwkomers in de wereld van cryptocurrency.

Op dit moment bevindt de voorverkoop van deze tokens zich in de tweede fase en ze worden verkocht voor $0,04 per stuk. Ze hebben in korte tijd al meer dan $500.000 opgehaald bij investeerders. Dus als u overweegt te beleggen, is dit misschien het perfecte moment, omdat in de volgende fase de prijs naar verwachting $0,06 zal bereiken.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!