Solana DEX-volume keldert te midden van FLOKI-prijspiek; Raboo presale bereidt zich snel voor op de volgende stap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de vijfde maand van het jaar ten einde loopt, is er veel gebeurd op cryptogebied. Van de halvering van Bitcoin tot juridische problemen bij sommige projecten: zowel investeerders als cryptoprojecten hebben hun eigen drama.

Solana is een groot project in het blockchain-universum. Er zijn veel meningen geweest over wat de toekomst voor de munt in petto heeft. De koers vertoont momenteel echter een bullish momentum en zou de komende weken nog meer hoogtepunten kunnen bereiken. FLOKI-houders genieten van de prijsstijging, maar zijn zich niet bewust van de volatiele aard van het project.

Raboo is een nieuw memecoin-project dat zich nog in de voorverkoopfase bevindt. Onlangs bereikte het een omzet van $1,5 miljoen, wat wijst op de veelbelovende toekomst en het potentieel om de memecoin-cultuur te verbeteren. Dit artikel bespreekt waarom investeerders zich scharen achter de voorverkooptokens van het project.

Solana vertoont een bullish momentum, maar experts voorspellen een daling

De afgelopen dagen is Solana met 5,01% gestegen met een prijswaarde van $170. Bluntz, de gerenommeerde cryptocurrency-analist, gebruikte de Elliot-golftheorie om de prijsontwikkeling van Solana te analyseren. Uit de analyse bleek dat het project een grote stijging van vijf golven kende vanaf de laagste niveaus op de markt. Uit de analyse bleek ook dat Solana naar verwachting een daling van vijf golven zal meemaken. Bluntz gelooft dat de munt een hoogste punt van $188 zal bereiken en vervolgens snel zal dalen.

Op het moment van de analyse van Bluntz handelde Solana op $165. Uit zijn analyse bleek echter verder dat Solana zou kunnen dalen naar $80. Hij benadrukte dat de recente prijsontwikkeling niet de voortzetting van de vijf-golf-stijging weergeeft.

De voorspelde daling van de prijs van Solana heeft beleggers ertoe aangezet op zoek te gaan naar de volgende beste munt om in te investeren: Raboo.

Floki wil de basisbeginselen van tokens stimuleren met behulp van nieuwe handelsbots

Floki-ontwikkelaars hebben onlangs een op Telegram gebaseerde handelsbot uitgebracht voor houders van het BNB-ketennetwerk. De bot brengt een vergoeding van ongeveer 1% in rekening en 50% van de kosten zal worden gebruikt om de munt op de open markt te kopen. Experts verwachten dat hierdoor de vraag naar Floki-tokens zal toenemen.

De op telegram gebaseerde bot zal tijdens een proefperiode eerst voor slechts een paar houders beschikbaar zijn om eventuele bugs te identificeren en op te lossen. Floki heeft onlangs een prijsstijging meegemaakt naar $0,0002913, met een waardestijging van 22,43% in de afgelopen 24 uur.

Floki-houders stappen vroeg genoeg op de voorverkooptrein van Raboo om aanzienlijke winsten te behalen.

De veelbelovende voorverkooptokens van Raboo blijven investeerders aantrekken

Raboo is de volgende memecoin van het hoogste niveau die in de blockchain-wereld wordt geïntroduceerd. Het project geeft prioriteit aan het promoten van een toegewijde gemeenschap van meme-liefhebbers. Het combineert kunstmatige intelligentie en sociale-fi-functies, zodat tokenhouders kunnen deelnemen aan tal van spannende competities. Gebruikers verdienen geweldige beloningen en prijzen wanneer ze zelfs genererende activiteiten voltooien.

Raboo is een door AI aangedreven memecoin die gebruik maakt van geavanceerde technologie, AI-expertise en een consistente meme-jachtvaardigheid om houders een spannende ervaring te bieden.

Raboo begon met $0,003 per voorverkoopmunt. Maar het bevindt zich nu in de voorverkoop van fase 3 en wordt verhandeld tegen $0,0042 per munt. Het heeft een totaal aanbod van 1,8 miljard dollar en experts verwachten dat het aanbod de komende maanden groter zal worden. De koopbelasting en verkoopbelasting bedragen 0%, wat aantoont dat tokenhouders zich geen zorgen hoeven te maken over het betalen van veel kosten.

Houders van Raboo kunnen profiteren van de sociale functies van het project om extra tokens te verdienen door deel te nemen aan wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse uitdagingen en unieke weggeefacties om $RABT en beloningen te verdienen.

Conclusie

Solana- en Floki-munten doen het momenteel goed op de markt. Maar er wordt voorspeld dat ze de komende maanden allebei een daling zullen meemaken. Dat is de reden dat investeerders op tijd op de Raboo voorverkooptoken stappen.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!