Celestia (TIA) en Floki Inu (FLOKI) bestrijden bearish trends: Welke cryptomunten zullen dit patroon ook spoedig doorbreken?!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Celestia (TIA) en Floki Inu (FLOKI) vertonen tekenen dat ze hun bearish trends gaan doorbreken. Nu de bull run van 2024 in aantocht is, bruist de markt van de potentiële verschuivingen. De komende analyse duikt in welke andere crypto’s dit patroon zouden kunnen volgen. Het is een spannende tijd voor de cryptogemeenschap, omdat trends zullen veranderen. Houd ons in de gaten om erachter te komen welke tokens de volgende piek kunnen hebben.

De voorraad BlastUP-tokens raakt op en de voorverkoop eindigt over één week

De BlastUP-voorverkoop verovert de markt stormenderhand, haalt snel meer dan $7 miljoen op en boeit meer dan 17.000 investeerders in slechts een paar maanden. Nu bijna 70% van de $BLP-tokens die zijn toegewezen voor de voorverkoop al uitverkocht zijn, haasten investeerders zich om hun deel van dit dynamische lanceerplatform te bemachtigen.

De BlastUP-voorverkoop nadert zijn einde en biedt tot 31 mei $BLP-tokens met een korting van 35%, voordat ze op de DEX worden vermeld voor $0,1. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts erkend als een verborgen juweeltje en zal naar verwachting tegen het einde van het jaar mogelijk met 1000% omhoogschieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

Celestia (TIA) kost momenteel tussen $8,45 en $10,25. De munt heeft de afgelopen week een stijging van 16,41% en de afgelopen maand een stijging van 8,99% gezien. De afgelopen zes maanden is het met 86,20% gestegen. Met de RSI op 71,16 en de Stochastics op 88,82 bevindt de koers zich in een impulsieve beweging. Het ligt dicht bij de dichtstbijzijnde weerstand op $11,19. De volgende steun is $7,59.

Floki (FLOKI) prijsoverzicht: Sterke opwaartse trend waargenomen

FLOKI (FLOKI) bevindt zich momenteel in een sterke impulsieve beweging. De prijs ligt in het bereik van $0,0001945 tot $0,0002511. De munt heeft een aanzienlijke groei laten zien met een prijsstijging van één week van 36,24%, een groei van één maand van 69,45% en een rally van zes maanden van 818,70%. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $0,0002765 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $0,0001635. De relatieve sterkte-index is 58,87, wat duidt op matige kracht. Het Simple Moving Average voor 10 dagen is $0,0002981, en voor 100 dagen is het $0,000247.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: Stabiel momentum met recente winsten

Starknet (STRK) heeft momenteel een prijs tussen $1,0897 en $1,3579. Het wordt geconfronteerd met weerstand op $1.458 en steun op $0.922. Gedurende de week steeg STRK met 2,263%, maar daalde in de loop van de maand met 1,544%. In de afgelopen zes maanden steeg het met 514.518%. Indicatoren duiden op een corrigerende fase, met de RSI op 40,064 en MACD op -0,013. De voortschrijdende gemiddelden over 10 en 100 dagen liggen dicht bij elkaar en laten een stabiel momentum zien.

NEAR Protocol (NEAR) prijsvoorspelling en huidige markttrends

NEAR Protocol (NEAR) handelt tussen $7,31 en $8,35. De munt heeft een prijsdaling van één week gezien van 7,69%, maar realiseerde een prijsstijging van één maand van 7,11%. De afgelopen zes maanden is NEAR met 325,46% gestegen. De huidige trend vertoont corrigerende bewegingen, zoals aangegeven door een lagere relatieve sterkte-index (RSI) van 43,99 en een MACD-niveau van -0,06. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $8,88 en de dichtstbijzijnde steun ligt op $6,80.

Conclusie

TIA, FLOKI, STRK en NEAR vertonen op korte termijn een beperkt potentieel. BlastUP lijkt echter het grootste potentieel te hebben. Het project valt op door zijn unieke concept en integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit maakt het een sterke concurrent in de aanhoudende bull run van 2024.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!