AI en memecoins zullen in juni trending zijn volgens een crypto-expert: Koop voordat het te laat is

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Juni biedt opwindende mogelijkheden voor beleggers. Een crypto-expert voorspelt een stijging van twee specifieke soorten munten. Dit inzicht komt te midden van een aanhoudende bull run in 2024. Lezers zullen willen weten welke munten klaar zijn voor groei en waarom timing cruciaal is. De marktsignalen hebben een unieke kans. Het artikel heeft tot doel de crypto’s te ontdekken die aanzienlijke winsten zouden kunnen boeken.

BlastUP-voorverkoop gaat zijn laatste week in: Laatste kans om $BLP te kopen met 35% korting

De triomfantelijke voorverkoop van BlastUP gaat zijn laatste week in. De voorverkoop, die nog maar een paar maanden geleden werd gelanceerd, heeft opmerkelijk succes geboekt, waarbij meer dan $7 miljoen is opgehaald en meer dan 17.000 deelnemers zijn aangetrokken – en de aantallen blijven groeien, omdat steeds meer investeerders zich haasten om $BLP te kopen voordat de prijs ervan stijgt.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

De voorverkoop loopt tot 31 mei, waardoor je nog maar een paar dagen hebt om lid te worden van dit baanbrekende lanceerplatform dat zijn robuuste nut en toewijding aan de groei van de gemeenschap al heeft bevestigd. De verwachte DEX-prijs voor $BLP is vastgesteld op $0,1, maar de tokens zijn nu beschikbaar met een korting van 35%, geprijsd op $0,065.

>> Laatste oproep – Ontvang $BLP met korting voordat mei eindigt! <<

NEAR Protocol (NEAR) prijsvoorspelling en huidige markttrends

NEAR Protocol (NEAR) handelt tussen $7,31 en $8,35. De munt heeft een prijsdaling van één week gezien van 7,69%, maar realiseerde een prijsstijging van één maand van 7,11%. De afgelopen zes maanden is NEAR met 325,46% gestegen. De huidige trend vertoont corrigerende bewegingen, zoals aangegeven door een lagere relatieve sterkte-index (RSI) van 43,99 en een MACD-niveau van -0,06. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $8,88 en de dichtstbijzijnde steun ligt op $6,80.

Render (RNDR) prijsoverzicht en voorspelling

Render (RNDR) handelt momenteel tussen $9,21 en $11,32. Het wordt geconfronteerd met weerstand op $12,66 en heeft steun op $8,43. De afgelopen week daalde de prijs met 7,81%, maar de afgelopen maand steeg deze met 24,21% en de afgelopen zes maanden met 208,90%. Met een Relative Strength Index van 49,67 en andere indicatoren die bescheiden bewegingen laten zien, zou RNDR zich in een corrigerende fase kunnen bevinden. Kortetermijnbewegingen kunnen binnen het huidige bereik blijven.

Pepe (PEPE) prijsoverzicht: Sterke winsten met mogelijke correcties

Pepe (PEPE) wordt momenteel verhandeld tussen $0,000011 en $0,00001894. Het heeft een aanzienlijke groei laten zien met een prijsverandering in één week van 40,63%, een stijging in één maand van 122,61% en een stijging in zes maanden van 1414,85%. De relatieve sterkte-index is 43,70, wat wijst op een evenwichtige markt, terwijl de stochastische waarde op 30,75 duidt op voorzichtiger vooruitzichten. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $0,00002188 en steun op $0,00000604 beweegt Pepe zich impulsief, maar er staan ​​mogelijk correcties op stapel.

FLOKI prijsoverzicht: Sterke opwaartse trend waargenomen

FLOKI (FLOKI) bevindt zich momenteel in een sterke impulsieve beweging. De prijs ligt in het bereik van $0,0001945 tot $0,0002511. De munt heeft een aanzienlijke groei laten zien met een prijsstijging van één week van 36,24%, een groei van één maand van 69,45% en een rally van zes maanden van 818,70%. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $0,0002765 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $0,0001635. De relatieve sterkte-index is 58,87, wat duidt op matige kracht. Het Simple Moving Average voor 10 dagen is $0,0002981, en voor 100 dagen is het $0,000247.

Conclusie

NEAR, RNDR, PEPE en FLOKI kunnen op korte termijn een bescheiden winst boeken. BlastUP valt echter op met het hoogste potentieel. Het innovatieve concept en de integratie binnen het Blast-ecosysteem maken het een project om naar te kijken. Beschouw het als een sterke optie voor aankomende investeringen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!