Verander $1.000 in $100K wanneer Ethereum de ‘Bananenzone’ betreedt!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ethereum haalt opnieuw de krantenkoppen met zijn potentieel voor enorme winsten. De crypto-bullrun van 2024 is al begonnen en beleggers zijn zeer alert. Ontdek hoe een strategische zet nu een bescheiden investering in een substantieel fortuin kan veranderen. Dit artikel duikt in de marktsignalen en sleutelfactoren die erop wijzen dat er een gouden kans aan de horizon ligt. Bereid u voor op het verkennen van strategieën die tot indrukwekkende rendementen kunnen leiden in deze bloeiende markt.

BlastUP-voorverkoop gaat zijn laatste week in: Laatste kans om $BLP te kopen met 35% korting

De triomfantelijke voorverkoop van BlastUP gaat zijn laatste week in. De voorverkoop, die nog maar een paar maanden geleden werd gelanceerd, heeft opmerkelijk succes geboekt, waarbij meer dan $7 miljoen is opgehaald en meer dan 17.000 deelnemers zijn aangetrokken – en de aantallen blijven groeien, omdat steeds meer investeerders zich haasten om $BLP te kopen voordat de prijs ervan stijgt.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

De voorverkoop loopt tot 31 mei, waardoor er nog maar een paar dagen zijn om lid te worden van dit baanbrekende lanceerplatform dat zijn robuuste nut en toewijding aan de groei van de gemeenschap al heeft bevestigd. De verwachte DEX-prijs voor $BLP is vastgesteld op $0,1, maar de tokens zijn nu beschikbaar met een korting van 35%, geprijsd op $0,065.

>> Laatste oproep – Ontvang $BLP met korting voordat mei eindigt! <<

NEAR Protocol (NEAR) prijsoverzicht en kortetermijnvoorspelling

NEAR Protocol (NEAR) wordt momenteel verhandeld binnen het bereik van $7,31 tot $8,35. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $8,88 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $6,80. De munt vertoont een milde impulsieve beweging met een prijsstijging van één week van 0,50% en een prijsstijging van één maand van 12,88%. In zes maanden tijd is NEAR met 329,27% gestegen. De RSI staat op 45,17, wat aangeeft dat hij zich in vrijwel neutraal gebied bevindt. De MACD is licht negatief op -0,02, terwijl de Stochastics op 64,91 staan ​​en een gematigd momentum laten zien.

Optimism (OP) prijsoverzicht en voorspelling

Optimism (OP) handelt momenteel tussen $2,29 en $2,90. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $3,26, terwijl het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau $2,05 is. De afgelopen week is de prijs met 6,40% gestegen en de afgelopen maand met 11,65%. In de afgelopen zes maanden is deze met 52,10% gestegen. De RSI staat op 55,41 en de Stochastics op 74,06, wat wijst op een potentiële opwaartse trend. Het MACD-niveau is 0,01, wat duidt op een impulsieve zet.

Arbitrum (ARB) -prijsoverzicht

ARB handelt tussen $1,01 en $1,32. Het heeft een dichtstbijzijnde weerstand op $1,44 en ondersteuning op $0,82. De prijsstijging over één week bedraagt ​​27,02%, de prijsstijging over één maand is 15,95% en de stijging over zes maanden bedraagt ​​21,37%. De Simple Moving Averages (10 en 100 dagen) van de munt zijn respectievelijk $1,24 en $1,20. Met de RSI op 51,76 en de Stochastics op 28,25 bevindt ARB zich waarschijnlijk in een corrigerende zet. Het MACD-niveau is 0,005.

Starknet (STRK) prijsoverzicht: impulsieve bewegingen wachten op weerstand

Starknet (STRK) bevindt zich momenteel in een impulsieve beweging met een prijsbereik van $1,09 tot $1,36. De munt kende een aanzienlijke prijsstijging van één week van 24,78% en een prijsstijging van één maand van 13,27%. De afgelopen zes maanden is de prijs met 552,93% gestegen. De volgende test van STRK is het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $1,46, terwijl de dichtstbijzijnde steun $0,92 bedraagt. Met een RSI van 58,56 en een MACD van 0,012 blijft het momentum sterk.

Conclusie

NEAR, OP, ARB en STRK hebben op korte termijn minder beloftes. BlastUP heeft het grootste potentieel. Het concept van het project en zijn plaats in het Blast-ecosysteem maken het sterk. Deze combinatie onderscheidt het bedrijf en biedt aanzienlijke groeimogelijkheden. Naarmate de markt vordert, kan BlastUP aanzienlijke rendementen opleveren.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!