Pepe bereikt nieuwe all-time high – Deze top memecoins kunnen de volgende PEPE worden!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Pepe is met 81% gestegen in een week tijd, waarin de memecoin vrijwel elke dag een nieuwe all-time high bereikte. Hierdoor is PEPE zelfs tijdelijk boven Polygon gestegen met een market cap van zo’n $7,2 miljard. Dit maakt de memecoin tot de nummer 1 grootste crypto stijgers van de top 100.

In dit artikel kijken we naar wat er mogelijk te wachten staat voor de crypto meme, of we een correctie kunnen verwachten en welke alternatieven de volgende PEPE kunnen worden. Gaat Pepe verder stijgen of komt er binnenkort een eind aan deze crypto rally?

Pepe koers bereikt wederom nieuwe ATH – Wat gaat PEPE doen deze week?

De Pepe koers is de afgelopen week met 81% omhooggeschoten en lag maandagmiddag nog 79% boven het niveau van vorige maandag. Ook vandaag is PEPE verder gestegen tot een piek van $0,0000172.

Als we kijken naar de onderstaande grafiek, zien we dat PEPE sinds vorige week maandag vrijwel elke dag een nieuwe ATH heeft bereikt, met uitzondering van afgelopen vrijdag. Dit is iets wat je typisch alleen ziet met nieuwe cryptomunten, waardoor dit een erg indrukwekkend fenomeen maakt voor PEPE die in de lente van 2023 is gelanceerd.

Hoewel we niet weten hoelang PEPE nog nieuwe records neer zal zetten, is de kans groot dat PEPE aan het eind van de rit op een hoger niveau kan consolideren. Dit wordt versterkt door de snelstijgende 30-daagse moving average (geel) die kan dienen als sterke support level voor de koers.

Het gevaar op een correctie neemt wel toe nu de Relative Strength Index (RSI) vlak onder de 80 ligt en daardoor zwaar overgewaardeerd is op technisch gebied. Een lichte vorm van correctie is vandaag te zien, gezien Pepe Coin al met ruim 1% is gedaald in het afgelopen uur.

Toch kan de hype rondom de spot Ethereum ETF zorgen dat de rally van PEPE nog langer door zal blijven gaan. Pepe was een van de grootste profiteurs van de goedkeuring van de Ethereum ETF en is hierdoor met meer dan 144% gestegen in de afgelopen 30 dagen.

Het blijft onduidelijk hoe ver PEPE kan gaan op kortere termijn, wat het een kwestie van afwachten en aanzien maakt. Maar voor investeerders die vroeg zijn ingestapt op deze trend, kan het erg goed uitpakken.

Met het huidige momentum zou de Pepe koers deze week nog de $0,0000200 kunnen doorbreken, voordat het later in de zomer mogelijk recordhoogtes zet rond $0,0000500. Het is lastig om te zeggen of het nu nog niet te laat is om in te stappen, dit kan voor winst zorgen, maar heeft ook veel risico.

Te laat om PEPE te kopen? Welke top 5 memecoins kunnen de volgende Pepe worden?

Nu Pepe al een tijdje consistent aan het stijgen is, zou je kunnen denken dat het nog wel een week of twee door kan gaan. Maar het kan ook zijn dat PEPE zo vroeg als morgen een grote correctie ondergaat en al het kapitaal van whales naar andere coins stroomt. 

Met dit risico, kan het een beter idee zijn om te investeren in andere veelbelovende cryptomunten die nog niet overgewaardeerd zijn en hun eerste grote pump nog mee moeten maken. Uiteraard is het hierbij ook belangrijk dat je sterke projecten hebt die een goede reden hebben om te stijgen.

Daarom kijken we in dit artikel naar 5 alternatieven voor PEPE die ook veel geld op kunnen leveren voor investeerders die er op tijd bij zijn. Een deel van deze projecten verkoopt hun tokens zelfs nog in de presale, wat betekent dat je kunt profiteren van een zeer lage prijs.

1. Dogeverse (DOGEVERSE)

Een bericht van PEPE op CoinMarketCap zegt dat het tijdperk van de honden mogelijk over is, toch is te zien hoe populaire crypto memes, zoals BONK, nog steeds aan het stijgen zijn. Nieuwe honden cryptomunten, zoals Dogeverse (DOGEVERSE), hebben daarom nog steeds erg veel potentie.

Deze multi-chain memecoin zal de eerste zijn van zijn soort die beschikbaar zal zijn op zes blockchains, waaronder Ethereum, de Binance Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Hierdoor kan de memecoin extra veel blootstelling krijgen en is de kans groter dat deze viraal zal gaan en explodeert in waarde.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $0,00031 in de presale, die al meer dan $15 miljoen heeft opgehaald en nu in zijn laatste fase verkeert. Binnenkort zal de memecoin live gaan op exchanges en kun je deze met potentiële winst verkopen. Je kunt extra tokens verdienen met een APY van 48% door middel van staking.

Nu naar Dogeverse

2. Sealana (SEAL)

Het succes van Pepe is met name te danken aan zijn sterke team, bloeiende community en goede marketing. Dit is een combinatie die ook geldt voor de nieuwe Sealana (SEAL), die binnenkort zal lanceren en sterk kan toenemen in waarde.

Sealana is een zeehond die veel aandacht heeft getrokken vanwege zijn echte Amerikaanse thema. De zeehond is een grote liefhebber van de Amerikaanse cultuur, junk food en crypto trading. Binnenkort zal hij zijn crypto pareltje vinden die x100 gaat en rijdt hij met een Lambo de deur uit.

Je kunt SEAL kopen voor $0,022 per stuk in de presale, waarmee de memecoin al zo’n $3 miljoen heeft weten te halen. Sealana zal binnenkort lanceren en kan net als zijn voorganger, Slothana (SLOTH), stijgen met 300% of meer.

Nu naar Sealana

3. WienerAI (WAI)

PEPE is een van de weinige memecoins die erg groot is geworden ondanks zijn complete gebrek aan utility en daardoor puur loopt op hype. De vraag naar utility tokens lijkt te stijgen, ook nu de succesvolle presale van WienerAI (WAI) de $3,1 miljoen is gepasseerd.

WienerAI combineert het leuke van memecoins en honden met AI (en worst), een unieke combinatie, waarmee het binnenkort viraal kan gaan. Met indrukwekkende features zoals een swap, trading applicatie en chatbot, is deze teckel klaar voor de verwachte bull run.

Je kunt WAI tokens tijdens de huidige fase van de presale kopen voor $0,000711 per stuk. Als je je aansluit bij de diamond hands van de ‘Sausage Army’ en ervoor kiest je tokens te staken, verdien je extra WAI tokens als passieve beloningen. Binnenkort zal WAI live gaan op exchanges en kan de prijs mogelijk de lucht in vliegen.

Nu naar WienerAI

4. Sponge (SPONGE)

Sponge (SPONGE) is een erg bijzondere token, omdat deze nog steeds veel waard is, terwijl deze in hetzelfde tijdperk als PEPE is gelanceerd. De Sponge token heeft rond het begin van dit jaar een bridge gemaakt naar Polygon en is sinds dat moment met meer dan 500% gestegen.

De eerste variant van Sponge werd gelanceerd rond het tijdperk van PEPE en heeft vroege investeerders zelfs winsten van x100 opgeleverd. Hoewel het met zijn huidige market cap langer zal duren en moeilijker is om nog x100 te gaan, is er mogelijk nog veel winst te halen uit SPONGE.

Vandaag kun je SPONGE kopen op gedecentraliseerde exchanges en staken voor extra beloningen, je kunt de token ook kopen via de officiële website. Later dit jaar lanceert SPONGE ook zijn eigen Play-to-Earn racing game, waarmee je nog meer sponzige tokens kunt verdienen op basis van je prestaties in het spel.

Nu naar Sponge

5. Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een token die dit jaar is gelanceerd en veel hype heeft opgewekt met zijn crypto airdrop. Deze airdrop wordt aangekaart als de grootste airdrop op Solana en is momenteel nog bezig. Daarnaast zou de token zelf later dit jaar nog hard kunnen stijgen in waarde.

Je kunt airdrop punten verdienen door quests te voltooien via de website zealy.io, maar ook door SMOG vast te houden, te traden en te staken. Hoe meer airdrop punten je verzamelt, hoe groter jouw deel van de airdrop zal zijn.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en staken om extra tokens te verdienen. Door te staken verdien je ook extra punten voor de airdrop en krijg je 10% korting op de huidige prijs van de token.

Nu naar Smog

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!