100x winst van Injective en Kaspa (KAS) gemist? Nieuwe altcoins zijn de beste die je kunt kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In het snel evoluerende cryptoklimaat spelen verschillende factoren een rol bij het beïnvloeden van de groei van altcoins, en in 2024 observeerden twee spelers, Injective Blockchain en Kaspa (KAS), een enorme rally in de bull run in het eerste kwartaal, waardoor toegewijde leden van de ene op de andere dag miljonairs werden. .

Nu de markt een corrigerende fase ingaat, vertraagt ​​het momentum van Injective Blockchain en Kaspa, omdat investeerders hun winsten boeken om te investeren in de volgende 100x altcoin. Tegen deze achtergrond staat een nieuwe altcoin, DTX Exchange, in de schijnwerpers, waarbij veel experts parallellen trekken met de explosieve stijging van KAS en INJ in het eerste kwartaal.

Kan injectieve blockchain in 2024 $40 terugwinnen?

Injective Blockchain (INJ) werd een opmerkelijke winnaar van de bull run in het eerste kwartaal en zette een nieuw record ooit neer toen de prijs steeg van $7 naar $52, waarbij de jaarlijkse trends een groei van meer dan 300% lieten zien. Toen de verkoopdruk echter toenam, trok het token zich terug naar het $25-niveau.

Recente CoinMarketCap-trends laten een stijging van de INJ-prijs zien, maar het onvermogen om de $30 te overschrijden heeft tot bezorgdheid geleid bij beleggers. Velen trokken zich terug en anticipeerden op een prijsdaling, aangezien het handelsvolume de afgelopen 24 uur met meer dan 50% daalde.

Nu de interesse van beleggers blijft afnemen, zal Injective Blockchain (INJ) waarschijnlijk belangrijke steun boven de $20 testen, maar dat mislukt, wat zou kunnen resulteren in een bearish traject in de komende weken.

De bullish rally van Kaspa (KAS) vertraagt ​​tijdens een marktdaling

Kaspa (KAS) kreeg bekendheid met zijn indrukwekkende rally van 700% en schoot omhoog van $0,02 naar boven de $0,18 om een ​​van de beste altcoins in het eerste kwartaal te worden, maar de recente prestaties schetsen een ander beeld, waarbij het token zich terugtrok tot boven de $0,13.

Nu de bredere markt een neergang waarneemt, doemt er een bearish schaduw op over Kaspa (KAS), en de toegenomen angst bij beleggers heeft geresulteerd in verminderde handelsactiviteit, zoals blijkt uit CoinMarketCap, waaruit blijkt dat het handelsvolume de afgelopen 24 uur met meer dan 50% is gedaald.

Ondanks de opleving blijft de markt verdeeld terwijl investeerders geleidelijk uitstappen op zoek naar betere kansen, waarbij velen zich wenden tot de nieuwe altcoin, DTX Exchange, met het oog op een potentiële 100x rally.

DTX Exchange: Nieuwe altcoin maakt zich op voor 100x rally terwijl investeerders zich haasten naar $560.000 voorverkoop

DTX Exchange heeft investeerders verleid met zijn geavanceerde functies en een verbluffende private startronde van $2 miljoen om een ​​van de snelstgroeiende verkopen in het ecosysteem te worden. De snelle acceptatie en overweldigende steun hebben ertoe geleid dat experts een enorme 100x ROI hebben voorspeld, waarbij veel parallellen trekken met de groei van Injective Blockchain (INJ) en Kaspa (KAS) in het eerste kwartaal.

Ondertussen heeft de aankomende laag 1-functie de verwachting gewekt van een enorme prijsstijging, waarbij investeerders zich haasten om deel te nemen aan de voorverkoop omdat deze boven de $560.000 schiet voor de kans om het DTX-token te kopen voor $0,04. Toonaangevende analisten voorspellen een sprong naar $3 in de buurt van de beursnotering, waardoor het een van de beste verkopen van 2024 wordt.

Wat maakt DTX Exchange tot het volgende 100x-project?

Dit platform van de volgende generatie staat klaar om de handelsstandaarden opnieuw te definiëren met zijn revolutionaire hybride aanpak. DTX Exchange combineert gecentraliseerde en gedecentraliseerde elementen om toegang te bieden tot meer dan 120.000 digitale activa en ervoor te zorgen dat gebruikers hun privacy kunnen behouden door de KYC-vereisten (ken uw klant) te negeren.

Klaar om beter te presteren dan de concurrentie met zijn ongeëvenaarde 1000x hefboomfunctie, biedt DTX Exchange gebruikers een concurrentievoordeel, waardoor ze enorme winsten kunnen genereren met minimaal kapitaal, terwijl ontsporingen worden verminderd door het gebruik van de gedistribueerde liquiditeitspool.

Terwijl de opwinding over de aankomende privacylaag 1-blockchain toeneemt, grijpen walvissen naar de mogelijkheid om deel te nemen aan fase 2, waardoor de vraag naar het DTX-token stijgt.

Samenvatting

Hoewel het bearish sentiment aanhoudt, is het onwaarschijnlijk dat de vooruitzichten voor de Kaspa- en Injective Blockchain de komende weken een uitbraak zullen zien. In tegenstelling tot de nieuwe altcoin valt DTX Exchange op door zijn opmerkelijke kenmerken en presenteert het een sterk argument voor zijn explosieve potentieel, waardoor het een van de beste weddenschappen voor 100x in 2024 is.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!