MMTR wordt volgende week gelanceerd op de exchanges: Bulls verwachten tot 100x winst

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Memeinator, de langverwachte memecoin met het potentieel om dit jaar gemakkelijk 100x in waarde te stijgen, heeft bevestigd dat het MMTR token op 29 mei op exchanges zal worden gelanceerd.

MMTR haalde tijdens de presale een indrukwekkend bedrag van $7,7 miljoen binnen, waarbij investeerders goed reageerden op de virale marketing van de coin en de routekaart boordevol functies: Memeinator heeft hilarische branding in de stijl van Terminator en een door AI aangedreven game, Meme Warfare, die zeker een grote hoeveelheid blockchain gamers zal aantrekken.

Hoe je je MMTR tokens kunt claimen

Als je hebt deelgenomen aan de presale, kun je je MMTR tokens exclusief claimen op de Memeinator website. Voor degenen die dat niet hebben gedaan: de coin zal op zowel gecentraliseerde (CEX) als gedecentraliseerde beurzen (DEX) verschijnen, waarbij binnenkort specifieke partners zullen worden onthuld. Deze exchanges behoren tot de beste in de sector en staan bekend om hun hoge handelsvolumes en veiligheid. Dit zorgt ervoor dat MMTR zal profiteren van sterke liquiditeit en brede zichtbaarheid, waardoor het voor nieuwe investeerders gemakkelijker wordt om het token te kopen.

De timing van de lancering is van cruciaal belang, omdat het MMTR positioneert om te profiteren van de huidige gunstige marktomstandigheden. Bitcoin en Ether naderen beide historische niveaus, waardoor de markt voor crypto als geheel wordt gestimuleerd. Hierbij zijn meme coins zoals PEPE de afgelopen maand met 100% gestegen en het afgelopen jaar zelfs met ongeveer 700%.

Memeinator’s weg naar $1 miljard

De toekomst van Memeinator ziet er ongelooflijk veelbelovend uit, met een aantal spannende ontwikkelingen op een rij. Een van de meest verwachte projecten is de door AI aangedreven Meme Warfare game, waarin spelers hun meest gehate memecoins voorstellen om als vijanden in de game op te nemen. Gebruikers spelen de rol van het Memeinator personage en vernietigen deze memecoins vervolgens op verschillende hilarische manieren.

De routekaart bevat ook plannen voor NFTs. De markt voor NFTs heeft dit jaar een explosieve groei laten zien, en de integratie van NFT’s in het ecosysteem van Memeinator biedt een extra laag van utility en waarde voor houders van het MMTR token. Nu wordt voorspeld dat NFT marktplaatsen dit jaar bijna $2,5 miljard zullen genereren, zal deze buzz alleen maar bijdragen aan het opwaarts potentieel voor de prijs van Memeinator.

Bovendien worden er op 28 mei om 12.00 uur UTC nieuwe staking pools gelanceerd, die beloningen bieden tot 60% APY voor een periode van 6 maanden. Dit moedigt HODLers aan om hun tokens in bewaring te geven, waardoor het circulerende aanbod afneemt en schaarste ontstaat, wat kan helpen de prijs op te drijven.

De volgende 100x: de raketbrandstof van MMTR

Het potentieel voor Memeinator om parabolische groei te realiseren is gebaseerd op verschillende sleutelfactoren. Ten eerste heeft de coin sterke fundamenten, met zijn meme native branding die liefhebbers van meme tokens aantrekt, en de deflatoire tokenomics die de aandacht trekken van investeerders die op zoek zijn naar investeringen voor de lange termijn.

Het vergelijken van Memeinator met andere succesvolle meme coins zoals DOGE en SHIB geeft een duidelijke indicatie van het potentieel ervan. Deze coins hebben waarderingen van meerdere miljarden dollars bereikt, waarbij DOGE een marktkapitalisatie van meer dan $15 miljard heeft bereikt met virale mechanismen die vergelijkbaar zijn met die van Memeinator.

Nieuwere toetreders, zoals PEPE, hebben ook aanzienlijke winsten geboekt, met een kapitalisatie van ruim $5 miljard. PEPE heeft bijna geen utility vergeleken met het uitgebreide productaanbod achter Memeinator, dus als $5 miljard mogelijk is voor een coin zonder echte inhoud, gokken analisten erop dat Memeinator’s doelstelling van een waardering van $1 miljard zeer zeker binnen handbereik ligt.

Dit wordt ondersteund door de enorme community van Memeinator, die meer dan 125.000 leden heeft op X, Telegram en Discord. Deze woeste fandom creëert een eindeloze stroom memes, die voortdurend de zichtbaarheid vergroten, en zal waarschijnlijk een enorme koopdruk creëren voor het token wanneer het op de markt komt. Hierdoor zal de prijs omhoog gaan in combinatie met positieve macro factoren zoals de Bitcoin halving.

Concurrerende memecoins hebben de afgelopen maanden een geweldig precedent geschapen voor driecijferige rally’s. Dogwifhat (WIF) heeft sinds de lancering in december meer dan 500x winst behaald, wat het enorme potentieel van coins als Memeinator aantoont. Ondertussen slaagde BONK, een andere op Solana gebaseerde coin, erin om alleen al in 2023 met 6.700% te stijgen, wat nog meer reden geeft om je voor te bereiden op een enorme MMTR rally.

Memeinator heeft echter een bijzonder voordeel ten opzichte van deze twee titanen in de wereld van memecoins: als een op Ethereum gebaseerd ERC-20 token kan MMTR profiteren van sterke prestaties binnen het ecosysteem van Ethereum. Zoals het er nu uitziet, is ETH alleen al deze week met 30% gestegen, en het sentiment rond een mogelijke goedkeuring van Ether ETF zou coins als MMTR deze zomer al de stratosfeer in kunnen sturen.

Laatste kans om mee te doen

Voor degenen die de lage prijzen van de presale hebben gemist, is 29 mei de beste gelegenheid om een berg MMTR tokens in te slaan in afwachting van een 100x rally. De crypto sfeer bevindt zich nu stevig in de bull modus. Met potentiële ontwikkelingen zoals Ether ETFs die er deze zomer aankomen, lijkt het erop dat de markt na de Bitcoin halving slechts in één richting gaat.

Kopers in de eerste fase van de presale hebben al een enorme prijsstijging genoten, dus degenen die tot nu toe te bang zijn geweest om de trekker over te halen, zullen van hun fouten willen leren en zich op de 29e bij het feest willen aansluiten. De prijs van MMTR is nu op de markt en zal waarschijnlijk niet lang op het presale niveau blijven hangen.

Meld je aan voor de e-maillijst via de officiële website om op de hoogte te blijven van Memeinator en de lancering.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!