DTX Exchange biedt hogere rendementen dan de beste memecoins Dogecoin en Pepe

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Zelfs munten stijgen, maar er is een nieuwe kanshebber gearriveerd in fase 2 van de voorverkoop, die beweert meer te zijn dan alleen maar een hype met groot nut en groei op de lange termijn. Dat is DTX Exchange (DTX), een utility-token dat in 2024 zelfs naar $0,5 kan stijgen. Het zou zelfs beroemde memecoins als Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), Dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) kunnen overtreffen.

DTX Exchange (DTX): Een uniek hybride handelsplatform

Terwijl zelfs munten afhankelijk zijn van de hype die via sociale media wordt gegenereerd, creëert de DTX Exchange (DTX) daadwerkelijke waarde door een nieuw handelsplatform aan te bieden. De DTX Exchange omvat belangrijke aspecten van gecentraliseerde beurzen (CEX) en gedecentraliseerde beurzen (DEX). Dit betekent dat gebruikers over de hele wereld privacy, toegang tot meer activaklassen en hoge snelheden kunnen ervaren.

In tegenstelling tot zijn rivalen zoals Coinbase of Binance, stelt DTX Exchange gebruikers in staat om meer dan 120.000 verschillende financiële instrumenten te verhandelen, zoals aandelen, obligaties, crypto’s en meer. Deze inclusieve strategie garandeert dat handelaren elke kans die op de markt beschikbaar is, kunnen benutten. Bovendien zorgen de KYC-controles bij aanmelding ervoor dat gebruikers volledig anoniem blijven tijdens het handelen.

Het DTX-token is erg belangrijk voor de DTX Exchange. Dit utility-token is gemaakt om de houders veel voordelen te bieden, zoals lagere handelskosten, toegang tot geavanceerdere analyses en stemrechten op bestuurlijk vlak. Solid Proof heeft het DTX-token rigoureus gecontroleerd, wat met vlag en wimpel is geslaagd, waardoor een veilige aankoop voor alle handelaren wordt gegarandeerd.

Dit utility-token bevindt zich nu in fase 2 van de voorverkoop en kost slechts $0,04 – een stijging van 100% ten opzichte van de startprijs van $0,02. De vraag is torenhoog omdat DTX Exchange al meer dan $500.000 heeft opgehaald, waarbij prognoses wijzen op een opbrengst van $1 miljoen vóór het einde van mei 2024. Deskundigen op cryptogebied voorspellen dus een potentiële stijging naar $0,5 in het derde kwartaal van 2024 zodra de Tier-1-beurzen bereikt worden.

Ali Martinez blijft optimistisch over Dogecoin (DOGE)

Onlangs heeft Dogecoin (DOGE) een bullish golf bereden. Als een van dezelfde munttitanen zag DOGE alleen al het afgelopen jaar een stijging van meer dan 130%. Crypto-analist Ali Martinez blijft ook optimistisch over Dogecoin. In zijn X-post stelt Martinez dat de Dogecoin-prijs het weerstandsniveau van $0,2 nadert met mogelijke aanwijzingen voor een opkomende trend.

Deze meme-munt wordt verhandeld boven EMA’s van 100 en 200 dagen en beschikt over 25 groene technische indicatoren. Daarom blijven marktanalisten optimistisch met hun Dogecoin-prijsvoorspellingen. Ze voorspellen een potentiële sprong naar $0,17 vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024 voor Dogecoin.

Grote Pepe (PEPE)-activiteit kan wijzen op rally

Ondertussen heeft Pepe (PEPE) zich ook bewezen als een van de beste mememunten. Met name rapporteert Lookonchain grote activiteiten met betrekking tot deze meme-munt. BlockTower Capital heeft bijvoorbeeld onlangs via Cumberland ruim 202 miljard PEPE-munten gekocht en heeft nu in slechts één week ruim $578.000 verdiend – een ROI van 26%.

De technische analyse van deze meme-munt is ook bullish. De Pepe-munt bevindt zich boven de EMA’s van 21 en 50 dagen en 20 technische indicatoren zijn groen. Vanwege al dit bullish Pepe-nieuws hebben enkele toonaangevende marktanalisten een nieuw koersdoel opgesteld dat tegen het tweede kwartaal van 2024 een stijging naar $0,0025 ziet.

Dogwifhat-prijsanalyse: Bullish trend vooruit

Dogwifhat (WIF) is een andere krachtige kracht op dezelfde muntenmarkt. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de Dogwifhat-prijs de afgelopen 12 maanden met meer dan 1.600% gestegen. Gedurende die tijd steeg de marktkapitalisatie ook van $100 miljoen naar $2,90 miljard. Naarmate zelfs munten meer aandacht krijgen, zou WIF winst kunnen boeken.

Niet alleen dat, deze meme-munt heeft een bullish technische analyse, aangezien 17 indicatoren groen zijn. Bovendien wordt de Dogwifhat-munt verhandeld boven de EMA’s van 50 en 100 dagen. Als gevolg hiervan voorspellen experts in hun Dogwifhat-prijsvoorspellingen dat de waarde ervan in het tweede kwartaal van 2024 $ 4 zal bereiken.

CryptoBoss: De Bonk-prijs zal hoger worden

Nog een van dezelfde munten om naar te kijken is Bonk (BONK). Volgens CoinMarketCap is de Bonk-prijs het afgelopen jaar met meer dan 9.000% gestegen. Crypto-analist CryptoBoss vertelt zijn 160K X-volgers dat deze memecoinveel hoger zal pompen. In zijn X-post beweert hij dat het volgende koersdoel voor de Bonk-munt om in de gaten te houden $0,000048 is.

Bovendien is de technische analyse van Bonk ook bullish, aangezien 24 technische indicatoren zich in de koopzone bevinden. Daarom hebben grote marktanalisten hun koersvoorspelling voor Bonk herzien en voorspellen dat de waarde tegen het einde van het tweede kwartaal van 2024 zal stijgen tot $0,000035.

Zal DTX Exchange deze top memecoins overtreffen?

Terwijl hetzelfde muntenseizoen van start gaat, zijn Dogecoin, Pepe, Dogwifhat en Bonk tokens om naar te kijken. Hun groeipotentieel komt echter mogelijk niet overeen met dat van DTX Exchange. Het heeft feitelijk nut en heeft reële banden met de obligatiemarkt, die in 2023 op $133 biljoen werd gewaardeerd.

Als je deze crypto wilt kopen, meld je dan aan voor de voorverkoop en door er $100 in te stoppen, kun je $100.000 winnen. Met andere woorden: DTX Exchange lanceert binnenkort een weggeefactie ter waarde van $1 miljoen aan 10 gelukkige DTX-houders. Daarom is dit het perfecte moment om dit nieuwe utility-token te kopen.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!