Crypto-expert noemt 5 tokens die in juni met 55X zullen stijgen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Op het gebied van cryptocurrency kan snelle groei enorme rendementen betekenen voor beleggers die verstandig kiezen. Nu de bull run van 2024 zich ontvouwt, staan ​​bepaalde tokens klaar om aanzienlijke sprongen te maken. Een doorgewinterde crypto-analist heeft vijf van dergelijke tokens geïdentificeerd met het potentieel om al in juni met een indrukwekkende 55 maal hun huidige waarde te stijgen. Deze onthulling komt vooral op het juiste moment voor marktdeelnemers die op zoek zijn naar de volgende grote kans. Dit artikel gaat in op de specifieke kenmerken van deze tokens en de grondgedachte achter hun verwachte succes.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $7 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

NEAR Protocol (NEAR) prijsbeweging en toekomstperspectieven

NEAR Protocol (NEAR) heeft de afgelopen zes maanden een sterke groei laten zien, met een prijsstijging van 345,18%. De huidige prijs schommelt tussen $6,71 en $8,68. De afgelopen maand is NEAR met 11,10% gestegen, maar de afgelopen week slechts een kleine verandering van 0,05%. De munt heeft moeite om de bijna-weerstand van $9,59 te doorbreken en wordt ruim boven de $5,65 ondersteund. Prijsontwikkelingen suggereren dat NEAR momenteel corrigerende bewegingen maakt in plaats van impulsief, gebaseerd op indicatoren zoals de RSI op 39,49 die duiden op potentiële consolidatie of omkering, en het MACD-niveau dichtbij nul, wat duidt op een evenwicht tussen koop- en verkoopdruk.

Avalanche prijsbeweging: Gestage stijging ondanks recente dip

De prijs van Avalanche heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een stijging van 81,66%. De afgelopen maand was er een kleinere stijging van 3,81%, maar de afgelopen week was er sprake van een lichte daling van 0,82%. Momenteel schommelt de prijs tussen $32,07 en $38,45. De trend lijkt meer een corrigerende zet te zijn, waarbij de laatste prijzen onder de 10- en 100-daagse gemiddelden schommelen. Indicatoren duiden op enige zwakte in de huidige trend, met de RSI onder de 40 en een negatief MACD-niveau. Als de munt echter de dichtstbijzijnde weerstand van $41,30 kan overtreffen, kan er ruimte zijn om te stijgen naar de tweede weerstand van $47,68. Als deze daalt, is er steun op $28,53 en meer op $22,15.

Jupiter (JUP) ziet een hoge sprong: Wat nu?

Jupiter (JUP) kende de afgelopen zes maanden een enorme stijging met een prijsstijging van 3617,67%. De afgelopen week was er een daling van 9,751%. Desondanks laat de afgelopen maand een stijging van 7,055% zien. De huidige prijs schommelt tussen $1,0059 en $1,3273. De recente bewegingen van de munt zijn corrigerender na de grote rally. Jupiter lijkt even adem te halen voordat hij zijn volgende zet besluit: omhoog naar de weerstand op $1,4851 of dalen naar de support op $0,8423.

Uniswap (UNI) prijsbeweging en voorspelling

De prijs van Uniswap schommelde onlangs tussen $6,84 en $8,33. Binnen een week steeg de koers met 44,97% en de afgelopen maand met 43,53%. In de afgelopen zes maanden is UNI met 80,80% gestegen. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $9,02 en steun op $6,05 laat UNI een sterke opwaartse trend zien. De positieve beweging wordt verder ondersteund door de hogere gemiddelde prijs over de afgelopen 10 dagen, $11,46, vergeleken met het 100-daagse gemiddelde van $10,13. De RSI op 54,83 suggereert dat het momentum noch overbought, noch oversold is. Als de kopers de controle behouden, zou Uniswap in de toekomst het tweede weerstandsniveau van $10,51 kunnen testen.

Conclusie

De besproken tokens, NEAR, AVAX, JUP en UNI, hebben allemaal potentieel, maar kennen mogelijk geen dramatische groei op de korte termijn. Het hoogtepunt is BlastUP, met een grote kans om beter te presteren dan de rest. Het veelbelovende concept en de integratie in het uitgebreide Blast-ecosysteem maken het een teken om in de gaten te houden voor aanzienlijke groei.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!