Bonk en Shiba Inu gemist? Nieuwe altcoin Raboo klaar om de memecoin-ruimte te domineren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Niemand houdt van FOMO. Niet toen munten als Bonk en Shiba Inu early adopters een hoop geld opleverden. Vooral de memecoin is een geweldig beleggingsinstrument, dat beter presteert dan de ‘serieuz munten’, soms met een behoorlijke marge. De Shiba Inu-prijs is daar het bewijs van, en zelfs de meest cynische investeerders worden gedwongen te erkennen dat zelfs munten als Bonk en Shiba Inu enorme hoeveelheden geld hebben opgeleverd. Nu treedt de nieuwe memecoin Raboo in hun voetsporen. Het is momenteel in de voorverkoop en investeerders rekenen op Raboo voor de grote opbrengsten.

Bonk (BONK): Gekke prijs voor memecoin-gekte

Mensen gooien ‘100x rendement’ rond alsof het iets bijzonders is. Op traditionele markten is een rendement van 100x letterlijk ondenkbaar, maar op de cryptomarkten noemen we dat ‘november’ – omdat dit precies is wat Bonk vorig jaar november deed. Dezelfde munt piekte meer dan 100x in slechts zes weken, wat Bonk-investeerders veel meer winst opleverde dan ze hadden verwacht. Maar Bonk was nog maar net begonnen!

Uiteindelijk leverde Bonk 257 keer zoveel op. Early adopters van Bonk konden tussen oktober 23 en maart 24 minder dan 4.000 dollar omzetten in een miljoen dollar. Bonk bewees een meme-munt die beweert dat 100x meer dan mogelijk is.

Shiba Inu (SHIB): Shiba Inu-prijs tart geloof

100x? 257x? Shiba Inu lacht om deze rendementen. Op het uiterste punt tussen ICO en ATH leverde de Shiba Inu-prijs meer dan 1.500.000x op. Dat zijn er ruim 1,5 miljoen! En dat deed de Shiba Inu-prijs in een jaar tijd! Stel je voor dat je een originele investeerder in Shiba Inu bent.

Maar hier is het slechte nieuws voor Shiba Inu. Het is onwaarschijnlijk dat de economie ooit weer zoveel zal groeien. Shiba Inu is nu een gevestigde munt met een enorme marktkapitalisatie, en hoewel deze ongetwijfeld zal stijgen, moeten beleggers die op zoek zijn naar die volgende 100x gelijke munt ergens anders zoeken. Gelukkig is er een oplossing.

Raboo ($RABT): De nieuwe memecoin om miljonairs te maken!

Memecoins hebben aangetoond dat een 100x rendement niet iets is waar dromen van gemaakt zijn, maar een tastbare realiteit die vaak op de markten wordt herhaald, en nu springt Raboo op het toneel met een nieuw AI-aangedreven meme-fi-token dat de wereld van voorverkoopinvesteringen in vuur en vlam zet. Na al bijna $1,5 miljoen aan liquiditeit te hebben verzameld, wordt de Raboo-voorverkoop alleen maar sterker.

Raboo trekt de interesse van investeerders door de perfecte combinatie te vinden van merkherkenning van memecoins, een NFT-marktplaats voor digitale originelen, en een overname op de DeFi-markt te claimen door staking voor passief inkomen toe te staan. En het is allemaal met elkaar verbonden door een krachtige AI-engine om ervoor te zorgen dat de nieuwe memecoin overal terechtkomt. Wie heeft de maan nodig als je de sterren hebt?

Conclusie

Zelfs munten maken naam als de beste investering op de cryptomarkt. De Shiba Inu-prijs is een bewijs van hoe lucratief zelfs munten kunnen zijn. Bonk-investeerders lachen de hele weg naar de Lambo-dealer. Het verliezen van een nieuwe voorverkoop als Raboo kan een ernstige fout zijn die tot enorme FOMO kan leiden. Neem deel aan de Raboo-voorverkoop waar $RABT-tokens vandaag beschikbaar zijn voor $0,0042!

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!