3 altcoins die Ethereum (ETH) deze cyclus kunnen overtreffen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de cryptocurrency-markt opwarmt met de komst van de bull run van 2024, is de race begonnen om te identificeren welke altcoins het potentieel hebben om beter te presteren dan de gevestigde dominantie van Ethereum. De focus ligt op een drietal kanshebbers die over de eigenschappen beschikken om de prestaties van deze grote speler tijdens de huidige cyclus uit te dagen en mogelijk te overtreffen. Deze analyse werpt licht op de innovatieve kwaliteiten en marktposities die deze alternatieven onderscheiden, waardoor opschudding ontstaat onder beleggers die op zoek zijn naar de volgende grote golf in de crypto-ruimte.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die gebruik maakt van het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van meer dan twee keer de toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 140% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 140% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, kortingen op handels- en kredietactiviteiten, stakingsbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 58% korting! Aanbieding is beperkt!

Toncoin-prijsactie: Een momentopname van recente prestaties

Toncoin heeft de laatste tijd gevarieerde optredens gezien. De afgelopen week daalde deze met 1,45%. Maar de zaken zien er beter uit als we uitzoomen: de munt is de afgelopen maand met 16,89% gestegen en een indrukwekkende groei van 157,41% over de afgelopen zes maanden. Op dit moment kost Toncoin een prijs tussen $5,84 en $7,07. Het zou binnenkort kunnen stijgen naar $7,88, maar als het daalt, zou het rond de $5,42 kunnen landen. De gegevens duiden erop dat de munt zich momenteel grotendeels in een corrigerende fase bevindt.

Avalanche prijsbeweging: Gestage stijging ondanks recente dip

De prijs van Avalanche heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt, met een stijging van 81,66%. De afgelopen maand was er een kleinere stijging van 3,81%, maar de afgelopen week was er sprake van een lichte daling van 0,82%. Momenteel schommelt de prijs tussen $32,07 en $38,45. De trend lijkt meer een corrigerende zet te zijn, waarbij de laatste prijzen onder de 10- en 100-daagse gemiddelden schommelen. Indicatoren duiden op enige zwakte in de huidige trend, met de RSI onder de 40 en een negatief MACD-niveau. Als de munt echter de dichtstbijzijnde weerstand van $41,30 kan overtreffen, kan er ruimte zijn om te stijgen naar de tweede weerstand van $47,68. Als deze daalt, is er steun op $28,53 en meer op $22,15.

Conclusie

TON en AVAX hebben het misschien beloofd, maar hun groeipotentieel op de korte termijn is minder uitgesproken in vergelijking met CYBRO. Deze unieke verdienmarktplaats profiteert van de verdienmogelijkheden van de Blast-blockchain. CYBRO maakt zich op voor de eerste release in het tweede kwartaal van 2024, wat een uitstekende kans biedt voor vroege investeerders die kunnen instappen via de voorverkoop van CYBRO-tokens. Deze kans om te investeren is vooral aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar voordelige toegangspunten tot een veelbelovend project tijdens de aanhoudende bull run.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!