Dit is de meest trending altcoin op dit moment, aldus Santiment

In een recente publicatie deelde het bekende blockchain-analysebedrijf Santiment welke altcoin op dit moment kan rekenen op de meeste interesse vanuit investeerders.

Volgens het bedrijf is Ondo (ONDO) de meest trending altcoin in de cryptocurrency-wereld met een stijging van 75% in de afgelopen 11 dagen. Analisten zeggen dan ook dat de prestaties van ONDO moeilijk te missen zijn.

Santiment benadrukte tevens de grote toename van het aantal ONDO-portemonnees met activa, dat op 26 februari 5.110 bedroeg, tot 33.225 portemonnees vandaag. Dit betekent dat het aantal wallets met 550% is toegenomen. In dezelfde periode steeg de prijs van de altcoin met ongeveer 200%. Santiment tweette het volgende:

ONDO, een altcoin die zich concentreert op real-world assets (RWA), beweert Amerikaanse obligaties naar de cryptocurrency-wereld te brengen. Het beschrijft zichzelf als volgt:

“Ondo bouwt aan de volgende generatie financiële infrastructuur om de marktefficiëntie, transparantie en toegankelijkheid te verbeteren.”

Interessant genoeg heeft Coinbase deze keer eerder besloten om de altcoin te noteren dan Binance. Bybit, Kraken, Kucoin en andere grote cryptocurrency-beurzen behoren ook tot de beurzen die momenteel ONDO aanbieden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!