5 beste penny-crypto’s om vandaag te kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de bull run van 2024 steeds sneller gaat, kan het vinden van de juiste cryptocurrencies tegen lage prijzen een game changer zijn voor investeerders die hongerig zijn naar groei. Deze selectie richt zich op vijf cryptocurrencies met een enorm potentieel, elk beschikbaar voor centen per dollar. Deze keuzes worden in detail gepresenteerd en worden in overweging genomen bij het opbouwen van een portefeuille die klaar is om te kapitaliseren op de drukke markt. De aangeboden inzichten zijn bedoeld om lezers een duidelijk voordeel te geven bij het selecteren van veelbelovende cryptocurrencies voordat deze mogelijk in waarde stijgen.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform op Blast dat de weg effent naar hoge inkomsten op deze L2-blockchain. Blast staat bekend om zijn unieke aanbod van genereuzere opbrengsten voor ETH en stablecoins dan andere L2-oplossingen bieden. CYBRO speelt een cruciale rol in dit ecosysteem omdat het gebruikers helpt het meeste uit dit belangrijke voordeel te halen.

Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,02, een verbazingwekkende korting van 66% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 200% zal opleveren. Er gaat een gerucht dat een crypto-whale overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een ​​plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 66% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 200%!

Polygon (MATIC) prijsbeweging en toekomstige vooruitzichten

De prijs van Polygon ligt tussen $0,64 en $0,72, waarbij de prijs de afgelopen week met bijna 6% is gestegen. De afgelopen maand heeft Polygon een kleine daling van ongeveer 2% gezien. In een half jaar tijd is het met ruim 4% gedaald. De prijs ligt nu onder het 10-daagse gemiddelde van $0,74, maar dichtbij het 100-daagse gemiddelde van $0,72. Het zou de volgende weerstand op $0,76 kunnen testen of dalen naar het ondersteuningsniveau van $0,60. De prijsbewegingen duiden op een mix van ups en downs zonder een duidelijke richting.

XRP-prijsbeweging: Een korte analyse

De prijs van XRP schommelt momenteel tussen $0,49 en $0,53. Het nabijgelegen weerstandsniveau ligt op $0,55, wat erop wijst dat als de prijs omhoog gaat, er misschien een hindernis op de loer ligt. Omgekeerd, als de prijs daalt, is er steun op $0,47, waar deze mogelijk terug kan stuiteren. De afgelopen week heeft XRP een lichte stijging van 1,35% in zijn waarde gezien, maar als we naar de afgelopen maand en zes maanden kijken, is er sprake van een daling van respectievelijk 5,29% en 15,18%. Op dit moment vertoont de prijs geen sterke opwaartse of neerwaartse trend, zoals aangegeven door een neutrale RSI dichtbij 46,96 en een MACD-niveau dichtbij nul. De korte- en langetermijngemiddelden die op hetzelfde niveau liggen ($0,53) duiden voorlopig ook op prijsstabiliteit. Met deze statistieken lijkt de prijs van XRP zich in een consolidatiefase te bevinden in plaats van aanzienlijke impulsieve of corrigerende bewegingen te maken.

Pyth Network prijsfluctuatieanalyse

De prijsklasse voor Pyth Network (PYTH) ligt tussen $ 0,35 en $ 0,44. PYTH werd de afgelopen week geconfronteerd met een daling van 2,62%. De afgelopen maand daalde de waarde met 36,50%, wat duidt op een neerwaarts momentum, maar de afgelopen zes maanden is de waarde met 14,59% gestegen. De technische indicatoren laten een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) zien van $0,44 over 10 dagen en $0,45 over 100 dagen. De Relative Strength Index (RSI) staat op 35,73 en de Stochastics op 25,98, wat er beide op duidt dat de munt zich mogelijk in het oversoldgebied bevindt, wat de laatste tijd betekent dat er meer verkopers dan kopers zijn. Het MACD-niveau is licht negatief op -0,01. PYTH bevindt zich momenteel in een corrigerende fase, waarbij de belangrijkste uitdaging bestaat uit het doorbreken van de weerstand bij $0,50 en later, met als doel mogelijk $0,60 te bereiken. De ondersteuningsniveaus liggen op $0,32 en $0,22, wat beleggers in de gaten zullen houden als de prijs daalt.

Pepe ziet opmerkelijke groeitrend

Pepe (PEPE) is getuige van een sterke opwaartse beweging, met een prijsklasse die momenteel tussen $0,00000777 en $0,00001107 ligt. De afgelopen week is de munt met 30,01% gestegen, wat een indrukwekkende groei laat zien. De maandelijkse en zesmaandelijkse veranderingen zijn zelfs nog opvallender, respectievelijk 99,94% en 1150,27%. De prijsactie lijkt zich in een impulsieve fase te bevinden, omdat deze zich verzet tegen de weerstandsniveaus van $0,00001298 en, daarbuiten, $0,00001628. De steun blijft op $0,00000638, met een nog sterkere steun op $0,00000308, wat wijst op potentiële stabiliteit voor pullbacks. De Relative Strength Index (RSI) nadert het midden, wat aangeeft dat de munt zijn momentum zou kunnen voortzetten zonder overbought of oververkocht te worden.

Conclusie

Investeren in penny-crypto’s zoals MATIC, XRP, PYTH en PEPE levert mogelijk geen snelle winst op. Hun groeipotentieel op korte termijn is beperkt. De focus ligt op CYBRO, een unieke marktplaats op de Blast blockchain. CYBRO wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 uitgebracht. Gebruikers kunnen verdienen met de ingebouwde rendementsfuncties van Blast. Voor degenen die vroeg willen investeren, biedt CYBRO’s voorverkoop de kans om tegen een aantrekkelijke prijs in te kopen, wat de weg vrijmaakt voor mogelijke toekomstige winsten naarmate de bull run voortduurt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!