Memecoin-handelaar wordt crypto miljonair nadat PEPE ATH bereikt – Is dit de volgende crypto met potentie x100 te gaan?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een memecoin trader die PEPE heeft vastgehouden is crypto miljonair geworden nadat zijn $83 aan tokens in waarde zijn gestegen naar $79,4 miljoen. De 6,44 biljoen PEPE-tokens, verspreid onder 3 wallets, zijn met 958.580 keer in waarde gestegen, dit verhaal is vergelijkbaar met vroege investeerders die crypto miljonair zijn geworden met Shiba Inu in 2021.

Dit grote succes vond plaats nadat PEPE deze week een nieuwe ATH van $0,0000143 bereikte. Deze ATH is vandaag echter wederom overtroffen met een stijging tot $0,0000147. Dit is de derde dag op rij dat PEPE een nieuwe ATH bereikt en mogelijk niet de laatste.

Wat gaat Pepe doen deze week?

Sinds afgelopen dinsdag, heeft PEPE al drie dagen op rij een nieuwe ATH bereikt, een duidelijk teken dat de meme coin in ‘price discovery’ modus zit. Wat dit wil zeggen is dat de Pepe koers nog hoger kan gaan voordat er een merkwaardige retracement plaats zal vinden.

Dit betekent ook dat het niet per se te laat is om PEPE te kopen, hoewel het risico langzamerhand wel aan het toenemen is. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de Relative Strength Index (RSI) op het overbought niveau van 75. Op technisch gebied betekent dit dat PEPE overgewaardeerd is en dat het gevaar voor een retracement toeneemt.

Gelukkig kan een retracement rond dit niveau beperkt zijn, doordat PEPE een sterk support heeft bij $0,00000900. En met het huidige momentum dat de Pepe koers heeft, is de verwachting klein dat deze de komende tijd onder $0,00001000 kan dalen.

En ondanks alle retracements en periodes van stilte die plaatsvinden, besluiten sommige investeerders om door weer en wind hun tokens vast te houden. Zo heeft een trader zijn $83 aan PEPE-tokens vastgehouden waardoor ze nu meer dan $79,4 miljoen waard zijn geworden.

Dit is wat er gebeurt als je tegen je emoties in je tokens vast blijft houden en deze token een grote doorbraak maakt. De trader kon op elk moment zijn tokens verkopen, maar heeft besloten om tot dit punt vast te houden

Maar ook vandaag heeft deze trader zijn tokens nog niet verkocht. Kan dit een teken zijn dat de trader verwacht dat PEPE nog meer waard wordt, of is er een andere reden? Dit is iets wat we later dit jaar zullen zien en gezien PEPE nog in ‘price discovery’ modus zit, zou de meme coin nog veel hoger kunnen gaan.

Wat is de volgende crypto met potentie x100 te gaan?

PEPE zou de komende tijd nog verder kunnen stijgen voordat er een retracement plaatsvindt, maar een stijging van x10 of meer lijkt vanuit dit punt erg onwaarschijnlijk. Gezien PEPE een bijna even groot succes is als Shiba Inu, is de kans groot dat er nog een memecoin klaarzit om de volgende PEPE of SHIB te worden.

Uiteraard zijn er heel veel tokens die x10 of x100 gaan, daardoor zijn deze net iets makkelijker te vinden dan de volgende PEPE of SHIB. Vandaag kijken we naar 3 memecoins die in hun vroege fase zitten en na lancering veel kunnen stijgen in waarde.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een unieke memecoin die de charme van Dogecoin gebruikt, maar hier zijn eigen twist aan heeft toegevoegd. Hiermee heeft de presale van het project meer dan $15 miljoen op weten te halen.

De memecoin zal gelanceerd worden op Ethereum, maar als multi-chain memecoin, kan het ook verhandeld worden op de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Daarnaast is het mogelijk je tokens te bridgen naar jouw favoriete blockchain.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $0,00031 per stuk tijdens de presale, die binnenkort zal eindigen. Daarnaast kun je naar wens ook je tokens staken om extra beloningen te verdienen voordat de token wordt gelanceerd op zijn eerste exchange.

Nu naar Dogeverse

Sealana (SEAL)

Een andere memecoin die veel aandacht opeist en potentie heeft voor mooie gains, is Sealana (SEAL). Deze Solana memecoin is de opvolger van Slothana (SLOTH), die na lancering met meer dan 300% is gestegen.

Het grappige concept van Sealana is gebaseerd op de Amerikaanse cultuur en is goed in de smaak gevallen onder crypto investeerders. Door SEAL te voeren met SOL-tokens, wordt hij nog groter en kunnen je SEAL-tokens nog meer waard worden.

Je kunt SEAL kopen voor 1 SOL per 6900 tokens tijdens de presale. Gekochte tokens zullen automatisch als airdrop in je wallet komen na de presale. Na deze airdrop zal SEAL lanceren op exchanges en zou de waarde hiervan kunnen stijgen.

Nu naar Sealana

WienerAI (WAI)

De realiteit is dat de memecoin-sector wordt overspoeld door memecoins zoals PEPE, die eigenlijk geen utility hebben. De nieuwe WienerAI (WAI), ziet de potentie in memecoins, maar voegt hier een extra utility aan toe in de vorm van Artificial Intelligence.

Zo kan de WAI-token nog steeds profiteren van de viraliteit van hondachtige memecoins en de groeiende ‘Sausage Army’ community. Daarnaast is de token gekoppeld aan veelbelovende crypto AI-features, waaronder een token swap, een chatbot en nog meer.

Je kunt WAI kopen voor $0,00071 per stuk terwijl de presale nog loopt. Nu de presale al meer dan $2,7 miljoen heeft opgehaald, zal de prijs binnenkort stijgen, waardoor je er beter snel bij kunt zijn om tokens voor een lage prijs in te slaan. Je kunt WAI ook staken om passief extra tokens te verdienen.

Nu naar WienerAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!