Ethereum zou deze zomer een nieuw ATH kunnen bereiken, volgens experts: Wat betekent dit voor de belangrijkste altcoins?!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Experts voorspellen dat Ethereum deze zomer mogelijk zijn hoogste waarde ooit zal bereiken. Deze potentiële toename heeft aanzienlijke gevolgen voor andere populaire cryptocurrencies. Nu de bull run van 2024 in aantocht is, is het begrijpen van de impact op de bredere markt van cruciaal belang. Dit artikel onderzoekt wat een dergelijke mijlpaal zou kunnen betekenen voor de bredere cryptocurrency-omgeving. Blijf lezen om de effecten te ontdekken die deze gebeurtenis kan hebben op verschillende cryptocurrencies.

Meer dan $6 miljoen opgehaald: BlastUP-voorverkoop gaat door en biedt tot 1000% potentiële ROI

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een ​​belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 15.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De doorlopende voorverkoop van BlastUP is een groot succes; tot nu toe is er ruim $6 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

Solana prijs nadert belangrijke weerstand, bulls eye $200

Solana is getuige van een sterke prijsstijging. De afgelopen week is het met bijna 9% gestegen, en binnen een maand met iets meer dan 10%. Op de lange termijn hebben de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei laten zien, waarbij de prijs van SOL met meer dan 200% is gestegen. Momenteel handelt SOL tussen $146,59 en $184,77. Het nadert een belangrijk weerstandsniveau op $199,54, waarbij de RSI- en Stochastic-waarden noch overbought noch oversold-omstandigheden suggereren. De bewegingen van de munt lijken zich in een groeifase te bevinden, in plaats van te corrigeren. Als het momentum aanhoudt, zou SOL de weerstand kunnen doorbreken en naar de grens van $200 kunnen streven.

Avalanche prijsbewegingen: Actueel overzicht en voorspellingen

Avalanche (AVAX) heeft onlangs een prijsstijging gezien. De afgelopen week is de waarde van AVAX met 9,28% gestegen, wat wijst op een sterk opwaarts momentum. Als we echter naar de afgelopen maand kijken, is de prijs met 3,34% gedaald. Als we verder terugkijken, laten de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging zien van 81,24%, wat wijst op een opwaartse trend op langere termijn voor de munt. Nu de huidige prijs schommelt tussen $32,07 en $38,45, navigeert AVAX door een volatiele zone. De stemming op de markt is aarzelend, zoals blijkt uit de lage RSI van 32,45 en een stochastische waarde van 11,84, wat wijst op een potentiële oververkochte situatie. Het negatieve MACD-niveau duidt ook op een recente bearish fase. Ondanks een positieve trend op de korte termijn zal het van cruciaal belang zijn om te zien of AVAX de dichtstbijzijnde weerstand op $41,30 kan doorbreken of dat het zich zal terugtrekken richting de steun op $28,53. De bewegingen van de munt lijken op de korte termijn impulsief, met waarschijnlijk correcties in het verschiet.

XRP-prijsbeweging: Een korte analyse

De prijs van XRP schommelt momenteel tussen $0,49 en $0,53. Het nabijgelegen weerstandsniveau ligt op $0,55, wat erop wijst dat als de prijs omhoog gaat, er misschien een hindernis op de loer ligt. Omgekeerd, als de prijs daalt, is er steun op $0,47, waar deze mogelijk terug kan stuiteren. De afgelopen week heeft XRP een lichte stijging van 1,35% in zijn waarde gezien, maar als we naar de afgelopen maand en zes maanden kijken, is er sprake van een daling van respectievelijk 5,29% en 15,18%. Op dit moment vertoont de prijs geen sterke opwaartse of neerwaartse trend, zoals aangegeven door een neutrale RSI dichtbij 46,96 en een MACD-niveau dichtbij nul. De korte- en langetermijngemiddelden die op hetzelfde niveau liggen ($0,53) duiden voorlopig ook op prijsstabiliteit. Met deze statistieken lijkt de prijs van XRP zich in een consolidatiefase te bevinden in plaats van aanzienlijke impulsieve of corrigerende bewegingen te maken.

Dogecoin (DOGE) prijsanalyse en toekomstige beweging

De prijs van Dogecoin heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei laten zien, met een stijging van meer dan 100%. De afgelopen week heeft de munt een bescheiden winst van ongeveer 2% laten zien, maar de afgelopen maand laat een lichte daling zien van 1,3%. Momenteel wordt Dogecoin verhandeld tussen $0,1363 en $0,1599. De munt staat voor zijn volgende uitdaging bij het weerstandsniveau van $0,1714, met steun bij $0,1242. Gezien de lagere RSI- en stochastische waarden lijkt de huidige beweging van Dogecoin corrigerender. Met een relatief stabiele gemiddelde prijs van de afgelopen 10 tot 100 dagen kan de munt echter binnenkort proberen de weerstandsniveaus opnieuw te testen.

Conclusie

Als Ethereum deze zomer een nieuw record ooit bereikt, zou dit gemengde vooruitzichten voor andere cryptocurrencies kunnen betekenen. Munten als SOL, AVAX, XRP en DOGE zullen op korte termijn mogelijk minder groei zien. De focus moet liggen op BlastUP, dat naar verwachting een betere kans zal hebben op aanzienlijke winsten. Het project valt op door zijn unieke idee en zijn plaats in het Blast-ecosysteem. Het is veelbelovend voor wie naar potentieel in de markt kijkt.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!