Bereid je voor op een enorme altcoin rally die begint met de goedkeuring van de Ethereum ETF: Top altcoins om vandaag te kopen

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Spannende ontwikkelingen op de cryptomarkt duiden op een aanzienlijke stijging van het aantal alternatieve munten. Met de mogelijke goedkeuring van een nieuw, op Ethereum gebaseerd, op de beurs verhandeld fonds, gaat er een deur open voor een breder beleggingspubliek, wat mogelijk kan leiden tot een stijging van de vraag. De aandacht verschuift naar een selectie van veelbelovende cryptocurrencies die zouden kunnen profiteren van het groeiende positieve sentiment. In dit artikel worden de belangrijkste kanshebbers onderzocht die beleggers zouden kunnen overwegen nu deze trend aan kracht wint.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Polkadot (DOT): Anticiperen op de volgende zet

Polkadot heeft de laatste tijd gevarieerde prestaties gezien. handelend tussen $6,46 en $7,35, ligt dit iets onder het 10-daagse gemiddelde van $7,32 en het 100-daagse gemiddelde van $7,37. Het vertoont zwakte met een RSI van 29,28 en een stochastisch niveau van 3,02, wat erop duidt dat het mogelijk oververkocht is. De afgelopen week steeg DOT met 2,15%, maar de afgelopen maand daalde het met 4,69%. Kijkend naar de afgelopen zes maanden boekte Polkadot echter een aanzienlijke winst van 35,88%. Nu de MACD licht negatief is op -0,096, zien de prijsbewegingen van de munt er momenteel corrigerender uit. De weerstand wacht op $7,77, terwijl de steun op $5,99 ligt, waardoor beleggers deze niveaus in de gaten houden voor mogelijke prijsrichtingsindicatoren.

NEAR Protocol Prijsbeweging en toekomstperspectieven

NEAR heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging gezien, met een stijging van 320,17%. De afgelopen maand groeide de economie met 9,54%, wat een positief teken is. De afgelopen week was er echter een lichte daling van 4,37%. Momenteel beweegt de prijs van NEAR zich binnen een bereik van $6,71 tot $8,68. De marktindicatoren duiden erop dat NEAR momenteel noch impulsief, noch corrigerend bezig is. Met een relatief stabiel voortschrijdend gemiddelde zou NEAR binnenkort het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $9,59 kunnen testen. Als het dit niveau kan doorbreken, zou het volgende doel het niveau van $11,56 kunnen zijn. De ondersteuningsniveaus waar we op moeten letten liggen op $5,65 en vervolgens op $3,68 als zich een neerwaartse trend ontwikkelt.

Render (RNDR) prijsbeweging en voorspelling

Render crypto is actief geweest met de huidige prijs variërend tussen $9,38 en $11,11. De prijs is deze week met 4,43% gedaald, maar de afgelopen maand met 9,66% gestegen. Kijkend naar de afgelopen zes maanden is de munt op indrukwekkende wijze met 199,30% gestegen. RNDR wordt momenteel geconfronteerd met het volgende weerstandsniveau op $12,17, met ondersteuning op $8,71. De beweging van de munt is corrigerender omdat deze onder de 10-daagse en 100-daagse gemiddelde prijzen van respectievelijk $10,31 en $10,70 komt. Met een RSI van 35,52, wat aangeeft dat de koers zich niet in het overboughtgebied bevindt, en een relatief lage stochastische waarde, zou er echter ruimte kunnen zijn voor een opwaartse beweging. Het negatieve MACD-niveau duidt ook op voorzichtigheid voor een onmiddellijk bullish momentum.

Ondo-prijsbeweging en -voorspelling

De prijs van Ondo is de afgelopen zes maanden enorm gestegen, met meer dan 3000%. De afgelopen week steeg het met bijna 14%, en de afgelopen maand met ongeveer 22%. De prijs schommelt momenteel tussen $0,73 en $1,05. Het lijkt alsof het in een regelmatig patroon beweegt, niet te snel of langzaam. De munt zou problemen kunnen ondervinden om boven de $1,20 te komen en zou kunnen dalen tot $0,57 als hij daalt. Als de koers veel daalt, kan deze zelfs $0,26 bereiken. Maar als het goed gaat, kan het proberen te stijgen naar $ 1,52. De prijs ligt meestal rond de $ 0,97 tot $ 0,94, gebaseerd op recente gemiddelden. De RSI, die aangeeft of iets te veel wordt gekocht of te veel wordt verkocht, staat op 50,18, wat betekent dat deze redelijk in balans is. De Stochastics en MACD geven aan dat de munt binnenkort niet veel in prijs zal veranderen.

Conclusie

De goedkeuring van een Ethereum ETF zou een belangrijk moment kunnen markeren, wat waarschijnlijk een altcoin-rally zou veroorzaken. Hoewel munten als DOT, NEAR, RNDR en ONDO op de korte termijn mogelijk geen sterke winst laten zien, moet de nadruk op BlastUP liggen. Deze munt heeft het grootste potentieel te midden van de huidige bull run vanwege het innovatieve concept en de integratie binnen het Blast-ecosysteem. Beleggers die op zoek zijn naar kansen moeten rekening houden met de sterke groeipositie van BlastUP.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!