Ethereum memecoins pumpen n.a.v. optimisme rond ETH ETF – Welke altcoin gaat exploderen in nieuwe crypto meme rally?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto wereld staat op zijn kop: Bitcoin nadert een nieuwe all time high en het nieuws rondom de goedkeuring van ETH ETFs zorgt voor marktbrede stijgingen. Veel investeerders zijn op het moment van schrijven hun portfolio’s aan het diversifiëren. 

Positief nieuws rondom de bekendste cryptocurrency’s zorgt vaak voor explosies van andere, kleinere, altcoins. In dit artikel duiken we het nieuws rondom Ethereum ETFs in en we kijken welke altcoins hier het meest van kunnen profiteren. Zijn dit misschien specifieke Ethereum meme coins, of zijn er meerdere nieuwe crypto’s die kunnen exploderen? 

ETH ETFs – Gaat de SEC dit goedkeuren?

Recentelijk zijn de speculaties rondom het goedkeuringen van de ETH ETFs weer helemaal open gebroken. Aan het einde van de week staan er namelijk een aantal beslissingen van de SEC op het programma. Het gaat om het goedkeuren van de aanvragen van VanEck en ARK 21Shares’ naar spot Ethereum ETFs. 

Naast deze twee bedrijven zijn er ook zes andere bedrijven die een aanvraag hebben gedaan in de laatste periode. Dit zijn Ark Investment, Grayscale, Franklin Templeton, Invesco Galaxy en BlackRock. Aan het begin van mei heeft Grayscale echter zijn aanvraag ingetrokken.

Het goedkeuren van deze ETH ETFs zou betekenen dat er meer institutionele investeringen zouden plaatsvinden in Ethereum. Op het moment dat de grote spelers Ethereum binnentreden, kan dit erg positief zijn voor de Ethereum koers verwachting. De koers kan stabiliseren en groeien wat het erg aantrekkelijk maakt voor investeerders. Dit is dan niet alleen positief voor Ethereum maar voor crypto in het algemeen. 

De kans op goedkeuring werd altijd erg klein ingeschat door meerdere analisten. Maar een oproep van de SEC heeft dit doen veranderen. De SEC heeft namelijk gevraagd of deze bedrijven hun 19b-4 formuleren opnieuw en ‘’versneld’’ indienen. Dit wordt in de crypto wereld ontvangen als een hint naar goedkeuring. 

Het nieuws weerspiegelde direct in de Ethereum koers, die direct toenam van ongeveer $3000 naar $3600. En dit bleef niet alleen bij ETH zelf. Verschillende Ethereum meme coins belandden ook in een heuse crypto rally. Pepe steeg bijvoorbeeld met zo’n 24% in 24 uur. En Dogecoin steeg ook van zo’n $0,15 naar $0,165 in een vergelijkbare sprong met Ethereum. 

Welke nieuwe crypto gaan mee met de Ethereum crypto rally?

Het is duidelijk dat Ethereum een sprong heeft gemaakt door de anticipatie op ETH ETFs, ook crypto memes op de blockchain van Ethereum gingen mee. Veel investeerders vragen zich nu af of het hier stopt, of dat het door kan groeien naar een marktbrede rally. Zo ja, dan moet is het belangrijk om te weten welke altcoin gaat exploderen. 

Voor de grootste winsten moet je bij nieuwe crypto zijn. Deze coins zitten vaak nog in hun presale en hebben een lage marktkapitalisatie. Bij de volgende bull-run kunnen dit soort cryptocurrency’s dan parabolische winsten boeken. Ze gaan dan soms wel x100 of zelfs x1000. Wij hebben hier een top 3 samengesteld met nieuwe crypto memes die erg goed kunnen presteren tijdens de volgende crypto rally.

Dogeverse ($DOGEVERSE) – Misschien wel de beste nieuwe crypto meme in de markt

Dogecoin (DOGE) is al tijden een bekend begrip in de wereld van crypto. Er zijn ook al veel andere memecoins met een hondenthema gebaseerd op deze coin. Dogeverse ($DOGEVERSE) is ontworpen met hetzelfde principe, maar het is eigenlijk nog zoveel meer. Deze multi-chain meme coin kan zomaar gaan exploderen tijdens de volgende crypto rally, wij leggen je uit waarom.

Dogeverse maakt gebruik van maar liefst zes verschillende blockchains, daar komt de multi-chain naam ook vandaag. Dit zijn onder andere Ethereum, Solana en Polygon. Hierdoor heeft deze crypto meme snellere transacties, lagere kosten en een kleinere CO₂ voetafdruk. 

Doordat de token op meerdere blockchains gebruikt kan worden, wordt de vraag naar de token ook steeds groter. Als dit gecombineerd wordt met een vastgestelde token voorraad, kan dit alleen maar winst betekenen. Het multi-chain concept heeft al erg veel investeerders getrokken.

Dat kan gezien worden aan het uitmuntende succes van de lopende presale. Er is namelijk al meer dan $ 15 miljoen opgehaald. Dit betekent dat het doel gehaald is en dan de token bijna live gaat. Het is nog eventjes mogelijk om $DOGEVERSE aan te schaffen voordat het zijn eerste grote winsten gaat boeken. 

Koop Hier $DOGEVERSE

Sealana ($SEAL) – De nieuwste Solana crypto meme op de markt

Sealana ($SEAL) is een nieuwe crypto meme op de blockchain van Solana. Het karakter is gebaseerd een dikke patriottische Amerikaanse zeehond. De echte kenner kan de inspiratie uit de World of Warcraft aflevering van South Park zien. Het idee is duidelijk, Sealana zit de hele dag achter zijn computer om voor jou de beste crypto investeringen op te sporen. 

Deze knipoog naar de Amerikaanse cultuur heeft al veel investeerders getrokken. De presale van dit project is namelijk onlangs langs de $2 miljoen gegaan. Na het behalen van deze mijlpaal is het duidelijk dat dit ook een project is met ontzettend veel potentie. 

Meme coins op Solana gaan de laatste tijd erg goed. Kijk maar eens naar de winsten van Slerf of Slothana. Slothana wist ook in de eerste weken van zijn presale enkele miljoenen op te halen. De blockchain van Solana leent zich erg goed voor meme coins door zijn stabiliteit, efficiëntie en lage transactiekosten. 

Het is mogelijk om Sealana tokens aan te schaffen tijdens de presale voor een lage koers van $0,022. Je kunt dit doen door het wisselen met ETH of USDT. Maar je kunt ook met een creditcard betalen. Het is ook mogelijk om SOL rechtstreeks vanuit je DEX wallet te sturen naar: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c. 

Koop Hier $SEAL

WienerAI ($WAI) – De perfecte combinatie tussen crypto meme en AI 

In de wereld van op honden gebaseerde meme coins, is er weer een nieuwe token uitgekomen. We horen je al denken, daar gaan we weer. Maar WienerAI ($WAI) is niet zomaar de volgende in een lange reeks meme coins. Wij vertellen je waarom enthousiasme zeker op zijn plek is voor deze digitale hond op Ethereum.

WienerAI is namelijk niet zomaar een meme coin. Dit project combineert twee van de meest populaire technologieën op dit moment, namelijk blockchain en AI. Het spannende gedeelde van WienerAI is dat de ontwikkelaars langzaam informatie loslaten over de toepassingen rondom AI-technologie. 

Naast AI zijn er ook meer aspecten die veel aandacht trekken voor de $WAI token. Een beloofde stakingbeloning van meer dan 1000% per jaar en een leuk verhaal hebben snel voor een grote community gezorgd. In de whitepaper kun je lezen dat deze community ‘’The Sausage Army” genoemd wordt en dat gezelschap en vriendschap belangrijke kernwaarden zijn.

$WAI is momenteel nog verkrijgbaar in een presale. Er is op het moment van schrijven al meer dan $2,5 miljoen opgehaald voor dit spannende project. Éen $WAI is in de huidige fase verkrijgbaar voor  $0,000709, maar dit duurt niet lang meer. Zodra het doel van $2,7 miljoen is bereikt gaat de presale over naar een volgende fase en wordt een token weer wat duurder. 

Koop Hier $WAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!