Deze utility-token wint aan populariteit terwijl het memecoin-seizoen op gang komt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De mememunten Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en Bonk (BONK) nemen de cryptomarkt over. Er is echter een andere valuta waar mensen op letten en die binnenkort enorme winsten kan opleveren: DTX Exchange (DTX). Analisten laten doorschemeren dat deze fase 2-voorverkoopsensatie het volgende 100x utility-token in 2024 zou kunnen worden.

DTX Exchange (DTX): Een revolutionair hybride handelsmodel

Terwijl het memecoin-seizoen aan de gang is, is DTX Exchange (DTX) in opkomst als een opvallend utility-token. Deze munt zal de DTX Exchange aandrijven, een hybride handelsplatform dat de beste DEX- en CEX-functies op één plek combineert. Als gevolg hiervan heeft het niet veel van de beperkingen van andere handelsplatforms.

Handelaren op de DTX Exchange krijgen bijvoorbeeld toegang tot meer dan 120.000 financiële instrumenten zoals aandelen, FX en crypto’s op één account. Ondertussen hebben veel andere platforms, zoals Coinbase, een alleen-crypto-beleid. Bovendien implementeert deze groentje geen KYC-controles bij aanmelding, wat betekent dat gebruikers anoniem blijven terwijl ze in al deze activa handelen.

Het platform is gebouwd rond het DTX-token. Het bezit van dit utility-token levert u veel voordelen op, zoals stemrecht op bestuurlijk vlak, betere analyses en lagere handelskosten. Dit onderscheidt het onmiddellijk van meme-munten, die alleen maar door hypes worden aangedreven.

Het bevindt zich in fase 2 van de voorverkoop en er zijn miljoenen DTX verkocht. Er loopt ook een weggeefactie van $1 miljoen, waarbij tien gelukkige DTX-houders elk $100.000 ontvangen, wat de populariteit vergroot. Momenteel kost DTX slechts $0,04, een stijging van 100% ten opzichte van de startprijs van $0,02. Deskundigen voorspellen echter een stijging van 100x na het bereiken van Tier-1-beurzen in het derde kwartaal van 2024.

Pepe (PEPE): Een van de beste memecoins

Pepe (PEPE) is een mememunt die steeds populairder wordt op de prijsgrafieken. Volgens gegevens van CoinMarketCap steeg de prijs van Pepe alleen al het afgelopen jaar met meer dan 750% en steeg de marktkapitalisatie van $550 miljoen naar $5 miljard. In mei werd de Pepe-munt ook een van de top 10 verhandelde crypto’s over de hele wereld.

De technische analyse voor deze memecoin is ook bullish. Pepe handelt boven zijn 21- en 50-daagse EMA’s, terwijl 25 technische indicatoren groen zijn. Hierdoor hebben vooraanstaande marktanalisten een nieuwe Pepe-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een potentiële stijging naar $0,0025 voor dezelfde munt in het tweede kwartaal van 2024.

Lingrid: De Dogecoin-prijs kan stijgen

Dogecoin (DOGE) is de allereerste meme-munt, die nog steeds de krantenkoppen haalt in deze sector. Crypto-analist Lingrid wees er onlangs op dat Dogecoin een historisch bullish driehoekspatroon heeft gevormd. Bovendien heeft deze meme-munt hogere dieptepunten gekend, wat betekent dat deze bullish trend zich zou kunnen voortzetten.

Volgens gegevens van CoinMarketCap is de Dogecoin-prijs de afgelopen 12 maanden met meer dan 120% gestegen. Bovendien handelt DOGE nu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s en heeft het 28 groene technische indicatoren. Experts op cryptogebied voorspellen dus in hun Dogecoin-prijsvoorspellingen een stijging naar $0,25 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt.

Ali Martinez maakt een bullish Shiba Inu-prijsvoorspelling

Ondertussen is Shiba Inu (SHIB) een van dezelfde munttitanen die deze markt hebben gedomineerd. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de Shiba Inu-prijs alleen al het afgelopen jaar met bijna 200% gestegen. Bovendien blijft crypto-analist Ali Martinez optimistisch over deze memecoin. In zijn X-post beweert hij dat Shiba Inu binnenkort naar $0,00002954 kan stijgen.

Ook de technische analyse van de SHIB-munt ondersteunt deze stelling. Momenteel handelt Shiba Inu boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s. Bovendien knipperen meer dan 27 technische indicatoren groen voor deze meme-munt. Als gevolg hiervan voorspellen marktanalisten dat SHIB in het tweede kwartaal van 2024 een waarde van $0,000035 zal bereiken.

Bonk (BONK): Bereikt de mijlpaal van $2 miljard

Bonk (BONK) is een andere cryptovaluta die groei in dezelfde muntruimte laat zien. Onlangs heeft Bonk een belangrijke mijlpaal bereikt: een marktkapitalisatie van meer dan $2 miljard. Deze waardering plaatst BONK op de 55e plek in de top 100 van cryptocurrencies in termen van marktkapitalisatie. Met deze prestatie wint Bonk opnieuw terrein.

Volgens gegevens van CoinMarketCap is de Bonk-prijs op de YTD-grafiek met meer dan 7.500% gestegen. Bovendien heeft deze meme-munt 23 technische indicatoren in de koopzone. Om al deze redenen hebben experts een nieuwe Bonk-prijsvoorspelling bedacht. Ze voorspellen een potentiële stijging naar $0,000032 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt voor de Bonk-munt.

Zal DTX Exchange alle top memecoins overtreffen?

Pepe, Dogecoin, Shiba Inu en Bonk zijn dezelfde munten die afhankelijk zijn van de markthype, maar DTX Exchange is anders omdat het daadwerkelijk nut heeft. Het heeft nu een lage marktkapitalisatie van $19 miljoen, wat betekent dat het veel minder nieuwe fondsen nodig heeft om de prijs omhoog te laten schieten. Ook het betreden van de forex-industrie ter waarde van biljoenen toont verbazingwekkende groeimogelijkheden voor dit nutstoken.

Om dit groeipotentieel te benutten, kunt u zich nu aanmelden voor de voorverkoop. Als u $100 inlegt, kunt u $100.000 winnen dankzij de $1 miljoen weggeefactie die DTX Exchange organiseert. Doe dus nu mee en profiteer van deze kans.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!