De goedkeuring van de ETH ETF zal de prijs van deze munten naar de MAAN lanceren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De mogelijke goedkeuring van een op ETH gebaseerde ETF heeft tot opwinding geleid in de cryptocurrency-sector. Terwijl de bull run van 2024 aan kracht blijft winnen, staan ​​bepaalde munten klaar om enorm van deze ontwikkeling te profiteren. Beleggers willen graag weten welke cryptocurrencies het opwaartse traject zullen volgen naast de op één na grootste munt qua marktkapitalisatie. Dit artikel gaat dieper in op de details en biedt waardevol inzicht voor diegenen die willen profiteren van de daaropvolgende marktbewegingen.

BlastUP-voorverkoop bereikt $6 miljoen, investeerders haasten zich om $BLP te kopen voordat mei eindigt

De lopende BlastUP-voorverkoop is bijna voltooid en heeft de belangrijke drempel al overschreden: tot nu toe is er ruim $6 miljoen opgehaald. Meer dan 15.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is nog enige tijd om uw cryptobezit een boost te geven met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Polygon (MATIC) prijsbeweging en toekomstige projectie

Polygon (MATIC) vertoont enige volatiliteit, waarbij de prijs onlangs schommelde tussen $0,64 en $0,72. Ondanks een positieve verandering van 8,62% in de afgelopen week, heeft MATIC de afgelopen maand een lichte daling ervaren en een opmerkelijkere daling over zes maanden. De munt bevindt zich in de buurt van het lagere ondersteuningsniveau van $0,60, met een potentieel voor weerstand rond $0,76. Het voortschrijdend gemiddelde voor de kortere termijn ligt iets boven dat voor de langere termijn, wat wijst op gemengde signalen. De lage RSI- en stochastische waarden geven aan dat MATIC momenteel mogelijk onder druk staat. De algemene trend suggereert dat MATIC zich mogelijk in een corrigerende fase bevindt, waarbij voorzichtig optimisme nodig is voor de bewegingen op de korte termijn.

Sui (SUI) analyse: Prijstrends en voorspellingen

De Sui-munt wordt momenteel verhandeld tussen $0,91 en $1,13. De afgelopen week is de prijs met 21,51% gestegen. De afgelopen maand daalde het met 20,74%, maar het is de afgelopen zes maanden met 85,08% gestegen. De bewegingen van de munt laten zien dat deze zich mogelijk in een corrigerende fase bevindt, aangezien de prijs onder de 10-daagse en 100-daagse gemiddelden van respectievelijk $1,12 en $1,10 ligt. De RSI suggereert dat de koers zich niet in het overbought- of oversoldgebied bevindt. De munt kan te maken krijgen met uitdagingen die boven de $1,23 uitkomen en kan steun vinden rond de $0,78. Als deze daalt, ligt de volgende belangrijke steun op $0,56. Het negatieve MACD-niveau geeft aan dat de prijs mogelijk nog niet klaar is voor een impulsieve beweging.

Sei (SEI) prijsanalyse en toekomstperspectieven

Sei (SEI) heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke stijging doorgemaakt met een prijsstijging van 172,39%. De huidige prijs schommelt tussen $0,45 en $0,59. Op de korte termijn is Sei binnen een maand met 7,45% gedaald, maar herstelde zich de afgelopen week met 19,72%. Gezien de RSI van 33,53 en een stochastische waarde van 16,74 lijkt de munt zich in een corrigerende fase te bevinden. De munt wordt geconfronteerd met onmiddellijke weerstand bij de grens van $0,67 en vindt aanvankelijke steun bij $0,37. Als de koers daaronder daalt, ligt het volgende niveau van significante steun op $0,23, terwijl een doorbraak erboven zou kunnen leiden naar het weerstandsniveau van $0,81. Met een nauwe afstemming tussen de 10-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden zou Sei zich kunnen voorbereiden op zijn volgende zet.

Starknet (STRK) prijsstrijd; Het voorspellen van de volgende zet

Starknet (STRK) schommelt tussen $0,99 en $1,17. De afgelopen week is het met ongeveer 2,45% gestegen, maar de afgelopen maand met 9,99% gedaald. Een grote sprong van 486,49% vond echter plaats over een periode van zes maanden. De prijs ligt onder het 10-daagse gemiddelde ($1,21), maar dichtbij het 100-daagse gemiddelde ($1,15). Met de RSI onder de 40 zou dit erop kunnen wijzen dat de prijs momenteel niet te hoog is. De te bekijken niveaus zijn bovenaan $ 1,28 en onderaan $ 0,93. Het lijkt erop dat deze stap meer een correctie is dan een grote sprong voorwaarts.

Conclusie

Goedkeuring van een ETH ETF zal waarschijnlijk een stijging van de prijs van bepaalde munten veroorzaken. Hoewel MATIC, SUI, SEI en STRK enige groei kunnen zien, lijkt hun potentieel op de korte termijn beperkt. BlastUP onderscheidt zich echter door het grootste potentieel voor grote winsten. De kracht van dit project ligt in het innovatieve concept en de integratie ervan binnen het Blast-ecosysteem, wat veelbelovende vooruitzichten voor de waardering ervan suggereert.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!