3 altcoins die de bull race kunnen winnen gestart door de goedkeuring van de ETH ETF

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de markt warmer wordt, heeft de mogelijke goedkeuring van een ETH exchange-traded fund (ETF) positieve rimpelingen door de crypto-ruimte gestuurd. Terwijl deze nieuwe ontwikkeling zich ontvouwt, staan ​​verschillende cryptocurrencies klaar om mogelijk een grote vlucht te nemen. Dit artikel onderzoekt drie alternatieve munten die sterke kanshebbers lijken te zijn om de energie van dit marktmomentum te benutten en mogelijk beter zouden kunnen presteren dan hun concurrenten in deze race van winst.

Meer dan $6 miljoen opgehaald: BlastUP-voorverkoop gaat door en biedt tot 1000% potentiële ROI

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een ​​belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 15.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De doorlopende voorverkoop van BlastUP is een groot succes; tot nu toe is er ruim $6 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

NEAR Protocol (NEAR) toont bullish trend; Kan het doorgaan?

NEAR Protocol handelt momenteel tussen $6,71 en $8,68. De afgelopen week is de prijs met 11% gestegen en de afgelopen maand met 21,11%. Er is de afgelopen zes maanden een indrukwekkende stijging van 331,78% waargenomen, wat duidt op een sterke bullish trend. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau om in de gaten te houden is $9,59, en de ondersteuning ligt op $5,65. De recente prijsacties laten een meer impulsieve beweging in de richting van hogere prijzen zien.

Gnosis (GNO) prijsanalyse: Navigeren door het vluchtige landschap

Gnosis (GNO) ligt momenteel tussen $267,97 en $318,25. De afgelopen week steeg deze met 19,22%, maar de afgelopen maand was er een daling van 9,88%. Gedurende zes maanden lachten de houders met een winst van 64,67%. Op dit moment lijkt de prijs een adempauze te nemen, waarbij de Relative Strength Index (RSI) op 32,58 staat, wat aangeeft dat er niet sprake is van overbought of oververkocht. Het lijkt erop dat Gnosis bezig is met een collectieve beweging, aangezien de prijsontwikkelingen onder zowel het 10-daagse gemiddelde van $330,95 als het 100-daagse gemiddelde van $319,05 liggen, wat een signaal kan zijn dat de markt nadenkt over en besluit over de volgende grote stap. Houd de komende weerstand op $341,76 in de gaten, wat een uitdaging kan vormen voor het stijgen van de prijzen.

Arbitrum (ARB) prijsbeweging en voorspelling

Arbitrum (ARB) heeft enkele ups en downs gekend. In slechts één week tijd schoot de prijs met ongeveer 20% omhoog, wat erg goed is. Maar als je naar de afgelopen maand kijkt, is de prijs feitelijk met zo’n 6% gedaald. De afgelopen zes maanden is de koers met bijna 10% gestegen, dus daar valt het mee. Op dit moment kunt u ARB kopen of verkopen voor ongeveer 91 cent tot $1,06. Het probeert voorbij de $1,14 te komen, maar zorgt er ook voor dat het niet onder de 84 cent zakt. De prijs lijkt op dit moment meer aan het dalen te zijn, omdat de grote prijsvolgers zoals de Relative Strength Index laten zien dat het niet te warm of te koud is. De koersbewegingen van de munt lijken na de laatste sprong iets te versoepelen.

De prijsdalingen van Toncoin (TON) op korte termijn ondanks een stijging van zes maanden

De prijs van Toncoin is de afgelopen zes maanden aanzienlijk gestegen, met een stijging van 157%, wat wijst op een sterk momentum op langere termijn. Onlangs kreeg de prijs echter te maken met tegenslagen, met een daling van 9,15% in één week. Momenteel wordt Toncoin verhandeld binnen het bereik van $5,83-$7,07, onder het 10-daagse gemiddelde van $6,28. De munt ervaart een neerwaartse beweging, wat wordt gesuggereerd door technische indicatoren zoals de RSI op 36,79 en de Stochastics op 29,74, die beide aangeven dat de munt zich mogelijk in een oversoldgebied bevindt. Ondanks de volatiliteit op de korte termijn blijven de langetermijnvooruitzichten, gebaseerd op de verandering over zes maanden, positief.

Conclusie

Concluderend: hoewel NEAR, GNO, ARB en TON veelbelovend lijken voor een bull run, bieden ze op de korte termijn minder potentieel. Het project waarop we ons moeten concentreren is BlastUP, dat in de nabije toekomst beter zal presteren dan anderen. Dit komt door een sterk concept en de associatie met het Blast-ecosysteem. Beleggers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden kunnen BlastUP bijzonder aantrekkelijk vinden gezien de huidige marktomstandigheden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!