Whales slaan voorraden op van deze topmunten, omdat ze tijdens de bull run enorme winsten kunnen opleveren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de cryptocurrency-industrie zich voorbereidt op een bullish trend, ondernemen handelaren stappen om exchange munten te kopen, die naar verwachting zullen groeien. Deze munten dienen als basis voor veel handelsplatforms. Laten we eens kijken welke munten de top keuzes zijn onder de whales.

De 5 beste exchange munten waar whales zich op concentreren

Hier is de lijst met de beste exchange munten die whales kopen voor de komende bull run:

  • DTX Exchange (DTX): Een exchange munt die de online handelsruimte opnieuw zou kunnen definiëren.
  • Binance Coin (BNB): Een van de beste exchange munten in termen van marktkapitalisatie.
  • Uniswap (UNI): Een andere cryptocurrency die enorme winsten laat zien.
  • THORChain (RUNE): Een belangrijke exchange munt die nu in het groen wordt verhandeld.
  • Jupiter (JUP): Een op Solana gebaseerde cryptocurrency die binnenkort zou kunnen ontploffen.

Laten we alle vijf deze trading munten in meer detail bekijken.

DTX Exchange (DTX): Een baanbrekende uitwisseling

Ten eerste richten whales zich het meest op DTX Exchange (DTX), dat tot doel heeft de online handelsmarkt opnieuw te definiëren. Deze markt werd in 2024 gewaardeerd op $10,15 miljard en zal naar verwachting in 2032 $16,71 miljard bereiken. DTX Exchange positioneert zich strategisch om van deze groei te profiteren met zijn innovatieve hybride handelsplatform.

DTX Exchange combineert de beste gecentraliseerde en gedecentraliseerde uitwisselingsfuncties op één plek. Daarom kunnen handelaren toegang krijgen tot meer dan 120.000 activaklassen met een hefboomwerking tot 1000x, wat ongeëvenaard is door platforms zoals Coinbase.

De munt van DTX Exchange, DTX, is een essentieel onderdeel van dit platform. Het biedt gebruikers een manier om hun handelskosten te betalen en toegang te krijgen tot premiumfuncties zoals prioritaire klantenondersteuning en loyaliteitsbeloningen. Deze exchange munt bevindt zich nu in fase 2 van de voorverkoop, die tot nu toe geweldig is geweest en tot nu toe meer dan $500.000 heeft opgebracht. Het kan zelfs $1 miljoen bereiken voordat mei 2024 eindigt.

Momenteel kost één DTX slechts $0,04, een stijging van 100% ten opzichte van de startprijs van $0,02. Maar deze prijs zal blijven stijgen naarmate fase 3 opnieuw een sprong naar $0,06 met zich meebrengt – een ROI van 50% voor degenen die het nu kopen. Experts voorspellen zelfs een stijging naar $0,5 zodra een Tier-1 CEX DTX vermeldt in het derde kwartaal van 2024. Om al deze redenen storten whales zich op deze exchange munt vóór de volgende bull run.

Binance Coin (BNB): Een van de beste exchange munten

Vervolgens bespreken we Binance Coin (BNB) als een van de exchange munten om in de gaten te houden. Uit CoinMarketCap-gegevens blijkt dat de prijs van Binance Coin alleen al het afgelopen jaar met meer dan 80% is gestegen. Gedurende die tijd groeide de marktkapitalisatie van Binance Coin van $47 miljard naar $84 miljard. Omdat het algemene sentiment op de cryptomarkt bullish is, kan deze opwaartse trend zich voortzetten.

Momenteel vertoont de technische analyse van Binance Coin ook bullish tekenen. Er bevinden zich bijvoorbeeld 13 technische indicatoren in de koopzone voor deze wisselmunt. Hierdoor hebben experts op cryptogebied een bullish Binance Coin-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een potentiële sprong naar $734 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt voor Binance Coin.

Uniswap (UNI): Een nieuwe mijlpaal overtreffen

Uniswap (UNI) is een andere exchange munt die in de bull run zou kunnen stijgen. Er waren de laatste tijd enkele opwindende ontwikkelingen, zoals de aankondiging van Uniswap dat het nu $4 miljard aan swaps op zijn mobiele app heeft gepasseerd. Dit activiteitenniveau is een bullish teken voor de toekomst, omdat het de aandacht laat zien die het krijgt.

De Uniswap-prijs steeg met bijna 50% op de YTD-grafiek. Deze exchange munt wordt verhandeld boven zijn 50- en 100-daagse EMA’s en beschikt over 16 groene technische indicatoren. Als gevolg hiervan voorspellen marktanalisten in hun Uniswap-prijsvoorspellingen een stijging tot $10 in het tweede kwartaal van 2024. Daarom richten whales zich momenteel ook op UNI.

THORChain (RUNE): Analisten blijven bullish

Op de voorlaatste plaats op onze topmuntenlijst staat THORChain (RUNE). Deze wisselmunt handelde in het groen, zoals blijkt uit de gegevens van CoinMarketCap. Alleen al het afgelopen jaar is de THORChain-prijs met meer dan 450% gestegen. Crypto-analist World of Charts blijft ook bullish. In zijn X-post voorspelt hij dat RUNE binnenkort een waarde van $12 kan bereiken.

Vanuit technisch analyseperspectief kan deze THORChain-prijsvoorspelling uitkomen. RUNE handelt bijvoorbeeld boven zijn 100- en 200-daagse EMA’s, terwijl 28 technische indicatoren groen zijn. Daarom voorspellen experts een potentiële stijging naar $9 voor THORChain vóór het einde van het tweede kwartaal van 2024.

Jupiter (JUP): Nieuwe Sanctum Infinity-integratie

Als laatste moeten we Jupiter (JUP) noemen, die een aantal opwindende ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Jupiter heeft met name aangekondigd dat Sanctum Infinity nu is geïntegreerd in Jupiter Routing. Als gevolg hiervan zal het wisselen van de ene LST naar de andere de liquiditeit van Sanctum Infinity aanboren.

De waarde van Jupiter is het afgelopen jaar met ongeveer 25% gedaald. De technische analyse van deze exchange munt schetst echter een bullish beeld. Zo vertonen zestien technische indicatoren bullish tekenen. Vanwege al dit bullish Jupiter-nieuws voorspellen marktanalisten dat deze crypto $1,79 zal bereiken voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt.

Laatste opmerkingen over de beste exchange munten om deze bull run te kopen

Naarmate de bull run steeds heftiger wordt, zullen deze vijf top exchnage munten snel toenemen, en de whales storten zich erop op. DTX Exchange staat echter op het punt om veel sneller te stijgen, omdat het verbindingen heeft met de goudmarkt die wordt gewaardeerd op $16.385 biljoen. DTX onderscheidt zich dus tussen Binance Coin, Uniswap, THORChain en Jupiter.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!