Welke cryptocurrencies kopen voor de altcoin-rally veroorzaakt door mogelijke goedkeuring van Ethereum ETF?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van verwachting nu grote altcoins, aangevoerd door Ethereum, tekenen vertonen van een aanstaande golf. Beleggers willen graag identificeren welke tokens deze opwindende opleving zullen leiden. Nu er mogelijk groen licht is voor een baanbrekend ETH exchange-traded fund (ETF), is het toneel klaar voor een uitgebreide rally. Dit artikel biedt een diepgaande duik in het kiezen van de best presterende bedrijven nu de bull run van 2024 vorm krijgt.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform op Blast dat de weg effent naar hoge inkomsten op deze L2-blockchain. Blast staat bekend om zijn unieke aanbod van genereuzere opbrengsten voor ETH en stablecoins dan andere L2-oplossingen bieden. CYBRO speelt een cruciale rol in dit ecosysteem omdat het gebruikers helpt het meeste uit dit belangrijke voordeel te halen.

Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,02, een verbazingwekkende korting van 66% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 200% zal opleveren. Er gaat een gerucht dat een crypto-walvis overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een ​​plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 66% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 200%!

Ethereum (ETH) prijsmomentum sterk; Meer opwaartse verwachtingen verwacht

Ethereum, qua marktomvang de op één na grootste cryptovaluta, heeft de laatste tijd een enorme waardestijging meegemaakt. Op dit moment schommelt de prijs tussen $3.241 en $3.888. Met een aanzienlijke stijging van 28,44% in één week en een sprong van 83,59% over zes maanden is het momentum van de munt sterk. De munt begint zijn volgende uitdaging rond $4.111. Kijkend naar de steile klim en de Relative Strength Index die hoog staat op 79,77, is de prijsactie van Ethereum impulsief, wat duidt op de waarschijnlijkheid van verdere stijgingen.

Toncoin (TON) prijsoverzicht: Tekenen van een pauze in de opwaartse trend

Toncoin wordt momenteel verhandeld tussen $5,84 en $7,07, wat een aanzienlijke stijging in de afgelopen zes maanden laat zien met een stijging van 166,52%. De afgelopen week was er echter sprake van een lichte dip, gekenmerkt door een prijsverandering van 8,89%. De afgelopen maand was de prijsverandering bescheiden: 2,94%. De munt beweegt zich onder de 10-daagse en 100-daagse gemiddelde koers van respectievelijk $6,54 en $6,48. Met de RSI op 39,02 en een lage stochastische waarde van 11,26 lijkt het koersmomentum te vertragen, wat duidt op consolidatie of mogelijk een verdere daling op de korte termijn. Het MACD-niveau is vrijwel vlak, wat deze zijwaartse beweging versterkt. Uit de huidige analyse blijkt dat de prijs zich in een corrigerende fase bevindt na de recente opleving.

Sui (SUI) analyse: Volatiliteit leidt marktbewegingen

De prijs van Sui is actief geweest en schommelde onlangs tussen $0,91 en $1,13. De afgelopen week is deze met bijna 18% gestegen, maar de afgelopen maand is er sprake van een daling van bijna 20%. Een half jaar later is de prijs bijna verdubbeld. Uit de cijfers blijkt dat de prijs zowel boven het 10-daagse als het 100-daagse gemiddelde ligt, wat wijst op een over het algemeen positieve trend. De RSI, dichtbij 56, duidt op een evenwicht tussen koop- en verkoopdruk. De munt lijkt zich echter in een correctie te bevinden, gezien de prijsverandering van de afgelopen maand en het huidige bereik onder het 10-daagse gemiddelde. Het dichtstbijzijnde sterke prijspunt dat het zou kunnen bereiken ligt rond de $1,23, maar als het daalt, kan het steun vinden op $0,78.

Sei (SEI) stijgt gestaag te midden van volatiliteit

Sei is aan het stijgen met een prijs variërend van $0,45 tot $0,59. Met een stijging van 18,55% in de afgelopen week lijkt Sei in een impulsieve beweging te zitten. De afgelopen maand daalde de prijs echter iets met 4,59%. Kijkend naar de afgelopen zes maanden is er een opvallende stijging van 221,99%. De huidige momentumindicatoren zoals de RSI op 55,50 duiden op een redelijk evenwichtige marktdynamiek. Kijk uit naar een mogelijke duw richting de dichtstbijzijnde weerstand van $0,67, aangezien de munt potentieel vertoont om zijn winst uit te breiden als de positieve trend aanhoudt.

Conclusie

ETH, TON, SUI en SEI kennen mogelijk minder kortetermijngroei vergeleken met CYBRO. Het is een marktplaats die de functies van de Blast-blockchain gebruikt om opbrengsten te verdienen. CYBRO plant zijn eerste release voor het tweede kwartaal van 2024 en het platform nodigt momenteel investeerders uit om deel te nemen aan de voorverkoop. Dit biedt een kans voor vroege investeringen in CYBRO-tokens tegen initiële tarieven.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!