Top cryptocurrencies om te kopen voor de Ethereum ETF; BlastUP presale nadert $7M met nog een paar dagen te gaan

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De verwachtingen voor een nieuwe Ethereum ETF zijn hooggespannen en slimme beleggers zijn op zoek naar veelbelovende kansen. Eén zo’n prospect, BlastUP, nadert de grens van $7 miljoen tijdens het aftellen van de voorverkoop. Nu er nog maar enkele dagen te gaan zijn, houdt de markt nauwlettend in de gaten, aangezien de bull run van 2024 is begonnen. Dit artikel onderzoekt de topkandidaten die vóór de lancering van de ETF rijp zijn om te investeren, en biedt essentiële inzichten voor diegenen die willen profiteren van de huidige en komende markttrends.

BlastUP-voorverkoop bereikt $6 miljoen, investeerders haasten zich om $BLP te kopen voordat mei eindigt

De lopende BlastUP-voorverkoop is bijna voltooid en heeft de belangrijke drempel al overschreden: tot nu toe is er meer dan $6 miljoen opgehaald. Meer dan 15.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is nog enige tijd om uw cryptobezit een boost te geven met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Ethereum (ETH) prijsmomentum sterk; Meer opwaartse verwachtingen verwacht

Ethereum, qua marktomvang de op één na grootste cryptovaluta, heeft de laatste tijd een enorme waardestijging meegemaakt. Op dit moment schommelt de prijs tussen $3.241 en $3.888. Met een aanzienlijke stijging van 28,44% in één week en een sprong van 83,59% over zes maanden is het momentum van de munt sterk. De munt begint zijn volgende uitdaging rond $4.111. Kijkend naar de steile klim en de Relative Strength Index die hoog staat op 79,77, is de prijsactie van Ethereum impulsief, wat duidt op de waarschijnlijkheid van verdere stijgingen.

Solana (SOL) ziet een sterke opwaartse trend met uitzicht op weerstand van $200

De prijs van Solana beweegt zich momenteel in een sterke opwaartse trend, met aanzienlijke winsten over verschillende tijdsbestekken. Vorige week steeg de SOL met bijna 20%, terwijl hij de afgelopen maand met bijna 17% steeg, en op indrukwekkende wijze meer dan verdubbelde in de afgelopen zes maanden met een stijging van 207%. Momenteel handelt het tussen $146,59 en $184,77 en nadert het bijna weerstandsniveau van $199,54 met potentieel om nog hoger te testen bij de tweede weerstand van $237,73. De prijsontwikkeling is momenteel impulsief en vertoont eerder tekenen van kracht dan een corrigerende zet. Met een RSI onder de 40 duidt dit erop dat er ruimte is voor verdere stijging voordat er overbought ontstaat.

Avalanche (AVAX) wint aan momentum: is de stijging duurzaam?

Avalanche (AVAX) heeft de laatste tijd een opmerkelijke prijsstijging gezien. In slechts één week steeg de prijs met 25,07%, met een minder dramatische stijging van 6,01% in de afgelopen maand. De afgelopen zes maanden is de waarde ervan bijna verdubbeld, met een stijging van 95,14%. AVAX handelt momenteel tussen $32,07 en $38,45, hoewel het nog niet voorbij het bijna weerstandsniveau van $41,30 is gekomen. De munt toont een impulsieve beweging, zoals blijkt uit een hoge Relative Strength Index (RSI) van 67,49. De prijs ligt echter nog steeds onder het 10-daagse voortschrijdend gemiddelde van $40,58, wat erop wijst dat beleggers mogelijk wachten op een sterker signaal om een ​​aanhoudende opwaartse trend te bevestigen.

Polkadot (DOT) prijsmomentum blijft sterk

De prijs van Polkadot presteert goed, zoals blijkt uit recente winsten. Binnen een week steeg het met meer dan 14%. Zelfs na een maand bleef de koers met ruim 5% stijgen. Kijk zes maanden terug en het is een sterke stijging van 47%. Op dit moment vind je DOT-handel tussen $6,46 en $7,35. Het wil de $7,77 doorbreken, maar zou kunnen dalen naar $5,99 als de zaken veranderen. De prijs beweegt scherp, wat erop wijst dat de koers door een sterke kracht wordt geduwd en niet alleen maar afdrijft. Marktindicatoren zoals RSI en MACD laten zien dat er meer ruimte is om te groeien voordat de hoogtepunten worden bereikt.

Conclusie

In de huidige bull run bieden traditionele topmunten zoals ETH, SOL, AVAX en DOT minder opwindend potentieel voor kortetermijnwinsten vergeleken met nieuwkomers. Van deze nieuwe mogelijkheden valt BlastUP op, met een voorverkoop die de grens van $7 miljoen nadert. Dit project profiteert van een sterk concept en de integratie ervan in het gevestigde Blast-ecosysteem. Deze combinatie vormt een dwingende reden waarom BlastUP wordt beschouwd als het bedrijf met het grootste potentieel voor aanzienlijke groei. Daarom kunnen beleggers die op zoek zijn naar veelbelovende rendementen in een korter tijdsbestek BlastUP wellicht een aantrekkelijke optie vinden.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!