Moet ik vandaag crypto kopen?! Ethereum ETF klaar om een massieve bull run te ontsteken, volgens experts

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de verwachtingen van deskundigen groeien rond een op Ethereum gebaseerde ETF, neemt de opwinding over een potentiële stijging van de koopkracht toe. Waarnemers op de markt zijn geïntrigeerd en vragen zich af wat het juiste moment is om te investeren. Terwijl de bull run van 2024 op gang komt, gaat de aandacht uit naar de vraag of dit nieuwe financiële product een nog grotere opleving zou kunnen veroorzaken. Beleggingsbeslissingen zijn persoonlijk, maar het geroezemoes is te luid om te negeren. Met een vooruitziende blik verdiepen geïnteresseerden zich in de vooruitzichten die voor ons liggen.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Solana (SOL) ziet een sterke opwaartse trend met uitzicht op weerstand van $200

De prijs van Solana beweegt zich momenteel in een sterke opwaartse trend, met aanzienlijke winsten over verschillende tijdsbestekken. Vorige week steeg de SOL met bijna 20%, terwijl hij de afgelopen maand met bijna 17% steeg, en op indrukwekkende wijze meer dan verdubbelde in de afgelopen zes maanden met een stijging van 207%. Momenteel handelt het tussen $146,59 en $184,77 en nadert het bijna weerstandsniveau van $199,54 met potentieel om nog hoger te testen bij de tweede weerstand van $237,73. De prijsontwikkeling is momenteel impulsief en vertoont eerder tekenen van kracht dan een corrigerende zet. Met een RSI onder de 40 duidt dit erop dat er ruimte is voor verdere stijging voordat er overbought ontstaat.

Pepe (PEPE) stijgt: Is de rally duurzaam?

De Pepe (PEPE)-munt heeft een substantiële groei doorgemaakt met een prijsstijging van 24,02% in de afgelopen week en een uitzonderlijke stijging van 113,40% in de afgelopen maand. De zesmaandelijkse weergave laat een enorme sprong van 1007,93% zien. De huidige prijs schommelt tussen $0,00000777 en $0,00001107. Ondanks recente winsten blijven de prijzen onder het eerste weerstandsniveau op $0,00001298. De scherpe opwaartse trend van de munt duidt op een impulsieve beweging, ondersteund door een Relative Strength Index van 77,25, wat wijst op een hoge koopinteresse. Traders moeten echter in de gaten houden of de PEPE-prijs de dichtstbijzijnde weerstand kan doorbreken of dat er een corrigerende fase kan aanbreken.

Render (RNDR) prijssprongen, bull run vooruit?

Render (RNDR) heeft een sterke stijging doorgemaakt en de prijs schommelde tussen $9,38 en $11,10. De munt heeft de afgelopen maand een indrukwekkende stijging van 22,59% laten zien en een opmerkelijke stijging van 227,19% in de afgelopen zes maanden. Momenteel ligt de RNDR onder het Simple Moving Average over 10 dagen ($11,05), maar boven het 100-daagse gemiddelde ($10,36), wat wijst op een positief momentum. De RSI staat op 56,47, wat aangeeft dat er nog enige ruimte is voor groei voordat deze overbought raakt. De Stochastics en MACD-niveaus ondersteunen ook de aanhoudende opwaartse prijsbeweging. Met deze indicatoren zou RNDR binnenkort de onmiddellijke weerstand op $12,17 kunnen uitdagen. Als de koers dit niveau overschrijdt, zou het volgende doel de tweede weerstand op $13,89 kunnen zijn.

Polygoon (MATIC) prijsbeweging en voorspelling

MATIC handelt momenteel tussen $0,64 en $0,76. Deze week steeg de prijs met 12,52%, maar de afgelopen maand is de prijs nauwelijks veranderd, met een kleine stijging van 1,08%. De afgelopen zes maanden is het licht gedaald met 3,49%. De munt ligt onder de gemiddelde prijs over 10 dagen van $0,75, maar iets boven het gemiddelde over 100 dagen van $0,71. Met een RSI van 65,14 bevindt MATIC zich nog niet in de overboughtzone. Prijsbewegingen duiden op een meer impulsieve opwaartse trend, waarbij wordt gestreefd naar de dichtstbijzijnde weerstand op $0,84, met potentieel om hoger te klimmen als het momentum aanhoudt. Als de koers echter daalt, kan de dichtstbijzijnde steun van $0,60 worden getest.

Conclusie

De introductie van een ETF voor een grote cryptocurrency leidt vaak tot grote opwinding op de markt, wat kan leiden tot een potentiële bull run. Hoewel munten als SOL, PEPE, RNDR en MATIC de aandacht kunnen trekken, is hun kortetermijnpotentieel relatief lager dan dat van BlastUP. Het overtuigende concept, gekoppeld aan zijn positie binnen het Blast-ecosysteem, markeert het als degene met het hoogste potentieel te midden van de huidige marktomstandigheden. Beleggers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden kunnen overwegen zich te concentreren op de vooruitzichten van BlastUP.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!