Bonk & Pepe koersen overtreffen BTC & ETH – Nieuwe crypto meme rally gestart?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Bonk en Pepe Coin, twee populaire crypto memes, hebben vandaag beter gepresteerd dan Bitcoin en Ethereum, de 2 grootste crypto’s op de markt. Terwijl de crypto markt vandaag groen kleurt, is PEPE met 18% gestegen en BONK met 24% in de afgelopen 24 uur.

De stijging van de markt heeft te maken met een hogere verwachting dat er binnenkort een spot Ethereum ETF zal komen, hierdoor is de Ethereum koers van $3.100 naar $3.700 gesprongen in enkele uren tijd, waar veel altcoins en memecoins op meeliften.

ETHEREUM ETF WAARSCHUWING: Goedkeuring of Afkeuring??!! 🚀🚀

Nieuwe crypto meme rally in opkomst na hoge kans op spot Ethereum ETF?

Ethereum is sinds gisteren een van de meest indrukwekkende crypto stijgers, gezien deze altcoin een market cap heeft van zo’n $400 miljard en toch nog met 20% omhoog is geschoten in enkele uren. Dit laat zien hoe volatiel crypto kan zijn en heeft gisteren zonder twijfel voor veel short liquidaties gezorgd.

Ook een indrukwekkende stijger van vandaag is Bonk (BONK), die met zo’n 30% omhoog is geschoten naar $0,00003260. Vandaag ligt de BONK koers 24% hoger dan gisteren op het niveau van $0,00003126 na een sterke stijging boven zijn support van de 30-daagse moving average (geel).

Ondanks deze behoorlijke stijging, ligt de Relative Strength index van BONK nog op 68, wat betekent dat de meme coin op technisch gebied nog niet ‘overbought’ is. Ondanks een kleine correctie die tot zover heeft plaatsgevonden, zou de BONK koers nog verder kunnen stijgen vandaag en de komende dagen.

Ook Pepe Coin (PEPE) profiteert van de stijgende Ethereum koers en is gisteren met ruim 20% omhoog geschoten tot $0,00001100. De Ethereum koers zelf profiteerde van een hogere verwachting dat de altcoin zijn eigen spot crypto ETF zal krijgen. Zo blijkt de kans hoger te zijn dat de Secutrities and Exchange Commission (SEC) hier binnenkort goedkeuring voor zal geven.

Ondertussen is de Bitcoin dominantie weer onder 55% gedaald, een indicatie dat altcoins sterker aan het worden zijn. In het geval dat de Bitcoin dominantie de komende tijd nog verder daalt, zou dit het begin kunnen zijn van een nieuwe altcoin season.

Daarom kijken we in dit artikel niet naar grote memecoins zoals Bonk en Pepe, maar ook naar andere alts en crypto memes om in de gaten te houden. Met name de onderstaande 3 memecoins, die voor een lage prijs te koop zijn in presales, hebben potentie om binnenkort te exploderen in waarde.

1. Dogeverse (DOGEVERSE) – Unieke multi-chain memecoin klaar voor lancering op zes blockchains

Dogeverse (DOGEVERSE) is een bijzondere memecoin en zou zomaar de opvolger van BONK kunnen worden. Het grote verschil is echter dat Dogeverse zich niet vestigt op één blockchain, maar inspeelt op de populariteit van meerdere chains, waaronder Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

Het voordeel van een lancering op al deze blockchains is dat Dogeverse extra blootstelling kan krijgen en daardoor nog sneller momentum op kan bouwen. De presale is daarom een uitstekende mogelijkheid om vroeg in te stappen voordat deze memecoin mogelijk viraal gaat.

De presale van Dogeverse heeft al bijna $20 miljoen opgehaald en zal binnenkort eindigen. Je kunt vandaag tokens kopen voor een vaste lage prijs van $0,00031 per stuk en staken voor extra beloningen.

Binnenkort zal DOGEVERSE gelanceerd worden op gedecentraliseerde exchanges op verschillende blockchains. Hierdoor heeft Dogeverse veel potentie om viraal te gaan en zouden vroege investeerders rijk kunnen worden.

Nu naar Dogeverse

2. Sealana (SEAL – Opvolger van succesvolle meme Slothana die met 300% is gestegen na lancering

Een andere low-cap coin die je niet wilt missen is Sealana (SEAL), dit is de opvolger van Slothana (SLOTH), die na lancering met 300% is gepumpt en vroege investeerders mooi wat geld heeft opgeleverd.

Selana (SEAL) kan hetzelfde gaan doen als Slothana, of misschien zelfs beter. Deze echte patriot richt zich op de Amerikaanse markt en kan hierdoor veel aandacht krijgen. De mascotte van Sealana is een enorme zeehond die vanuit de zolderkamer van zijn moeder crypto handelt om zijn vrijheid (en eigen Lambo) te verdienen.

Sealana verkoopt zijn SEAL-tokens in de presale voor een vaste prijs van 1 SOL per 6.900 tokens en heeft hiermee al meer dan $2,2 miljoen opgehaald. Deze tokens zul je na de presale als airdrop in je wallet ontvangen, waardoor je niets handmatig hoeft te claimen.

Nadat presale investeerders hun airdrop hebben ontvangen, zal Sealana lanceren op de Solana blockchain en kun je je tokens verkopen met potentiële winst. In het geval dat Sealana viraal gaat, zou het nog harder kunnen stijgen dan Slothana.

Nu naar Sealana

3. WienerAI (WAI) – Nieuwe AI crypto met potentie om viraal te gaan

Nog een kleine crypto meme met potentie om Bonk in te halen is WienerAI (WAI). De naam zegt het al, maar deze wiener / teckel zet in op Artificial Intelligence (AI) om nog meer investeerders te krijgen en mee te liften op de groeiende interesse in AI.

Daarnaast blijft WienerAI een memecoin, waardoor deze sterk mee kan liften op de meme crypto hype. Terwijl he team werkt aan AI-features, blijft de presale geld ophalen en de “Sausage Army” community verder groeien.

Tot zover heeft de presale al meer dan $2,45 miljoen opgehaald en kun je WAI-tokens vroegtijdig kopen voor $0,000709 per stuk. Door actief te zijn binnen de community en door tokens te staken, verdien je met WienerAI extra beloningen in de vorm van WAI.

Na de presale kun je je gekochte tokens claimen via de pagina die dan live zal gaan. Rond dat moment zal de token ook worden gelanceerd op exchanges en kun je je geclaimde tokens vasthouden, staken of verkopen met potentiële winst.

Nu naar WienerAI

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!