3 crypto om te kopen na de Bitcoin stijging: Near Protocol (NEAR), Algotech (ALGT) en Cardano (ADA)

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt is opgewonden nu de grootste en meest invloedrijke, Bitcoin (BTC), een nieuwe rally maakt. Een dergelijke prijsbeweging heeft inderdaad voor nieuw momentum gezorgd, waarbij de focus van de markt is verschoven naar enkele van de beste altcoins die een grote groei signaleren: Near Protocol (NEAR), Cardano (ADA) en het opkomende Algotech (ALGT).

Deze nieuwe energie rond Bitcoin heeft de hoop op een duurzame bull run hernieuwd. Nu investeerders en handelaars de bewegingen op de markt nauwlettend in de gaten houden, is de aandacht nu verschoven naar het in de gaten houden van wat de volgende potentiële winnaars zouden kunnen worden, die meeliften op de toenemende mainstream adoptie en institutionele interesse in digitale activa.

Bitcoin-prijsanalyse en voorspelling

Door de recente stijging van Bitcoin heeft Bitcoin een hoogste punt in zes weken van $71.000 bereikt. Deze aanzienlijke waardestijging heeft de aandacht van experts getrokken. Sommige experts denken dat Bitcoin nog hoger in prijs zou kunnen stijgen. Eén expert, Trader Tardigrade genaamd, denkt dat de opkomst van Bitcoin nog maar net is begonnen. In een tweet zei hij stoutmoedig dat Bitcoin tegen eind 2024 de $120.000 zou kunnen bereiken. Als dit gebeurt, zouden alle records uit het verleden worden verbroken. Het zou ook aantonen dat Bitcoin een reëel en algemeen geaccepteerd bezit is.

Sommigen vinden dit koersdoel misschien te hoog. Maar anderen wijzen op twee belangrijke dingen die Bitcoin hoger drijven. Ten eerste is er een beperkt aanbod van Bitcoin. Ten tweede kopen steeds meer institutionele beleggers Bitcoin. Een andere expert genaamd Mags is het daarmee eens. Mags zei dat degenen die aan Bitcoin twijfelen, niet klaar zijn voor deze stijging. Mags beweert dat het normaal is dat de prijzen een tijdje vlak blijven voordat ze een piek bereiken in een bullmarkt.

Experts voorspellen dat het NEAR Protocol tegen het einde van het jaar de $18 zou kunnen overschrijden

Terwijl de wereld van digitale activa bloeit, onderscheidt Near Protocol (NEAR) zich als een veelbelovende speler. Op de golf van Bitcoin heeft NEAR onlangs de aandacht en investeringen getrokken. De marktkapitalisatie bedraagt ​​bijna $9 miljard, het jaarlijkse hoogtepunt. De marktkapitalisatiegrafiek vertoont een opwaartse trend, wat wijst op een bullish momentum. Er is echter een sterke verkoopdruk van ongeveer $9 miljard, meerdere keren getest.

Momenteel wordt NEAR verhandeld tegen $8,17 met een 24-uurs handelsvolume van $740 miljoen, een indrukwekkende stijging van 65%. De CoinMarketCap-ranglijst is #17, met een marktkapitalisatie van $8,8 miljard. Terwijl NEAR begin januari 2024 daalde naar $4,26, zijn experts en investeerders optimistisch over de toekomst. Velen voorspellen dat NEAR aan het eind van het jaar de $18,00 zal overschrijden, en zelfs het vorige record van $20,42 ooit zal breken. Ze verwachten een consolidatie tussen $16,29 en $18,00.

Whale-activiteit duidt op een bullish trend voor Cardano

Het smart contractplatform Cardano (ADA) krijgt de aandacht van investeerders. Het richt zich erop om de blockchain beter te laten werken en langer mee te laten gaan. Deze cryptocurrency handelt nu rond de $0,50. Het 24-uurs handelsvolume is met 66% gestegen. Cardano is de 10e grootste cryptocurrency gebaseerd op marktwaarde. Het heeft een marktkapitalisatie van $17 miljard. Er zijn meer dan 35 miljard ADA-munten in gebruik op een totaal aanbod van 45 miljard.

Uit recente gegevens blijkt dat transacties ter waarde van 10,11 miljard dollar aan ADA de afgelopen 24 uur in grote volumes hebben plaatsgevonden. Wanneer er een piek is in grote transacties, betekent dit vaak dat walvissen en instellingen deze kopen of verkopen. Deze stijging heeft geleid tot de verwachting dat de prijs van ADA binnenkort zou kunnen stijgen. De grote volumes kunnen duiden op een groeiende belangstelling van walvissen die ADA verzamelen in de hoop dat de prijs zal stijgen.

Begin januari 2024 daalde de prijs van Cardano naar $0,63. Deskundigen en investeerders zijn echter optimistisch over de toekomstperspectieven. Velen voorspellen dat Cardano tegen het einde van dit jaar de $1,10 zal overschrijden. Sommigen denken zelfs dat het zijn vorige recordhoogte van $3,10 zou kunnen doorbreken.

Algotech (ALGT) haalt $5,2 miljoen op in voorverkoop met 23.000 leden

In de dynamische cryptowereld heeft Algotech (ALGT) de aandacht getrokken als een veelbelovende nieuwkomer. Het is een gedecentraliseerd platform dat gebruik maakt van geavanceerde algoritmen voor geautomatiseerde cryptohandel. Met zijn voortdurende voorverkoop en gedurfde ambities wil Algotech de handel en het beleggen transformeren.

Het project heeft al meer dan $5,2 miljoen opgehaald bij meer dan 23.000 leden, wat een potentieel rendement op de investering (ROI) van 1200x oplevert. Momenteel, in de derde voorverkoopfase, die voor 96% gevuld is, is de tokenprijs $0,08, terwijl de volgende fase is vastgesteld op $0,10.

Bovendien kondigde Algotech een spannende weggeefactie ter waarde van $250.000 aan. Tien gelukkige winnaars ontvangen elk ter waarde van $25.000 aan ALGT-tokens. Om mee te doen, moeten deelnemers minimaal $ 100 investeren in de Algotech-voorverkoop en alle vereiste taken voltooien om de winkansen te vergroten. Met een totaal aanbod van 350.000.000 ALGT-tokens en een geschatte lanceringsprijs van $0,15 hebben de tokenomics van Algotech echter de interesse van beleggers in de snelgroeiende algoritmische handelssector aangewakkerd.

Voor meer details over dit project:

Bezoek Algotech-voorverkoop
Sluit u aan bij de Algotech-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!