Miljonairs zetten groots in op deze alternatieve munten

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van de laatste golf en trekt mensen aan die hun fortuin willen vermenigvuldigen. Pioniers op dit gebied hebben hun zinnen gezet op minder bekende cryptocurrencies die aanzienlijke rendementen beloven. Nu de bull run van 2024 in volle gang is, zijn inzichten in waar deze investeerders hun weddenschappen plaatsen nog nooit zo waardevol geweest. Dit artikel onthult de strategieën van miljonairs terwijl ze navigeren door bloeiende alternatieven voor reguliere munten, en onthult potentiële wegen naar rijkdom in deze snel evoluerende markt.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Positieve prijsvooruitzichten van NEAR Protocol

NEAR, momenteel geprijsd tussen $6,46 en $7,64, laat een opmerkelijke wekelijkse stijging zien van 11,75%. De afgelopen maand is de prijs met 37,62% gestegen, en nog indrukwekkender: de afgelopen zes maanden is deze met 292,56% gestegen. Dit duidt op een sterke opwaartse trend. De volgende uitdaging voor NEAR ligt op het weerstandsniveau van $8,39, met support op $6,04. Met de RSI dicht bij het midden op 47,59 en een iets onder het gemiddelde 10-daags voortschrijdend gemiddelde, lijkt de prijsbeweging van de munt meer een corrigerend karakter te hebben na de recente winsten.

Polkadot (DOT) prijsbeweging: Wat u nu moet bekijken

Polkadot beweegt nu tussen $6,32 en $7,20. Onlangs is de koers in één week met 4,80% en in een maand met 2,95% gestegen. In zes maanden tijd is het met 31,45% gestegen. Het dichtstbijzijnde punt waarop de koers verder zou kunnen stijgen is $7,77, en als de koers daalt, kan deze $6,01 bereiken. Het zou ook grotere punten kunnen bereiken op $8,65 of dalen naar $5,14. Op dit moment is de gemiddelde prijs over de afgelopen tien dagen $7,02, bijna hetzelfde als het 100-daagse gemiddelde van $7,08. Het is waarschijnlijker dat de prijs corrigeert omdat de RSI 38,08 is, wat aangeeft dat er niet te veel is gekocht of verkocht. De Stochastics suggereren dit ook met een waarde van 14,52. Het MACD-niveau van -0,047 geeft aan dat de prijs de laatste tijd wat is gedaald.

Cardano (ADA) prijsbeweging en voorspelling

De prijs van Cardano schommelt momenteel tussen $0,42 en $0,47. De afgelopen week steeg de rente met 6,83%, met een kleinere stijging van 2,40% in de afgelopen maand. De afgelopen zes maanden is de ADA met 23,42% gestegen. De koersbeweging lijkt corrigerend, aangezien indicatoren als de RSI en de Stochastics aantonen dat de koers zich niet in het overboughtgebied bevindt. Met zowel de 10-daagse als de 100-daagse voortschrijdende gemiddelden op $0,47 is er geen duidelijke trend aangegeven. De prijs zou kunnen stabiliseren tenzij de weerstand op $0,49 wordt doorbroken of onder de steun op $0,41 valt.

Avalanche (AVAX) gestage klim of kortetermijnpiek?

Avalanche wint de laatste tijd aan waarde. De afgelopen week is deze met bijna 7% gestegen. Zes maanden geleden was deze munt een stuk minder waard en sindsdien is hij met ruim 71% gestegen. De prijs schommelt de laatste tijd tussen de $31 en $38. Het lijkt erop dat de munt een beetje moeite zal hebben om voorbij de $42,35 te komen, en als het mis gaat, kan de munt dalen richting $28,22. De prijsbeweging lijkt meer op langzame en gestage stappen dan op snelle sprongen.

Conclusie

Liefhebbers van cryptocurrency richten zich op NEAR, DOT, ADA en AVAX, maar deze leveren mogelijk geen sterke kortetermijngroei op. De opwinding concentreert zich nu op BlastUP. Dit project, onderdeel van het Blast-ecosysteem, vertoont een groot potentieel dankzij het innovatieve concept. Beleggers die op zoek zijn naar veelbelovende kansen moeten BlastUP in de gaten houden, omdat dit opvalt tussen de alternatieven.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!