Cryptocurrencies grote marktspelers kopen deze week

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de bull run van 2024 aan kracht wint, maken bepaalde belangrijke spelers opmerkelijke bewegingen binnen de cryptocurrency-markt. De investeringskeuzes van deze marktleiders signaleren vaak trends en leveren waardevolle inzichten op. Dit artikel gaat dieper in op de specifieke cryptocurrencies die deze invloedrijke entiteiten aan hun portefeuilles toevoegen en biedt lezers cruciale informatie over waar aanzienlijk kapitaal stroomt in de dynamische crypto-ruimte.

BlastUP-voorverkoop bereikt $6 miljoen, investeerders haasten zich om $BLP te kopen voordat mei eindigt

De lopende BlastUP-voorverkoop is bijna voltooid en heeft de belangrijke drempel al overschreden: tot nu toe is er meer dan $6 miljoen opgehaald. Meer dan 15.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is wat tijd om uw crypto-bezit te vergroten met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Toncoin (TON) prijsbewegingen en toekomstige vooruitzichten

De huidige prijs van Toncoin danst tussen $5,97 en $7,56. De laatste tijd was het minder dan warm: de afgelopen week daalde het met 6,94% en in een maand tijd met 1,42%. Maar als je zes maanden terugkijkt, is het een ander verhaal met een flinke sprong van 175,90%. Op dit moment lijkt de munt zich in een correctie te bevinden na een sterke stijging. Met de RSI in de buurt van 46 is het niet te warm of te koud, wat wijst op een potentieel voor stabielere bewegingen. De volgende grote uitdaging voor Toncoin is het doorbreken van de weerstand van $8,18. Als de munt het fort op $4,99 niet kan vasthouden, zien we het misschien afglijden naar $3,39. Maar met beleggen is morgen een nieuwe dag, en Toncoin zou ons allemaal kunnen verrassen.

Solana (SOL) ziet een gestage stijging in de huidige markt

De prijs van Solana ligt binnen een bereik van $135,95 tot $155,10, een aanzienlijke stijging in de afgelopen zes maanden, wat wijst op een sterke opwaartse trend met een stijging van 200,28%. De afgelopen maand werd deze positieve trend voortgezet met een stijging van 19,66%, terwijl de afgelopen week een solide stijging van 16,88% te zien was. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $166,73, en de steun ligt op $128,43. Ondanks de recente sprongen lijken de bewegingen van de munt corrigerend, aangezien deze onder de gemiddelde prijzen op de korte termijn over 10 dagen en op de lange termijn over 100 dagen zweeft. Omdat de RSI- en de stochastische waarden niet wijzen op een overbought- of oversoldstatus, duidt dit op een potentieel voor aanhoudende geleidelijke groei in plaats van op explosieve bewegingen.

Polygon (MATIC) prijsbeweging en voorspellingen

Polygon (MATIC) varieert momenteel van $0,63 tot $0,74. De afgelopen week steeg de prijs met 1,78% en vertoonde de afgelopen maand een lichte stijging van 1,93%. Daarentegen is MATIC de afgelopen zes maanden met 15,17% gedaald. De munt wordt geconfronteerd met zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,82, met steun op $0,59. Gezien de RSI op 30,85 en een neerwaartse trend op de MACD lijkt MATIC zich in een corrigerende fase te bevinden in plaats van impulsieve bewegingen te maken. Als het de weerstand doorbreekt, zou het volgende doel $0,93 kunnen zijn, of het zou het niveau van $0,48 kunnen testen op steun als de daling voortduurt.

Render prijsmomentum en toekomstperspectieven

Het Render-token (RNDR) wordt momenteel verhandeld tussen $9,63 en $11,81. De afgelopen week is de waarde van RNDR met ongeveer 7,13% gedaald, maar de afgelopen maand is deze aanzienlijk gestegen met 28,94%, wat wijst op een sterke opwaartse trend op de korte termijn. Als we zes maanden terugkijken, is RNDR met maar liefst 198,23% gestegen. Hoewel de bewegingen op de markt gemengd zijn, schommelt de gemiddelde prijs over 100 dagen rond de $10,25, wat duidt op enige stabiliteit in de afgelopen tijd. Uit de huidige indicatoren blijkt dat de munt noch overbought, noch oversold is, met de RSI op 45,03 en de Stochastics op 15,89. Het MACD-niveau is vrijwel vlak, wat erop duidt dat de munt zich in een consolidatiefase zou kunnen bevinden. Over het geheel genomen maakt RNDR corrigerende stappen na de aanzienlijke klim, op zoek naar een nieuwe basis voor potentiële vooruitgang.

Conclusie

Grote kopers op de markt pikken verschillende munten op. Ze kiezen voor TON, SOL, MATIC en RNDR, maar deze zullen misschien niet snel grote winsten opleveren. BlastUP valt op. Het unieke idee en de plaats in het Blast-ecosysteem geven het meer groeipotentieel. Beleggers die naar de volgende grote kans kijken, moeten BlastUP overwegen. Nu de stier op ons afkomt, is dit een aantrekkelijke optie.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!