Analisten voorspellen dat SHIB ondanks uitdagende omstandigheden goed zal presteren – Zit rivaal KANG op hetzelfde pad?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Alle topmememunten maken perioden van neerwaartse trend door, veroorzaakt door verschillende economische situaties. Hoewel een dergelijke neergang niet onverwacht is, kan deze, als deze lang aanhoudt, leiden tot een enorme dump bij beleggers. Shiba Inu (SHIB) is een van de beste mememunten, die de afgelopen weken getuige is geweest van een lichte prijsretracement. Ondanks de daling denken experts echter dat het snel goed zal komen.

Ondertussen is KangaMoon (KANG), gezien als een grote rivaal van Shiba Inu, op weg naar de maan en lokt walvissen naar de voortdurende voorverkoop. Met het stijgende momentum glimlachen handelaren die vroeg kochten al terwijl de winstmarge steeds groter wordt. Is KANG een van de 5 beste mememunten die je nu kunt kopen? Laten we hieronder kijken.

KangaMoon-prijs klaar voor enorme stijging: kan in juni met 50x stijgen

KangaMoon is een van de beste mememunten die enorme aandacht heeft getrokken op de cryptomarkt. Het inheemse KangaMoon-token KANG, dat in de voorverkoop begon op $0,0050, is hoger op de ladder gekomen en wordt nu verkocht voor $0,025. Dit betekent een stijging van 400% binnen enkele weken na de voorverkoop. Als zodanig hebben vroege kopers een rendement van 400% behaald.

Ondertussen zijn crypto-experts van mening dat er meer rally’s op komst zijn, aangezien het KANG-token de komende weken op de CEX-beurzen zal verschijnen. Met dit in gedachten zou KANG het in het derde kwartaal 100x kunnen doen, waardoor het op de lijst van beleggers met de beste meme-munten zou komen te staan vóór de notering op BitMart. Tot nu toe hebben bijna 10.000 mensen de voorverkoop gekocht, terwijl het aantal communityleden bijna 30.000 bedraagt. Dit plaatst KANG op de toplijst van mememunten voorafgaand aan het bull-seizoen.

Om deel uit te maken van deze bloeiende gemeenschap, kun je KANG nu kopen voor slechts $0,025. De voorverkoop bevindt zich in de bonusfase en kan dus eerder eindigen dan verwacht. Het team is op weg om in de voorverkoop $7 miljoen op te halen, wat kan oplopen tot $10 miljoen. Ondertussen is KangaMoon een revolutionair ecosysteem dat Play to Earn en socialFi integreert om gebruikers een naadloos platform voor gaming te bieden.

Buiten het spelen van games kunnen gebruikers speculeren over de wedstrijdresultaten en beloningen winnen. Ook heeft het team verschillende incentives voor gebruikers onthuld. Gebruikers verdienen KANG-tokens wanneer ze het project op sociale media promoten. De KangaMoon staking-dApp is live en gebruikers kunnen hun tokens inzetten voor beloningen. Met het stijgende momentum is KANG een van de mememunten die je nu kunt kopen.

Shiba Inu-prijs daalt, maar analisten voorspellen een bullish omkering

Shiba Inu (SHIB) is een op Ethereum gebaseerde meme-munt met een grote community. Hoewel het begon als een meme-munt, is het Shiba Inu-ecosysteem uitgegroeid tot Shibburn, Shibswap, NFT’s, enz. Als deflatoir token heeft Shiba Inu een token burn-functie die ervoor zorgt dat tokens van tijd tot tijd worden verbrand om schaarste te creëren en stabiliseren van de prijs.

In de afgelopen week is het verbrandingspercentage van Shiba Inu met 50% gestegen, waarbij analisten zinspeelden op een heropleving van de prijzen. In de afgelopen 90 dagen is de prijs van Shiba Inu met meer dan 100% gestegen. Terwijl de markt nog steeds met de beren kampt, denken analisten dat Shiba Inu snel zal herstellen. Het token heeft de SMA van 200 dagen van $0,00001568 al gepasseerd en nadert de SMA van 50 dagen van $0,00002552.

Als zodanig duiden de meeste prijsvoorspellingen van Shiba Inu op een hertest van de bull run van maart, waarbij de prijs $0,000035 bereikte. Hoewel de belangrijkste marktindicatoren van Shiba Inu, zoals het handelsvolume en de marktkapitalisatie, geen significante rally laten zien, zien experts een bullish omkering in het verschiet nu het marktsentiment voor de munt groen is.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!