Worden XRP en TIA waardeloos? Als u op zoek bent naar een mooie nieuwe investering, hoeft u niet verder te zoeken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Worden XRP en TIA waardeloos? Misschien was dat iets te hard. Eén ding is echter zeker. Zowel Ripple als Celestia hebben een aanzienlijke aantrekkingskracht verloren sinds ze hun respectieve pieken bereikten. Afgezien van de absurde XRP-prijsvoorspellingscijfers, staat Ripple ver verwijderd van zijn recordhoogten aller tijden in 2021, terwijl Celestia niet langer de populaire nieuwe investering is die het ooit eerder dit jaar was. In plaats daarvan kiezen analisten voor de nieuwe AI-crypto/meme-munt-hybride Raboo als de volgende nieuwe investering die klaar is voor een winst van 100x. Dit is waarom.

XRP blijft de grootste achterblijver in de top 10

XRP is zonder enige twijfel de slechtst presterende crypto in de top 10 van cryptocurrencies qua marktkapitalisatie. Dat is geen FUD…dat is gewoon een feit. Zoals het hoort blijft XRP achter bij zijn top 10 tegenhangers, waarbij het korte uitstapje naar $0,77 afgelopen juli een verre herinnering is. XRP heeft vrijwel alle winsten die het in 2024 in mei maakte, verloren en handelde op het moment van schrijven op $0,52. Beleggers die op zoek zijn naar een nieuwe investering moeten ver weg blijven van XRP en de absurde XRP-prijsvoorspelling schat dat sommige misleide tassenhouders shilling zijn. Elke keer dat XRP probeerde uit te breken, hebben beren routinematig de stieren afgeslacht – verwacht dit jaar meer van hetzelfde. Projecten als Raboo zijn beter gepositioneerd om in 2024 beter te presteren dan de XRP-prijsvoorspellingscijfers.

Celestia (TIA) probeert in mei de verloren kracht terug te winnen

TIA was eind 2023 en begin 2024 een van de grote winnaars, nadat het in februari naar recordhoogtes was gestegen. Hoewel TIA verre van waardeloos is geworden, heeft het een groot deel van de vroege tractie verloren die het in februari naar de hemel stuurde. Maar in het licht van nieuwe concurrenten die strijden om liquiditeit, staat TIA voor een zware klim omdat het moeite heeft om relevant te blijven. TIA wordt verhandeld tegen $9,21, ver verwijderd van TIA’s hoogste punt ooit van $20,91 op zijn hoogtepunt in het eerste kwartaal van 2024.

Raboo-voorverkoop getipt als dé nieuwe investering van 2024

Beleggers die op zoek zijn naar de nieuwste nieuwe investering van 2024, richten zich op de nieuwe AI crypto/meme-munt hybride Raboo. Tot nu toe heeft Raboo vanaf fase 3 van de voorverkoop ruim $1,3 miljoen opgehaald, wat potentiële investeerders enthousiast heeft gemaakt met de aantrekkingskracht van meme-munten, AI-technologie en innovatieve SocialFi en post-to-earn-prikkels. Potentiële beleggers kunnen $RABT-tokens kopen tegen een lage instapprijs van slechts $0,0042. Vroege investeerders zullen in aanmerking komen voor een winst van 233% in de prijsstijgingen van tokens vóór de lancering – en een potentiële 100x na de lancering.

Raboo beloont niet alleen houders die inhoud creëren en distribueren via zijn AI-generator; het beschikt ook over een enorm ecosysteem met NFT’s, staking en exclusieve merchandise. In tegenstelling tot de meeste mememunten die komen en gaan, leeft en sterft Raboo niet door hypes; het is een zichzelf voortplantende economie die geprogrammeerd is om in 2024 en daarna in prijs omhoog te schieten.

Conclusie

XRP en TIA zijn niet langer de nieuwe investeringsmogelijkheden die ze eerder in hun levenscyclus waren. In plaats daarvan wijzen analisten naar Raboo als de onbetwiste nieuwe investering van het jaar. Laat de volgende 100x kans niet liggen en doe vandaag nog mee aan de Raboo-voorverkoop.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!