Circle bereidt zich voor om de juridische basis voorafgaand aan de beursintroductie naar de VS te verplaatsen; DTX-voorverkoop biedt investeerders goedkope toegang voor enorme winst

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Recent cryptonieuws suggereert dat Circle zich voorbereidt om zijn rechtsgrondslag naar de Verenigde Staten te verplaatsen. Volgens deskundigen positioneert deze beslissing het bedrijf gunstig voor toekomstige groeimogelijkheden. Ondertussen heeft DTX Exchange (DTX) de krantenkoppen gehaald tijdens de voortdurende voorverkoop, waarbij beleggers een ROI van 50% wordt voorspeld zodra het doorgaat naar fase 3. Lees verder om de laatste gebeurtenissen over Circle en de beste voorverkoopcrypto, DTX, te ontdekken.

>>> KOOP DTX TOKENS HIER <<<

Circle gaat een juridische basis vestigen in de VS tijdens de aanstaande beursintroductie

In een strategische stap vooruitlopend op de geplande beursintroductie verplaatst Circle zijn rechtsgrondslag van Ierland naar de VS. Op 15 mei 2024 meldde Bloomberg dat het bedrijf, bekend om de uitgifte van stablecoins, gerechtelijke documenten had ingediend om “opnieuw te verhuizen”. Een woordvoerder van Circle bevestigde deze actie, maar gaf geen aanvullende informatie.

In een stap gehuld in geheimhouding diende Circle in januari plannen in bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) voor een beursintroductie. Dit komt na een langdurige periode van verminderde marktactiviteit als gevolg van aanhoudende volatiliteit, wat wijst op de voorzichtige benadering van het bedrijf ten aanzien van zijn openbare emissie.

Ter context: beursintroducties voorzien bedrijven van het nodige kapitaal om hun infrastructuur te upgraden en hun marketingstrategieën een boost te geven. Het besluit van Circle om naar de beurs te gaan zou kunnen resulteren in een substantiële verhoging van de middelen, waardoor het USDC effectiever kan promoten en zijn positie ten opzichte van Tethers USDT kan versterken.

Met name heeft Circle nog geen details bekendgemaakt over zijn beursintroductie, inclusief het aantal aandelen en de verwachte prijsklasse. De uitgever van stablecoin zou aanvankelijk in juli 2021 naar de beurs gaan, maar schakelde in 2022 over en sloot een nieuwe deal met Concord Acquisition Corp., die Circle op $9 miljard waardeerde. Helaas ging de SPAC-deal niet door omdat de Amerikaanse SEC de indiening niet goedkeurde.

Circle heeft Ierland als uitvalsbasis gekozen vanwege het gunstige belastingbeleid, een strategie die ook wordt toegepast door technologiegiganten als Coinbase, Apple, Google en Facebook, die daar hun EU-hoofdkwartier hebben gevestigd.

DTX Exchange (DTX) komt naar voren als een lucratieve crypto-investeringsmogelijkheid

Als opkomend crypto-handelsplatform maakt DTX Exchange (DTX) gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals niet-bewaarbare opslagoplossingen en on-chain verificaties. Dit garandeert gebruikers te allen tijde de veiligheid en controle over hun activa.

Maar dat is nog maar het begin! DTX wordt beschouwd als het beste voorverkooptoken omdat het cross-chain technologie integreert en strategische partnerschappen vormt om gebruikers meer liquiditeit te bieden. Deze interoperabiliteit maakt het mogelijk activa via blockchains te verhandelen, waardoor de gebruikerservaring wordt verrijkt.

Bovendien overtreft DTX Exchange (DTX) het traditionele aanbod van activa door een verscheidenheid aan financiële instrumenten op te nemen. Naast cryptocurrencies hebben gebruikers toegang tot contracts-for-differences (CFD’s), aandelen, tokenized real-world activa en buitenlandse valuta (FX). Dit uitgebreide assortiment activa stelt handelaren in staat hun portefeuilles te diversifiëren, waardoor DTX de beste voorverkoopmunt wordt.

Hier is de doorslaggevende factor: DTX Exchange (DTX) maakt enorme vooruitgang in zijn voorverkooptraject, waarbij 16% van zijn Stage 2-tokens al is verkocht. Naarmate DTX vordert, suggereren marktvoorspellingen dat DTX in fase 3 mogelijk naar $0,06 zou kunnen stijgen, wat de enorme aantrekkingskracht van de beurs verder bewijst.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!