Solana staat sterk ondanks de SOL-uitverkoop van FTX; Raboo en Solana-gebaseerde memecoin BONK-prijsstijging

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het Solana (SOL)-ecosysteem houdt stand ondanks wankele faillissementsprocedures voor de FTX-beurzen. Terwijl de nalatenschap van FTX zijn cryptocurrency-bezit agressief heeft verkocht voor een bedrag van $98 miljoen (en mogelijk nog meer), blijft de prijs van Solana stijgen.

Tegen deze achtergrond maakt Raboo furore in de cryptowereld. Dankzij de AI- en memecultuur heeft Raboo’s voorverkoop al bijna $1,3 miljoen opgebracht. Analisten voorspelden een honderdvoudige stijging voor Raboo dit jaar – het is zeker een stijging om in de gaten te houden.

Wat is Raboo?

Raboo is niet je gemiddelde memecoin. Het bouwt feitelijk een hele gemeenschap op waar mensen die van memes houden, rond kunnen hangen en hun hilarische creaties kunnen delen. En het beste deel? Ze kunnen er daadwerkelijk voor betaald worden via het unieke ‘Post-to-Earn’-model van Raboo.

Combineer dat met de groeiende buzz rond AI-aangedreven cryptoprojecten, en het is geen wonder dat Raboo op koers ligt voor grote groei in de komende maanden.

BONK: Een op Solana gebaseerde memecoin in opkomst

Solana krijgt ook een boost van BONK, een memecoin die de laatste tijd in brand staat. Het is al een tijdje aan het stijgen, met indrukwekkende winsten om op te starten. Mensen worden zeker weer enthousiast over Solana.

En het is niet alleen een hype. Deze op Solana gebaseerde memecoin heeft feitelijk een nieuwe manier geïntroduceerd om beloningen te verdienen door middel van ‘enkelzijdige staking’, wat u een mooi jaarlijks rendement van 25% oplevert. Dit, gecombineerd met de algemene goede sfeer rond Solana, heeft geleid tot een enorme toename van de handel en de algehele waarde voor BONK.

Face-off: RABT versus BONK

De prijs van Solana is gestaag gestegen, waarbij grote investeerders als VanEck aanvankelijk voorspelden dat de koers de $50 zou kunnen bereiken. Maar Solana heeft die voorspelling ruimschoots overtroffen en wordt momenteel verhandeld op $160,01. Er is veel bullish momentum voor Solana en er is potentieel voor nog meer groei in de toekomst.

En hoewel de BONK-prijs aanvankelijk een rol speelde in het succes van Solana, lijkt hij aan kracht te verliezen. Ondanks dat het ooit een stralende ster was in het Solana-ecosysteem, heeft de BONK-prijs moeite gehad om zijn momentum vast te houden, waardoor beleggers zich een beetje gedesillusioneerd voelden.

Ondertussen brak Raboo door als de nieuwe rijzende ster in het Solana-universum. Zelfs in de voorverkoopfase heeft Raboo BONK en andere gevestigde meme-munten zoals Floki voorbijgestreefd.

Het unieke ‘Post-to-Earn’-model van Raboo en de focus op betrokkenheid van de gemeenschap zorgen ervoor dat er in de nabije toekomst grote winsten kunnen worden geboekt. Kijk uit naar een explosieve groei in 2024.

Kom in actie met de Raboo voorverkoop

Solana blijkt een krachtpatser te zijn, die zich herstelt van de SOL-uitverkoop van FTX en hoog meelift op de golf van stijgende meme-munten zoals BONK en Raboo. Dankzij de solide basis, het groeiende ecosysteem en het torenhoge beleggersvertrouwen vertoont Solana geen tekenen van vertraging.

De uitverkoop van de FTX, een kleine hobbel op de weg, heeft de kracht en veerkracht van Solana alleen maar benadrukt. Als u zich wilt verdiepen in het opwindende Solana-ecosysteem, wilt u dit niet missen.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!