Deze altcoin staat op het punt om uit te breken

Nu de cryptomarkt opnieuw bullish is en Bitcoin uitbreekt, zijn er verschillende altcoins die zich voorbereiden op een aanzienlijke opwaartse beweging. Een van deze veelbelovende munten is TRIAS, momenteel verhandeld als $TRIAS/USDT. Laten we eens nader bekijken wat TRIAS doet en waarom deze coin op het punt staat om uit te breken.

Wat is TRIAS?

TRIAS (Trustworthy and Reliable Intelligent Autonomous Systems) is een innovatieve blockchain-oplossing die zich richt op het creëren van een veilige en betrouwbare infrastructuur voor de volgende generatie intelligente systemen. Het doel van TRIAS is om een gedecentraliseerd platform te bieden dat betrouwbaarheid en veiligheid combineert met hoge prestaties en schaalbaarheid. Door gebruik te maken van geavanceerde cryptografie en consensusalgoritmen, biedt TRIAS een platform waar applicaties autonoom kunnen draaien zonder dat er vertrouwen nodig is in een centrale autoriteit.

Technische analyse: Perfecte falling wedge

TRIAS vormt momenteel een perfect falling wedge patroon op de grafieken. Een falling wedge is een bullish voortzettingspatroon dat vaak een indicatie is van een naderende opwaartse uitbraak. Het patroon wordt gekenmerkt door convergerende dalende trendlijnen en neemt vaak af in volume naarmate de wig vordert. Dit patroon duidt op afnemende verkoopdruk en de voorbereiding op een mogelijke prijsuitbraak naar boven.

Weerstand naar support flip

Een ander positief signaal voor TRIAS is dat het een eerdere weerstandsniveau naar support heeft omgezet. Dit betekent dat het vorige weerstandsniveau nu dient als een sterk ondersteuningsgebied, wat de bullish case voor TRIAS verder versterkt.

3D MACD flipped bijna bullish

De 3D MACD (Moving Average Convergence Divergence) indicator staat op het punt om bullish te flippen. Een bullish MACD-crossover op de 3-daagse grafiek is een krachtig signaal dat het momentum verschuift naar de kopers, wat vaak leidt tot aanzienlijke prijsstijgingen.

Target op de macroschaal

Op de langere termijn ligt het target voor TRIAS op $53, waar de 1.618 Fibonacci extensie zich bevindt op de macroschaal. Dit niveau vertegenwoordigt een significant opwaarts potentieel en is een veelvoorkomend doel in bullish markten na een consolidatieperiode.

Conclusie

Met de huidige technische indicatoren en de algemene bullish sfeer in de cryptomarkt, lijkt TRIAS klaar voor een aanzienlijke opwaartse beweging. De combinatie van een perfect gevormde falling wedge, een weerstand-naar-support flip, en een bijna bullish 3D MACD-crossover, ondersteunt de verwachting dat TRIAS binnenkort kan uitbreken naar nieuwe hoogtes. Voor investeerders en traders biedt dit een uitstekende kans om in te stappen en te profiteren van de potentiële stijging naar $53.

Disclaimer: De analyses hierboven zijn gebaseerd op technische patronen en trends in de cryptomarkt. Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat deze informatie niet bedoeld is als financieel advies. Cryptocurrency-investeringen brengen inherent risico’s met zich mee en zijn onderhevig aan volatiliteit. Voor het nemen van investeringsbeslissingen wordt aangeraden eigen onderzoek te doen, financieel advies in te winnen en alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!