“Altcoins op de huidige niveaus kunnen exploderen”, zegt toonaangevende crypto-expert, beveelt Solana en DTX Exchange aan als beste koopjes

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Topmarktanalisten verwachten een altcoin-explosie. Zorgvuldige observatie van de marktprestaties, de interesse van beleggers en prijsbewegingen; de analisten beschouwen Solana en DTX Exchange als de beste altcoins om te kopen in deze bull run.

Een snel groeiend netwerk en ecosysteem, Solana, heeft het potentieel om te concurreren met Ethereum en andere soortgelijke platforms. Het project is sinds de lancering in maart 2020 alleen maar in waarde gegroeid. De prijsbeweging van de SOL heeft zijn positie als de beste altcoin tijdens deze bull run bevestigd.

DTX Exchange daarentegen is naar voren gekomen als een destructieve kracht in de crypto-ruimte. De prestaties vóór de verkoop boeien investeerders zelfs in de beginfase.

SOL-prijsbewegingen bewijzen dat het de beste altcoin is

Onchain-gegevens laten zien dat de SOL-prijsbewegingen een interessant onderwerp zijn geweest voor zowel verschillende marktexperts als investeerders. Na het bereiken van hun hoogtepunt op 10 mei 2024 zijn de netwerkkosten van Solana blijven stijgen.

Dit laat zien dat mensen het netwerk gebruiken en dat de prijspieken niet alleen maar sentimentgedreven zijn. De prijzen zouden opnieuw de grens van $150 kunnen overschrijden, aangezien verschillende marktanalisten bullish vooruitzichten verwachten. Op 12 mei produceerde Solana een hogere dagelijkse Total Economic Value (TEV) dan Ethereum. Voor het eerst in zijn bestaan heeft Solana Ethereum overtroffen.

De SOL-prijs is in een jaar tijd met meer dan 571% gestegen. Nu de bulls opnieuw de macht overnemen, wordt verwacht dat de SOL-prijs verder zal stijgen. Vooraanstaande analisten beschouwen Solana dan ook als een van de beste altcoins voor deze bull run vanwege het groeipotentieel.

Op dezelfde manier heeft DTX Exchange ook de status van beste altcoin voor deze bull run veiliggesteld dankzij de stijgende voorverkoop die in fase 2 de grens van $530.000 heeft overschreden. Beleggers zoeken hun toevlucht in de voorverkoop van DTX, omdat de prijsprestaties exponentiële winsten laten zien.

Top analist noemt DTX Exchange de beste altcoin in deze bull run

DTX Exchange (DTX) stelt zijn gebruikers in staat cryptocurrencies, forex, aandelen en contract-for-differences (CFD’s) te verhandelen. Het platform biedt ongeëvenaarde mogelijkheden met zijn unieke handelsfuncties en beschikt over de modernste infrastructuur. DTX is de pionier in het introduceren van de eerste grootschalige beurs die gebruikers een hefboomwerking van 1000x biedt. Het elimineert ook de KYC-vereisten (Know Your Customer).

Met minimale handelskosten kunnen handelaren hun investeringen maximaliseren dankzij de gemeenschapsgerichte strategie van het platform. Naast toegang tot toekomstige airdrops hebben leden van de gemeenschap recht op bestuur en stemrecht. Het recente voorverkoopsucces van DTX is enorm relevant geworden dankzij de opbrengst van meer dan $530.000 nu het fase 2 ingaat.

De ontwrichtende kracht van DTX Exchange heeft binnen enkele dagen na de DTX-voorverkoop met succes meer dan 3.000 houders verzameld, waardoor het een verplicht instrument is geworden voor enorme groei. De lopende voorverkoop is een uitstekend moment voor investeerders om zich aan te sluiten bij DTX Exchange, aangezien het platform binnenkort een weggeefactie van een miljoen dollar zal aankondigen.

DTX is klaar om te profiteren van de marktkansen, vooral gezien de voorverkoopprijs van $0,04. Het zal binnenkort worden verkocht op het niveau van $ 0,06 in de volgende fase van de DTX-voorverkoop. DTX kondigt een nieuwe blockchain aan, die investeerders boeit door een toegangspoort tot exponentiële winsten te bieden.

Belangrijkste leerpunten

Een prominente cryptocurrency-analist verwacht dat de altcoins op het punt staan een vlucht te nemen. Vanwege de stijgende SOL-prijs en de explosieve DTX-voorverkoop is hij van mening dat Solana en DTX Exchange de beste altcoins zijn om te kopen tijdens deze bull run.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!