Aankomende altseason: Welke cryptocurrencies kunnen 50-100 keer over de kop gaan in 2024

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl de bull run van 2024 steeds sneller gaat, kijken beleggers uit naar de volgende grote waardestijging van minder bekende cryptocurrencies. Omdat de potentiële rendementen enorm variëren, wordt er gezocht naar munten die een investering 50 tot 100 keer kunnen vermenigvuldigen. Dit artikel duikt in de veelbelovende kanshebbers die klaar zijn voor aanzienlijke groei en biedt inzicht in de factoren die hun opkomst zouden kunnen stimuleren. De opwinding neemt toe naarmate de kans om deze kansen te ontdekken werkelijkheid wordt voor marktdeelnemers.

BlastUP-voorverkoop: Een baken van voorspelbaarheid in de vluchtige crypto-ruimte

Voorverkooptokens zijn immuun voor de wilde schommelingen van de markt, omdat hun prijs op een bepaald niveau is vastgelegd. Voorspelbaarheid is een van de belangrijkste voordelen van voorverkoopprojecten zoals BlastUP.

BlastUP is het eerste startplatform op Blast, de enige Layer 2-oplossing met native rendement voor ETH en stablecoins. In slechts een paar weken na de voorverkoop heeft dit platform meer dan $6 miljoen opgehaald, wat veel zegt over de brede erkenning ervan onder slimme investeerders.

De voorverkoop van BlastUP-tokens is aan de gang en biedt een behoorlijke kans om tegen een lage prijs in een veelbelovend bezit te investeren.

>> Mis het niet! Koop BlastUP-tokens tegen de beste prijs! <<

Degenen die in dit stadium BlastUP-tokens kopen, krijgen exclusieve toegang tot een Airdrop waarin een deel van de gratis tokens wordt verdeeld. Bovendien kunnen ze extra beloningen krijgen door te staken.

BlastUP zet zich in voor het bevorderen van een robuuste gemeenschap met het Blast-ecosysteem waar iedereen profiteert van wederzijdse groei. Met ambitieuze plannen om AI- en Web3-tools te combineren, wil BlastUP een echt lonende en veilige omgeving creëren voor soepele DApps-lanceringen.

BlastUP is in opkomst en stimuleert crypto-startups met een gemeenschapsgerichte sfeer en innovatie als kern. Het wordt snel de belangrijkste hub in het Blast-ecosysteem, met grote plannen tot 2026.

>> Handel snel! Het aanbod van BlastUP-tokens is beperkt – Stel NU uw plek veilig! <<

Avalanche prijsanalyse: Wat nu?

Avalanche (AVAX) beweegt zich door een bereik van ongeveer $30,68 naar $37,75. In slechts een week tijd veranderde de prijs heel weinig en steeg met 0,46%. Over een maand daalde het met 2,65%, maar als we zes maanden terugkijken, is het met 55,70% gestegen. De prijs lijkt zich na recente bewegingen in evenwicht te brengen en blijft in de buurt van een middenpunt tussen overbought of oversold, waarbij noch kopers, noch verkopers hiervan winnen. Het ligt nog steeds onder zijn eerste grote uitdaging op $42,35, maar niet te dicht bij zijn terugvalpunt op $28,22. Op dit moment baant AVAX zich een weg door kleinere veranderingen in plaats van door één duidelijke trend.

Sui klimt met positieve vooruitzichten

Sui (SUI) is actief op de markt met een huidige prijsklasse tussen $0,93 en $1,12. De munt heeft de afgelopen week een bescheiden stijging van 2,33% gezien, terwijl de maandelijkse verandering een daling van 11,60% laat zien. Kijkend naar de afgelopen zes maanden heeft SUI echter een robuuste 86,73% gewonnen. Met de RSI op 58,12 is de munt noch overbought, noch oversold, wat wijst op een gestage interesse van kopers en verkopers. De munt beweegt zich in een bullish richting, waarbij de prijs boven de 10-daagse en 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden blijft van respectievelijk $1,04 en $0,97. Als de opwaartse trend zich voortzet, zou Sui binnenkort het dichtstbijzijnde weerstandsniveau op $1,23 kunnen testen. Omgekeerd, als de koers naar beneden draait, zou de koers steun kunnen zoeken bij $0,86.

Sei laat een gestage groei zien, ogen gericht op volgende weerstand

Sei (SEI) heeft een opmerkelijke stijging gezien, waarbij de prijs onlangs tussen $0,47 en $0,56 schommelde. De afgelopen week is de SEI met ongeveer 4% gestegen, met een winst van 9% in de afgelopen maand, en een aanzienlijke stijging in de afgelopen zes maanden van ruim 272%. Het eenvoudige voortschrijdende gemiddelde over de afgelopen tien dagen is $0,56, wat wijst op een mogelijke push richting de dichtstbijzijnde weerstand op $0,62. De huidige koersactie suggereert een geleidelijke beweging, noch impulsief, noch corrigerend, waarbij de RSI op 52,47 staat, wat duidt op een stabiel momentum.

Ondo ziet een indrukwekkende stijging van zes maanden

De prijs van Ondo is de afgelopen zes maanden enorm gestegen en bereikte een stijging van 2668%. De afgelopen week is het met 8,10% gegroeid, maar de afgelopen maand is het licht gedaald met 3,35%. De huidige prijs ligt tussen $0,73 en $0,87, waarbij de munt potentieel vertoont om richting de weerstand van $0,95 te gaan, maar ook het risico loopt te dalen naar het ondersteuningsniveau van $0,68. Op basis van technische indicatoren zoals de RSI rond de 48 en een lage stochastische waarde lijkt ONDO zich in een corrigerende fase te bevinden na de recente prijsbewegingen.

Conclusie

In de huidige bullmarkt zijn beleggers op zoek naar cryptocurrencies die aanzienlijke winsten kunnen boeken. AVAX, SUI, SEI en ONDO bieden mogelijk minder potentieel voor explosieve kortetermijnwinsten. In plaats daarvan ligt de primaire focus op BlastUP, met zijn sterke concept en integratie binnen het Blast-ecosysteem, wat suggereert dat het anderen zou kunnen overtreffen met zijn groeipotentieel. Het is de cryptocurrency met de hoogste mogelijkheid om 50-100 keer meer rendement te behalen naarmate de markt zich blijft ontwikkelen.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!