Bull run in dagen: Welke crypto kopen voor 25-50X winst?!

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt staat aan de vooravond van een enorme opleving en beleggers zijn zeer alert op mogelijkheden om hun investeringen aanzienlijk te vermenigvuldigen. De vraag waar iedereen aan denkt is welke cryptocurrencies het potentieel hebben om 25 tot 50 keer in waarde te stijgen. Nu de verwachte bull run zich ontvouwt, wil dit artikel lezers begeleiden bij het opsporen van crypto’s die duizelingwekkende rendementen kunnen opleveren. De focus ligt op geïnformeerde selectiestrategieën voor cryptocurrency om deze spannende fase te helpen navigeren.

BlastUP-token zal naar verwachting tegen het einde van het jaar met 1000% stijgen

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al bijna 15.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De voortdurende voorverkoop van BlastUP is een groot succes, met tot nu toe $6 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

NEAR Protocol ziet opmerkelijke halfjaarlijkse groei

Op de cryptomarkt heeft NEAR de afgelopen zes maanden sterke prestaties laten zien, waarbij de prijs met ruim 312% is gestegen. Alleen al in de afgelopen maand steeg de rente met ongeveer 34,5%. De afgelopen week was er echter sprake van een lichte daling, met een daling van ongeveer 4%. Momenteel wordt NEAR verhandeld tussen $6,46 en $7,64. De prijsontwikkeling lijkt corrigerend omdat deze zich stabiliseert na recente winsten. De munt ligt onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse eenvoudige voortschrijdende gemiddelden, wat duidt op een potentiële consolidatiefase vóór enige verdere significante beweging.

De prijs van Polkadot fluctueert binnen een krap bereik

Op de cryptomarkt schommelde Polkadot (DOT) onlangs tussen de $6,32 en $7,20. Na een daling van bijna 8% vorige week lijkt de situatie te kalmeren. De afgelopen maand steeg DOT slechts licht met 2,5%, maar over zes maanden steeg het met 17,77%. Met de huidige steun op $6,01 en weerstand op $7,77 vertoont de prijs een mix van ups en downs. De RSI wijst op meer verkopen omdat deze onder de 50 ligt. De recente bewegingen laten geen duidelijke richting zien; ze zijn niet sterk omhoog of omlaag.

Celestia prijsbewegingen en voorspellingen

Celestia (TIA) heeft de prijzen onlangs zien bewegen tussen $8,51 en $10,23. De munt heeft de afgelopen week en maand een daling gekend, met respectievelijk 18,85% en 17,22%. De zesmaandelijkse visie laat echter een substantiële groei zien met een stijging van 41,58%. De huidige indicatoren suggereren dat de prijs zich in een neerwaartse of corrigerende fase bevindt, waarbij een RSI van 25,16 aangeeft dat TIA mogelijk oververkocht is. De beweging onder zowel de 10-daagse als de 100-daagse voortschrijdende gemiddelden wijst ook op recent bearish gedrag. Als de neerwaartse trend omkeert, zijn de volgende niveaus waarmee de prijs te maken kan krijgen weerstanden op $11,33 en $13,05. Ondersteuning kan worden gevonden rond de $7,88 en, indien gebroken, op $6,16.

Cosmos (ATOM) heeft moeite om een opwaarts momentum te vinden

Cosmos heeft de laatste tijd een uitdagende tijd achter de rug, waarbij de prijs schommelde tussen $8,13 en $9,18. De afgelopen week daalde de koers met bijna 11%, maar op maandbasis stijgt de koers lichtjes met 1,68%. Het halfjaarlijkse beeld laat echter een sterkere daling zien van ongeveer 15%. Het bevindt zich momenteel onder de belangrijkste weerstand op $9,87, met ondersteuning op $7,78. Met een RSI onder de 50 en een lage stochastische waarde lijkt de koers van ATOM zich in een corrigerende fase te bevinden en heeft hij moeite om positieve grip te krijgen. Omdat de MACD ook negatief is, duidt dit erop dat er mogelijk meer neerwaartse druk in het verschiet ligt.

Conclusie

Bij het beoordelen van potentiële crypto-investeringen voor substantiële groei zijn munten als NEAR, DOT, TIA en ATOM veelbelovend. Er wordt echter verwacht dat ze op de korte termijn een lager rendement zullen opleveren dan een nieuwe concurrent. BlastUP komt naar voren als de crypto met het grootste potentieel in het huidige marktklimaat vanwege het innovatieve concept en de integratie binnen het Blast-ecosysteem. Dit project onderscheidt zich als de belangrijkste investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen profiteren van de bullish trend en op zoek zijn naar exponentieel rendement.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!