Shiba Inu koers gaat 125% stijgen volgens crypto experts – Hoeveel kan Shiba Inu waard worden?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Shiba Inu ondergaat nog altijd de nodige volatiliteit ondanks dat deze memecoin in het eerste kwartaal van dit jaar met bijna 280% wist te stijgen. Ondanks de huidige volatiliteit verwachten crypto experts nu dat Shiba Inu met 125% kan gaan stijgen. Hoeveel kan Shiba Inu waard worden?

De Shiba Inu koers moest over de afgelopen dagen opnieuw een daling accepteren van meer dan 8%. De SHIB koers is hiermee 4,21% gedaald over de afgelopen 30 dagen. Ondanks deze recente dalingen is de koers nog altijd 125% meer waard dan een jaar geleden. 

Shiba Inu Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Crypto experts geven nu aan dat investeerders bezig zijn om SHIB op te kopen tegen de huidige lage prijs, en dit kan mogelijk meehelpen aan een nieuwe rally. Een groot bedrijf dat zich bezighoudt met koersvoorspellingen heeft nu zelfs aangegeven dat SHIB in de aankomende maanden met maar liefst 125% kan gaan stijgen. 

Hoeveel kan Shiba Inu waard worden?

Finder.com gaf onlangs in een van hun voorspellingen aan dat zijn experts nog altijd erg bullish zijn over de koers mogelijkheden van de op een na grootste memecoin van de wereld. Finder analyseerde koersverwachtingen van experts en maakte op basis hiervan de voorspelling dat Shiba Inu coin in de aankomende maanden met maar liefst 125% kan gaan stijgen. Volgens hun koers verwachting kan SHIB zelfs de $0,00004930 gaan halen. 

Shiba Inu Koers Verwachting van Finder – Bron: Finder.com

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren bevindt de Shiba Inu koers zich ondanks de positieve vooruitzichten van Finder.com in een moeilijke positie. De RSI bevindt zich met een waarde van 46 tussen neutraal en bearish terrein terwijl het MACD histogram tegelijkertijd een verkoopsignaal afgeeft met een waarde van $0,00000068. 

De koers is door zijn recente volatiliteit ook onder een aantal van zijn belangrijkste EMA’s gezakt. Hierdoor is de koers alleen nog maar meer waard dan de 10-daagse, 100-daagse en 200-daagse EMA’s. Dit geeft aan dat de koers van Shiba Inu het moeilijk kan krijgen op zowel de korte als de middellange termijn. 

Op het moment dat de Shiba Inu koers met zijn huidige waarde rond de $0,0000233 gaat stijgen zal ze weerstand tegenkomen bij de $0,0000244. Een stijging tot voorbij deze weerstand kan de koers richting de $0,0000250 brengen. Pas op het moment dat de koers voorbij dit niveau weet te stijgen kan er gekeken worden naar het hoogtepunt van deze maand bij de $0,281. 

Tegelijkertijd kan de Shiba Inu koers rekenen op ondersteuning bij de $0,0000218. Een daling tot onder dit niveau kan een neerwaartse trend veroorzaken richting de $0,0000202 en $0,0000187. 

Alternatieve crypto tokens

Ondanks de positieve koers voorspellingen van crypto experts kan een aanzienlijke stijging van de SHIB koers dus nog wel even op zich laten wachten. Om deze reden zullen veel investeerders ervoor kiezen om hun aandacht te verschuiven naar andere memecoins die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. 

Met name presale tokens zijn vaak in staat om hun vroege investeerders aanzienlijke winst op te leveren aangezien projecten hier hun eigen token voor aanzienlijke korting verkopen zodat ze de ontwikkelingskosten van hun project kunnen financieren. Op het moment dat de token vervolgens gelist wordt, kunnen deze tokens vaak aanzienlijk gaan stijgen. 

Om deze reden hebben we hieronder een viertal van de beste presale tokens van dit moment op een rij gezet. Al deze tokens zijn betrouwbaar en hebben een ervaren team achter zich staan die weten hoe het een succesvol project moet lanceren. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw alternatief voor Dogecoin met multi-chain functionaliteit

Dogeverse is een nieuwe memecoin die bezig is met een multi-chain alternatief voor de grootste memecoin van de wereld, Dogecoin. Dogeverse realiseert dit door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains. Zo zal de DOGEVERSE token onder andere beschikbaar zijn op de Ethereum, BNB, Solana Polygon, Base en Avalanche blockchains.

Gebruikers zijn door deze multi-chain functionaliteit ook meteen in staat om te profiteren van de beste voordelen van hun favoriete blockchain. Daarnaast heeft het Dogeverse project aangegeven te kunnen rekenen op betere liquiditeit, waardoor het snellere en goedkopere transacties aan kan bieden. 

Dogeverse heeft een token voorraad van 200 miljard tokens, 20 miljard van deze tokens zijn apart gezet oor staking beloningen. Deze beloningen zijn te verdienen door de Dogeverse token vast te zetten. Gebruikers die deze tokens op dit moment vastzetten komen in aanmerking voor en APY van 62%. 

De presale van Dogeverse wist al snel zijn doel van $13 miljoen te volbrengen. Hierdoor hebben investeerders nu nog maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $0,00031. Op het moment dat de token gelist wordt op exchanges is de kans namelijk groot dat de token explodeert in waarde. 

Bezoek Dogeverse Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin combineert AI en memecoins

WienerAI is een onlangs gelanceerde memecoin die zowel indruk maakt op de AI crypto als memecoin markt. Deze ‘wiener’ hond is namelijk beïnvloed door AI en daardoor weet het project aandacht te krijgen van zowel de AI crypto als memecoin investeerders. 

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132: een wetenschapper die bezig was met de creatie van de ultieme AI-compagnon maakte een fout en mixte hij per ongeluk het DNA van een hotdog in zijn experiment. Dit leidde tot het ontstaan van de hilarische WienerAI. 

In tegenstelling tot veel andere memecoins heeft WienerAI utility door middel van zijn staking mechanisme. Binnen dit staking mechanisme zijn gebruikers in staat om een jaarlijks rendement van maar liefst 586% te behalen. Ondanks dat dit percentage nog zal dalen naarmate er meer tokens worden vastgezet kunnen vroege investeerders nu dus al aanzienlijke winsten realiseren. 

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes en heeft daardoor inmiddels al meer dan $1,6 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Tijdens deze presale kosten WAI tokens $0,000706 per stuk, maar deze prijs zal stijgen in elke volgende fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana memecoin met aanzienlijke potentieel

Sealana is een nieuwe Solana memecoin die klaar staat om te profiteren van het recente succes van de Solana blockchain. Solana is recentelijk namelijk verantwoordelijk geweest voor meerdere succesvolle memecoin lanceringen. Voorbeelden hiervan zijn BONK en WIF. Deze tokens hebben op dit moment allebei een market cap van ruim boven de $1 miljard. 

Sealana heeft zich zo gepositioneerd om optimaal gebruik te maken van dit succes. Door zich te ontwikkelen op de Solana blockchain, en gebruik te maken van een hilarische mascotte, staat niets Sealana in de weg om ongelofelijke stijgingen door te maken. 

Sealana maakt gebruik van een hilarische zeehond als mascotte die de hele dag achter zijn computer zit World of Warcraft te spelen. Hiermee hint het project naar het World of Warcraft karakter van South Park. Deze hilarische mascotte wist dan ook meteen de nodige viraliteit te creëren, iets wat goed terug te zien is tijdens de presale van dit project. 

De presale van Sealana heeft inmiddels al meer dan $500.000 weten op te halen, ondanks dat het slechts korte tijd geleden is gelanceerd. 1 SEAL kost op dit moment $0,022 per stuk en tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, USDT en creditcard. Gebruikers kunnen hun wallet verbinden op de Sealana website om tokens te kopen.  

Bezoek Sealana Presale

5thScape (5SCAPE) – Eerste VR ecosysteem op de blockchain

5thScape is bezig met de ontwikkeling van het eerste VR ecosysteem op de blockchain en kan hierdoor rekenen op de nodige aandacht. Dit project gaat een VR ecosysteem ontwikkelen waar de nieuwste VR games op gelanceerd worden. Het project gaat zelf ook aan de slag met de ontwikkeling van zijn eigen headset en ergonomische bureaustoelen. 

Experts verwachten dat 5thScape snel de marktleider kan worden van deze niche en hierdoor kan rekenen op een market cap in de richting van $300 miljoen. Dit is niet onopgemerkt gebleven en de presale van deze token wist dan ook al snel $5,8 miljoen aan vroege investeringen op te halen. 

Binnen dit ecosysteem kunnen gebruikers zelf ook meehelpen aan de ontwikkeling. Zo zullen zij hun eigen games kunnen ontwikkelen in ruil voor 5SCAPE tokens. Tegelijkertijd kunnen gebruikers deze 5SCAPE token ook staken, iets wat meehelpt om de liquiditeitspool van het project verder uit te breiden en de token lancering stabieler te maken. 

Tijdens de presale kosten 5SCAPE tokens $0,00327 per stuk. Op het moment dat de token gelist wordt op exchanges zal deze token echter $0,01 gaan kosten. Dit betekent dat investeerders die nu investeren al een winst kunnen realiseren van meer dan 200%. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, USDT en creditcard. 

Bezoek 5thScape Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!