3 crypto’s klaar om te stijgen in mei

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu de bull run van 2024 aan kracht wint, staat een selecte groep cryptocurrencies klaar voor aanzienlijke groei. De markt bruist van verwachting terwijl investeerders proberen vast te stellen welke munten in mei de sterkste rendementen zullen opleveren. Dit artikel belicht drie cryptocurrencies waarvan analisten verwachten dat ze beter zullen presteren dan de rest, en die potentieel voor substantiële winsten bieden. Met een scherp inzicht zal de analyse deze veelbelovende kanshebbers nader kunnen bekijken, die binnenkort wellicht centraal zullen staan in de bruisende cryptomarkt.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform op Blast dat de weg vrijmaakt voor hoge inkomsten op deze L2-blockchain. Blast staat bekend om zijn unieke aanbod van genereuzere opbrengsten voor ETH en stablecoins dan andere L2-oplossingen bieden. CYBRO speelt een cruciale rol in dit ecosysteem omdat het gebruikers helpt het meeste uit dit belangrijke voordeel te halen.

Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,02, een verbazingwekkende korting van 66% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 200% zal opleveren. Er gaat een gerucht dat een crypto-walvis overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 66% korting zolang het nog kan – Het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 200%!

Celestia toont veerkracht te midden van volatiliteit

De huidige prijs van Celestia (TIA) beweegt tussen $8,51 en $10,23. Met een recente daling van 12,75% in één week vertoont de munt tekenen van een corrigerende fase, maar over een maand is hij lichtjes gestegen met 1,70%, en op indrukwekkende wijze over zes maanden is hij met 49,94% gestegen. Nu de steun van $7,88 mogelijk verdere dalingen kan opvangen en de weerstand van $11,33 mogelijk de opwaartse bewegingen beperkt, handelt TIA dichter bij het 10-daagse gemiddelde van $9,01 dan het 100-daagse gemiddelde van $9,24. De prijs van de munt vertoont gemengde signalen met een relatief neutrale RSI van 43,77 en een lage stochastische waarde, wat erop wijst dat de huidige prijstrend wellicht meer momentum nodig heeft voor een beslissende zet.

Het koersmomentum van Jupiter (JUP) gaat door

De prijs van Jupiter is gestegen, met een huidige bandbreedte van $0,98 tot $1,16. Het heeft de afgelopen zes maanden een indrukwekkende groei doorgemaakt, met een stijging van 3504,67%. In een kort tijdsbestek is de prijs de afgelopen week met 1,21% en de afgelopen maand met 3,65% gestegen. De munt handelt boven het 10-daagse en 100-daagse gemiddelde, respectievelijk op $1,08 en $1,07. Met een RSI van 55,76 bevindt de koers van Jupiter zich in een opwaartse trend zonder tekenen van overbought te vertonen. De beweging lijkt impulsief en mikt op de volgende weerstand op $1,26, met steun op $0,90 als er dalingen optreden.

Conclusie

Concluderend: hoewel TIA en JUP enig potentieel bieden, lijken ze op de korte termijn minder veelbelovend in vergelijking met CYBRO. CYBRO onderscheidt zich als een unieke marktplaats op de Blast-blockchain, ontworpen om gebruikers te helpen rechtstreeks vanuit het systeem geld te verdienen. Nu de bull run van 2024 aan de gang is, wordt de eerste versie van CYBRO naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 gelanceerd. Voor degenen die vroeg willen investeren, is de voorverkoop van CYBRO-tokens een geschikt moment. Dit is een waardevolle kans voor investeerders om vanaf het begin betrokken te raken bij CYBRO.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!