Topanalist die de stijging van Solana van $16 naar $200 voorspelde, is nu extreem positief over drie cryptovaluta die naar verwachting in 2024 een sprong van 200x zullen maken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een topanalist, met een bewezen staat van dienst in het noemen van de snelle opkomst van Solana, heeft nu drie cryptovaluta’s in het oog die het komende jaar aanzienlijke sprongen zullen maken. Nu er een bull run aan de gang is, staan deze crypto’s klaar om potentieel 200 keer te stijgen. Deze projectie trekt de aandacht in een markt die bruist van de opwinding van groei en potentieel. Lezers die op zoek zijn naar deskundige inzichten en een scherp begrip van marktbewegingen zullen waardevolle informatie vinden in de zich ontvouwende details van deze analyse.

CYBRO komt op de radar van crypto-whale met voorverkoop van zijn tokens

CYBRO is een nieuw aggregatorplatform op Blast dat de weg vrijmaakt voor hoge inkomsten op deze L2-blockchain. Blast staat bekend om zijn unieke aanbod van genereuzere opbrengsten voor ETH en stablecoins dan andere L2-oplossingen bieden. CYBRO speelt een cruciale rol in dit ecosysteem omdat het gebruikers helpt het meeste uit dit belangrijke voordeel te halen.

Momenteel voert CYBRO een voorverkoop van zijn oorspronkelijke tokens uit voor slechts $0,02, een verbazingwekkende korting van 66% op de toekomstige noteringsprijs, wat een ROI van 200% zal opleveren. Er gaat een gerucht dat een crypto-whales overweegt een flinke primeur $CYBRO-tokens te kopen om een plaats in dit veelbelovende project veilig te stellen. Slechts 21% van het totale aanbod is bestemd voor de voorverkoop en er zijn al ongeveer 25 miljoen tokens uitverkocht.

Koop $CYBRO met 66% korting zolang het nog kan – het aanbod is beperkt!

Houders van CYBRO-tokens ontvangen stakingbeloningen, een exclusieve Airdrop, cashback op de markt, lagere handels- en leenkosten en het interne verzekeringsprogramma.

CYBRO zal de groei van cryptovaluta mogelijk maken door middel van diverse investeringen binnen het Blast-ecosysteem en daarbuiten, waarbij strategieën worden aangeboden van conservatief tot hoogrentend. Het geeft prioriteit aan het maximaliseren van het rendement met efficiënte cryptotransacties. De toekomstige verbeteringen omvatten AIBroker voor door chatbots ondersteunde investeringen en One-Click Investment voor het optimaliseren van de opbrengsten via DeFi- en CeFi-integratie.

Laat uw cryptoportfolio groeien met CYBRO! Meld u NU aan voor toekomstige rendementen tot 200%!

Jito ziet sterke rally: Prijsanalyse en toekomstperspectieven

Jito (JTO) heeft een aanzienlijke stijging doorgemaakt en handelt momenteel tussen $2,95 en $4,01. De afgelopen week is de rente met 13,92% gestegen, met een stijging van 7,70% in de afgelopen maand en een duizelingwekkende 2584,67% in de afgelopen zes maanden. De prijsbewegingen van de munt vertonen meer push en pull, noch volledig impulsief, noch puur corrigerend. Nu de recente prestaties het 10-daags voortschrijdend gemiddelde van $4,15 overtreffen en de eerste weerstand op $4,44 naderen, toont Jito potentieel voor een verdere opwaartse beweging, waarbij hij mikt op het tweede weerstandsniveau op $5,5 als het momentum aanhoudt.

Mantle (MNT)-prijs ziet gemengde signalen: Wat is het volgende?

Mantle heeft deze week en maand een prijsdaling gezien, met respectievelijk een daling van 3,59% en 20,52%. Toch steeg het de afgelopen zes maanden met 122,31%. Nu wordt het verhandeld tussen $0,92 en $1,15. Het zou binnenkort kunnen stijgen naar $1,23 of dalen naar $0,78. Met een gebalanceerde RSI en een vlakke MACD bewegen de koersbewegingen niet duidelijk in één richting; ze bevinden zich tussen impulsief en correctief.

Conclusie

De analist die de snelle opkomst van Solana voorzag, wijst nu op drie cryptocurrencies: JTO, MNT en CYBRO, als degenen om in de gaten te houden. Hoewel wordt gesuggereerd dat JTO en MNT op de korte termijn een beperkt potentieel hebben, wordt CYBRO gepositioneerd als een uniek platform. CYBRO is gebouwd op de Blast-blockchain en wil de manier veranderen waarop gebruikers verdienen aan blockchain-activiteiten. De aanstaande lancering in het tweede kwartaal van 2024 zorgt voor veel ophef, en de voorverkoop biedt een veelbelovende mogelijkheid voor vroege deelnemers om tegen voordelige voorwaarden te investeren. De innovatieve aanpak van CYBRO zou voor velen in de crypto-ruimte aantrekkelijk kunnen worden, waardoor de weg wordt geëffend voor aanzienlijke groei.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!