Top cryptocurrencies die binnenkort massaal kunnen exploderen – Ethereum (ETH), Solana (SOL), Celestia (TIA), Avalanche (AVAX) en…

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Cryptocurrency-markten bruisen van potentieel nu bullish sentimenten de kop opsteken, wat een periode van snelle groei aangeeft. Onder de reeks tokens worden Ethereum, Solana, Celestia en Avalanche door enthousiastelingen gemarkeerd vanwege hun veelbelovende toekomst. Elk van hen herbergt unieke kenmerken die hun waarde kunnen doen stijgen, waardoor de aandacht wordt getrokken van beleggers die op zoek zijn naar de volgende grote golf. De verwachting van aanzienlijke winsten is groot, nu de marktatmosfeer rijp is voor explosieve prestaties van deze geselecteerde cryptocurrencies.

CYBRO-voorverkoop loopt snel en er zijn al 25 miljoen tokens uitverkocht

CYBRO is een unieke marktplaats die gebruik maakt van het oorspronkelijke opbrengstpotentieel van de Blast-blockchain. CYBRO biedt vroege investeerders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden aan het project deel te nemen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop.

In dit stadium zijn CYBRO-tokens beschikbaar met kortingen van driemaal hun toekomstige marktprijs, wat een genereuze ROI van 200% genereert. Het aanbod van tokens is beperkt en er zijn al bijna 25 miljoen tokens uitverkocht. Hoe eerder u koopt, hoe groter de korting die u krijgt.

Koop NU $CYBRO tegen de beste prijs om 200% winst veilig te stellen

Het CYBRO-token ontgrendelt cashback in CYBRO, korting op kosten voor handels- en kredietactiviteiten, inzetbeloningen, een exclusieve Airdrop en het verzekeringsprogramma. Dit solide nutsbedrijf zal een sterke basis leggen voor een waardestijging van CYBRO na TGE in het derde kwartaal van 2024.

Met CYBRO kunt u uw cryptovaluta laten groeien door te investeren in verschillende kluizen op Blast, de enige Layer 2-blockchain die een standaardrendement biedt voor het uitzetten van ETH en stablecoins. Het uiteindelijke doel van CYBRO is om gebruikers voor elke strategie het hoogst mogelijke rendement te bieden, terwijl een eenvoudige en transparante interface wordt gegarandeerd.

Verzeker uw plaats in CYBRO vandaag nog met 66% korting! Aanbieding is beperkt!

Ethereum-prijsanalyse en -voorspelling

Ethereum wordt momenteel verhandeld tussen $2874,40 en $3345,18. Het heeft te maken gehad met een recente recessie, met een daling van 6,16% vorige week en een steilere daling van 16,40% in de afgelopen maand. Desondanks heeft de munt gedurende zes maanden een groei van 42,65% doorgemaakt, wat wijst op een breder positief momentum. Ethereum begeeft zich nu in woelig water terwijl het zijn dichtstbijzijnde weerstand op $3551,43 nadert, terwijl het boven zijn ondersteuningsniveau van $2609,85 blijft. De bewegingen van de munt suggereren een corrigerende fase waarin handelaren en investeerders op zoek zijn naar een stabiele richting.

Solana-prijs fluctueert binnen een groot bereik, wat is het volgende?

De prijs van Solana is behoorlijk in beweging en ligt momenteel tussen $126,76 en $157,10. Na een grote sprong in de afgelopen zes maanden, is het de afgelopen maand een beetje gedaald. Op dit moment is er nog wat ruimte om te groeien voordat we de volgende grote hindernis van $168,33 tegenkomen. Als de koers daalt, kan de koers een stoppunt vinden rond de $107,65. Als je naar de recente bewegingen kijkt, lijkt het erop dat het even op adem komt na een sterke run. Omdat de cijfers gemengde signalen laten zien, is het een afwachtende situatie.

Celestia (TIA) prijstrends en voorspellingen

De koers van Celestia (TIA) beweegt zich met enige onzekerheid tussen $9,18 en $11,05. Deze week werd het land geconfronteerd met een daling van 8,66% en de afgelopen maand met een grotere daling van 15,79%. Als we echter zes maanden terugkijken, is de prijs opmerkelijk gestegen met ruim 109%. De huidige prijs ligt dicht bij het 10-daagse gemiddelde van $9,11, maar is iets gedaald onder het 100-daagse gemiddelde van $9,36. De RSI suggereert een neutrale houding, terwijl de Stochastics wijst op meer koopgedrag. Nu de MACD bijna vlak is, bereidt TIA zich mogelijk voor op zijn volgende zet. De prijsactie van de munt suggereert een mix van impuls en correctie terwijl deze probeert een solide richting te vinden.

Avalanche prijsinzicht: AVAX worstelt te midden van marktturbulentie

Avalanche (AVAX) beweegt zich tussen $32,64 en $40,07, nadat hij de afgelopen tijd met een daling te maken heeft gehad. Vorige week daalde de prijs met meer dan 10%, en de afgelopen maand was er sprake van een daling van 27%. Toch laat AVAX zes maanden terugkijkend een opmerkelijke stijging zien van ruim 108%. De huidige prijsbeweging lijkt corrigerender en weerspiegelt een recente terugval na de indrukwekkende halfjaarlijkse run. Traders kijken uit naar de weerstand op $42,76, terwijl de support rond de $27,91 ligt, in de hoop op een herstel of verdere consolidatie. Technische indicatoren geven gemengde signalen af, waarbij de RSI zich in de middenmoot bevindt, wat erop wijst dat er momenteel in beide richtingen geen beslissend momentum bestaat.

Conclusie

ETH, SOL, TIA en AVAX bieden op korte termijn mogelijk geen onmiddellijk rendement. Ondertussen valt CYBRO, dat in het tweede kwartaal van 2024 wordt gelanceerd, op als een unieke verdienmarktplaats gebouwd op de Blast-blockchain. Vroege investeerders hebben de kans om voordeel te behalen door deel te nemen aan de CYBRO-tokenvoorverkoop, waarbij ze vanaf het begin gebruik kunnen maken van het inheemse rendementsaanbod.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!