You have not selected any currencies to display

Top crypto-expert voorspelt dat DTX Exchange-token $10 zal bereiken vóór XRP- en Cardano-prijs met goede tokenomics en 100x opwaartse kracht

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de huidige fluctuerende marktdynamiek blijven de prijsvoorspellingen van Cardano (ADA) en XRP bearish en slagen ze er niet in om andere altcoins in te halen. Nu de verkoopdruk toeneemt, duiden de matige prestaties van XRP en Cardano prijs op een neerwaarts traject in de komende weken.

Terwijl Cardano en XRP achterblijven, staat een nieuwe speler, DTX Exchange, centraal en krijgt steun voor zijn enorme ROI-potentieel, ondersteund door zijn technologische bekwaamheid en voorverkoopprestaties.

SEC verlamt de kansen op herstel van XRP

Het onvermogen van XRP Price om in het eerste kwartaal voorbij de $1 te komen, benadrukt de invloed van de negatieve pers over het SEC-proces te midden van marktvolatiliteit. De recente prestaties weerspiegelen het groeiende bearish sentiment, waarbij het token consolideert op het niveau van $0,5.

Ripple heeft blijk gegeven van veerkracht in het licht van het meedogenloze streven van de SEC met haar onvermoeibare inspanningen om het juridische landschap in haar voordeel te veranderen. Het nieuwste project kondigde de lancering aan van een nieuwe stablecoin om de verkoop te stimuleren en het bearish traject tegen te gaan; de SEC heeft echter nog een wegversperring opgeworpen tegen de nieuwe munt.

Op basis van de gegevens van CoinMarketCap is de XRP-prijs de afgelopen maand met meer dan 14% gedaald, en het achtbaantraject duidt op een patstelling waarbij de prijs consolideert boven de $0,15. Nu de SEC de laatste herstelpoging van Ripple verlamt, vertoont het marktsentiment tekenen van bearish vooruitzichten, zoals blijkt uit de verminderde handelsvolumes.

Zolang de SEC-schaduw boven Ripple hangt, is het onwaarschijnlijk dat de XRP-prijs grote pieken zal zien; Als de gemeenschapsondersteuning echter mislukt, kan het token zich de komende weken terugtrekken naar een lager niveau.

Cardano (ADA) prijsvoorspelling

De recente prestatie van de Cardano-prijs liet een bescheiden stijging zien, maar de 30-daagse trends schetsen een ander beeld, waarbij de ADA zich terugtrok van $0,58 naar bijna $0,46.

Ondanks de recente opleving van ADA blijft het marktsentiment bearish, waarbij de Cardano-prijs de afgelopen maand met ruim 20% is gedaald. Volgens CoinMarketCap verliezen beleggers hun vertrouwen en zijn veel ervan uitverkocht, zoals blijkt uit de schokkende daling van 40% in de handelsvolumes in de afgelopen 24 uur.

Als de bulls op dit cruciale punt niet tussenbeide komen, kan de verkoopdruk de bescheiden winsten overschaduwen en de Cardano-prijs de komende weken nog verder laten dalen.

Waarom overtreft DTX Exchange de concurrentie?

DTX Exchange wint snel terrein als een van de beste voorverkoopmunten in 2024 met zijn revolutionaire kenmerken, waaronder een hybride handelsplatform en een nieuwe blockchain. Gebruikers kunnen handelen zonder KYC-vereisten (ken uw klant) door te profiteren van de naadloze integratie van gecentraliseerde en gedecentraliseerde elementen.

Met toegang tot meer dan 120.000 digitale activa en een indrukwekkende hefboomfunctie van 1000x heeft DTX Exchange handelaren geboeid met zijn ongeëvenaarde potentieel. Bovendien heeft de nieuwe blockchain de weg vrijgemaakt voor een grotere kapitaalinstroom, waardoor de interesse van investeerders is gewekt naarmate de opwinding voor de lancering toeneemt.

Het vertrouwen van de markt in DTX Exchange bleek uit het succes van de private startronde, die meer dan $2 miljoen aan financiering opleverde. De groeiende populariteit heeft ervoor gezorgd dat de voorverkoop in slechts twee weken de mijlpaal van $520.000 heeft overschreden.

Terwijl de verwachtingen toenemen, voorspellen experts een potentiële rally naar $3 in de buurt van de openbare notering, wat nu de beste tijd is om deel te nemen aan fase 2, aangezien het DTX-token beschikbaar is voor de lage prijs van $0,04.

Conclusie

Deskundigen adviseren voorzichtigheid omdat de toekomst van de XRP-prijs onzeker blijft; de huidige prestatie duidt echter op een bearish vooruitzicht. Ondertussen wordt ADA geconfronteerd met sterke verkoopdruk terwijl Cardano Price moeite heeft om zich te herstellen.

Daarentegen staat DTX Exchange klaar om de standaarden te herdefiniëren met zijn innovatieve functies, en zijn indrukwekkende schaalbaarheid heeft het tot een populaire keuze onder handelaren gemaakt. De voorverkoopprestaties weerspiegelen de overweldigende steun en snelle adoptie van het DTX-token, wat de vraag doet stijgen, waarbij analisten anticiperen op een potentiële 100x rally in 2024.

Kom meer te weten:

Bezoek DTX-voorverkoop
Lees Whitepaper
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!