Crypto analisten verwachten altcoin rally in 2 maanden – De beste altcoins om nu in te investeren

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bekende crypto analist op X (Twitter) voorspelt dat we binnen twee maanden een grote altcoin rally mee kunnen maken. Dit baseert de analist op een mogelijke break-out die de totale marktkapitalisatie van altcoins (behalve Ethereum) binnenkort zou kunnen maken.

In dit artikel kijken we in meer detail naar de voorspelling van analist Captain Faibik en naar de top 5 altcoins om vandaag te kopen ter voorbereiding op deze toekomstige altcoin rally.

Opkomende crypto rally voor altcoins in mei en juni?

De crypto markt zit de afgelopen paar weken min of meer vast in consolidatie, wat mogelijk kan leiden tot een nieuwe fase van ‘price discovery’. In zo’n fase kunnen cryptomunten mogelijk nieuwe hoogtes bereiken en kunnen we een volgende altcoin season meemaken.

Crypto analist Captain Faiblik (@CryptoFaibik) ziet een interessant patroon in de grafiek die altcoins (m.u.v. Ethereum) vertegenwoordigd. In de grafiek is er namelijk een correctiepatroon te zien, een zone die steeds nauwer wordt en binnenkort kan leiden tot een break-out aan de bovenkant.

Met name in juni is de kans op een break-out groot volgens de analist, in dat geval zou de altcoin market cap een rally kunnen meemaken richting $900 miljard.

Een andere belangrijke factor die een altcoin season voor crypto kan aanduiden is de dalende Bitcoin dominantie, die momenteel onder 55% ligt na de piek van 57% in april. Dit betekent dat de waarde van altcoins ten opzichte van Bitcoin met de tijd aan het stijgen is.

Dit betekent dat wanneer Bitcoin stijgt, terwijl de dominantie niet te veel toeneemt, altcoins nog veel harder kunnen stijgen. Om deze reden is het een goed moment om te kijken naar de beste altcoins om nu in te investeren.

Welke altcoins gaan exploderen in de volgende altcoin rally?

In het geval van een altcoin season, kunnen sommige cryptomunten x10 of zelfs hoger gaan, waardoor je veel winst kunt maken als je de juiste altcoins weet te vinden. Vandaag kijken we naar 5 altcoins die potentie hebben om veel waard te worden.

Deze altcoins zijn als presale crypto tokens verkrijgbaar voor een verlaagde prijs zodat de onderstaande projecten vroegtijdig geld op kunnen halen en een community kunnen opbouwen. 

1. Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een nieuwe meme coin me een bijzondere functionaliteit, waardoor het interessanter is dan andere meme coins. Het is namelijk een multi-chain meme coin die op 6 blockchains gelanceerd zal worden, zo heeft dit project al meer dan $13 miljoen op weten te halen met zijn presale.

Na de presale zal Dogeverse gelanceerd worden op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base. Dit geeft DOGEVERSE extra potentie om viraal te gaan, waardoor je als vroege investeerder mogelijk parabolische stijgingen kan zien.

Je kunt vandaag DOGEVERSE kopen voor een vaste lage prijs van $0,00031 per token en als je kiest om presale tokens te staken, kun je na de presale extra tokens claimen. Deze staking functionaliteit kan Dogeverse tot een sterk project maken dat lang mee zal gaan.

Nu naar Dogeverse

2. Sealana (SEAL)

Een andere crypto meme om in de gaten te houden is Sealana (SEAL), dit is namelijk de opvolger van Slothana (SLOTH), die na lancering +100% steeg en vandaag weer met 50% is gestegen. De presale van deze nieuwe token heeft al meer dan $370.000 opgehaald.

Sealana kan erg veel aandacht trekken van investeerders uit de VS, dankzij zijn herkenbare mascotte, een enorme zeehond die zijn dagen vult met het eten van junkfood en het traden van crypto op de zolderkamer van zijn ouders.

Je kunt SEAL kopen voor een vaste prijs gebaseerd op de huidige waarde van Solana. Voor 1 SOL heb je 6.900 SEAL tokens, die je na de presale automatisch als airdrop in je wallet krijgt. Binnenkort zal SEAL lanceren op zijn eerste exchange en zou het in de voetsporen van Slothana kunnen volgen.

Nu naar Sealana

3. WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) combineert de liefde voor honden meme coins met de groeiende populariteit van Artificial Intelligence coins. Dit maakt WAI tot een unieke meme coin en een teckel die een grote en sterke community begeleidt.

De presale van WAI heeft al meer dan $1,45 miljoen opgehaald en begint steeds meer momentum op te bouwen. Daarnaast wordt de “Sausage Army” community steeds groter, wat ervoor kan zorgen dat de meme coin na lancering nog veel meer waard kan worden.

Je kunt WAI tijdens de presale kopen voor $0,000705 per token, een prijs die op zaterdag zal stijgen naar $0,000706. Tijdens de presale kun je extra tokens verdienen door je gekochte tokens te staken en na de presale te claimen.

Nu naar WienerAI

4. 99Bitcoins (99BTC)

Een veelbelovend nieuw crypto project dat een grote speler kan worden in de opkomende crypto bull run is het Learn-to-Earn (L2E) platform, 99Bitcoins (99BTC). Deze token kan verdiend worden als beloning voor het voltooien van modules waarmee je meer kunt leren over de crypto sector.

99BTC heeft met zijn presale al meer dan $1,17 miljoen opgehaald en profiteert van een bestaande community van bijna 3 miljoen gebruikers. Met meer dan 79 uur aan lesmateriaal, is er veel te leren en zijn er genoeg tokens om te verdienen.

Je kunt 99BTC in de presale kopen voor een lage prijs van $0,00104, voordat deze prijs aan het begin van volgende week zal stijgen. 99BTC heeft ook een staking functie, waardoor het mogelijk is om extra tokens te verdienen.

Nu naar 99Bitcoins

5. eTukTuk (TUK)

Een altcoin die misschien wel de grootste impact van alle vijf uit deze lijst kan hebben, is eTukTuk (TUK). Dit project specialiseert zich in het regelen van duurzaam vervoer in ontwikkelingslanden, die goed zijn voor een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot.

De presale van eTukTuk heeft al meer dan $3,27 miljoen opgehaald dankzij investeerders die aan hun portemonnee, maar ook aan het klimaat denken. Met een investering in TUK, kun je namelijk passief inkomen verdienen, terwijl je bestuurders in arme landen helpt aan een elektrisch alternatief voor de vervuilende traditionele tuktuk.

Je kunt in de latere fases van de presale TUK tokens kopen voor $0,031 per stuk, een prijs die binnenkort zal stijgen en na lancering nog veel hoger kan worden. Door TUK te staken, verdien je extra tokens, met een huidige APY van 85%.

Nu naar eTukTuk

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!