Bekende crypto CEO voorziet 300% pump na Bitcoin koers dip – Wat zijn goede altcoins die ook kunnen stijgen?

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De Bitcoin koers bevindt zich in een matige fase nu de koers daalt en de koers actie vrij neutraal blijft. Toch zijn crypto experts nog altijd positief over de toekomst van Bitcoin en een bekende Crypto CEO voorspelde onlangs dat de Bitcoin koers met 300% gaat pumpen na de recente koers dip. Wat gaat Bitcoin doen?

Bitcoin eindigde de maand april zwak en leverde sinds een maand geleden ook al meer dan 13,58% in. De Bitcoin koers beweegt zich op dit moment tussen een nauwe band die de koers weerhoudt van aanzienlijke stijgingen. Zolang de koers niet onder de $60.000 daalt of boven de $66.000 stijgt, zal de koers niet uit deze band kunnen treden en daardoor geen aanzienlijke koers beweging door kunnen maken. 

Toch deed de bekende crypto CEO van CryptoQuant onlangs de voorspelling dat BTC x3 kan gaan in de aankomende jaren. Hij gaf op zijn X kanaal namelijk aan dat hij gelooft dat de Bitcoin koers richting de $260.000 gaat stijgen. 

Onderzoek analist Wainwright voorspelde onlangs ook dat de Bitcoin koers zich op gaat maken voor een aanzienlijke stijging. Volgens Wainwright bevindt de volatiliteit van Bitcoin zich op dit moment rond een punt dat vergelijkbaar is met de aanloop naar eerder crypto rallies. 

Belangrijkste redenen voor Bitcoin rally:

  • Stabielers dan Tech Aandelen: Bitcoin heeft op dit moment een stabielere koers dan een aantal van de grootste techbedrijven zoals Nvidia, Tesla en Meta Platforms. 
  • Meer Interesse van Investeerders: De recente stabiliteit van Bitcoin wordt gezien als een teken van volwassenheid, iets wat meer investeerders aantrekt. 
  • Halvering Volatiliteit: Fidelity gaf aan dat de huidige volatiliteit van Bitcoin bij de $60.000 half zo hoog was als bij hetzelfde niveau in 2021. 

Bitcoin koers verwachting – Wat gaat Bitcoin doen?

Nu de Bitcoin koers over de afgelopen 7 dagen met iets meer dan 5% is gestegen lijkt het de eerste tekenen van een nieuwe rally te laten zien. 

Bitcoin Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Het $64.655 niveau gaat bij een aankomende rally als kantelpunt dienen voor de Bitcoin koers. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij dit niveau te stijgen is er een reële kans dat voorbij de huidige range tussen de $60.000 en $66.000 kan stijgen en zich op kan maken voor een stijging richting de $67.084. Op het moment dat dit niveau gehaald is kan er vervolgens gekeken worden naar de $69.356 en $71.309. 

Tegelijkertijd kan de koers nog altijd rekenen op de ondersteuning van de huidige trading range van $60.000. Een daling tot onder dit niveau kan leiden tot een daling richting de volgende ondersteuningsniveaus bij de $59.164 en $56.677. 

Investeerders zullen het $64.655 niveau daarom goed in de gaten moeten houden, aangezien dit niveau lijkt te gaan bepalen welke kant de BTC koers opgaat in de nabije toekomst. Tot die tijd zullen investeerders er echter goed aan doen om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins die op de korte termijn al aanzienlijke stijgingen kunnen realiseren. 

Nieuwe tokens hebben vaak het potentieel om aanzienlijke stijgingen te realiseren door hun lage market cap. Om die reden bespreken we hieronder een aantal van de beste nieuwe altcoins van dit moment. 

99Bitcoins (99BTC) – Bekende naam binnen crypto wereld lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto-informatie. Sinds deze lancering wist het project al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen aan te trekken en heeft het project al meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube kanaal verzameld. Dit project heeft er nu ook zelf eindelijk voor gekozen om een crypto token te lanceren. 

Het realiseerde dit door de introductie van zijn native 99BTC token presale. Deze token gaat een belangrijke rol spelen binnen het nieuwe Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins. Binnen dit systeem zullen gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen als ze leren over crypto. Voor dit systeem staat al bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar. 

De 99BTC token gaat gebruikt worden als beloning voor gebruikers die bepaalde taken afronden. Daarnaast zullen 99BTC token houders ook in aanmerking komen voor voordelen zoals trading signalen, online webinars of exclusieve toegang tot VIP community groepen. 

De 99BTC token presale heeft inmiddels al meer dan $1,1 miljoen weten op te halen. Crypto experts verwachten dat deze token hard gaat stijgen op het moment dat die gelist wordt op exchanges vanwege de grote community aan investeerders die het project ondersteunt. Om die reden is dit de ultieme kans voor investeerders om de 99BTC token voor beperkte tijd tegen $0,00104 per stuk te kopen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek 99Bitcoins Presale

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw multi-chain alternatief voor grootste memecoin van de wereld

Dogeverse is een onlangs gelanceerde crypto die bezig is met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor Dogecoin. Dogecoin is de grootste memecoin van de wereld, maar komt met een aantal gebreken zoals geen staking en dure en langzame transacties. Dogeverse lost deze gebreken op door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen op meerdere blockchains. 

De DOGEVERSE token gaat onder andere gelanceerd worden op de Ethereum, Base, BNB, Polygon, Solana en Avalanche blockchains. Hierdoor kunnen gebruikers ook profiteren van de beste functies van deze blockchains, zoals onder andere staking. Ook heeft het project aangegeven snellere en goedkopere transacties aan te kunnen bieden door verbeterde liquiditeit. 

Voor de staking doeleinden zijn 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens apart gezet. Gebruikers die de DOGEVERSE token op dit moment vastzetten komen in aanmerking voor een APY van 70%. 

30 miljard tokens zijn beschikbaar gesteld voor de presale. Deze presale bleek al snel een groot succes, want het doel van $13 miljoen werd binnen korte tijd behaald. Hierdoor hebben investeerders nog maar beperkt de tijd om DOGEVERSE tokens te kopen tegen de prijs van $0,00031 voordat deze token gelist wordt op exchanges en mogelijk explodeert in waarde. 

Bezoek Dogeverse Presale 

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana memecoin met groot groei potentieel

Sealana is een nieuwe Solana memecoin die zich positioneert om optimaal te profiteren van het huidige succes van de Solana blockchain. Deze blockchain was recentelijk namelijk al verantwoordelijk voor de lancering van meerdere succesvolle memecoins. Hierbij kan gedacht worden aan WIF en BINK, beide van deze memecoins wisten al een market cap te behalen van boven de $1 miljard. 

Met Sealana is er nu een nieuwe Solana memecoin op de markt verschenen die dezelfde soort stijgingen kan realiseren. Sealana heeft een hilarische zeehond als mascotte. Deze mascotte zit de hele dag achter zijn computer World of Warcraft te spelen en is daarmee een verwijzing naar het World of Warcraft karakter van South Park.

Het Sealana project maakt voor zijn presale gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem en maakt het hierdoor erg gemakkelijk voor gebruikers om SEAL tokens te kopen. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is SOL token over te maken naar het wallet adres van  Sealana. Vervolgens zullen ze SEAL tokens ontvangen in hun wallet op het moment dat de presale is afgerond. 

De presale zelf heeft inmiddels al meer dan $300.000 op weten te halen. 1 SOL levert je op dit moment 6.900 tokens op. Gebruikers zijn ook in staat om hun wallet te verbinden op de presale website om op deze manier tokens te kopen. Op dit moment worden de Phantom en Solflare wallets geaccepteerd. 

Bezoek Sealana Website

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin combineert werelden AI crypto en memecoins

WienerAI is een nieuwe memecoin die bezig is om de werelden van AI crypto en memecoins samen te brengen. Het realiseert dit door zijn hilarische WienerAI mascotte. Deze mascotte is een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Op deze manier weet het project tractie te creëren bij zowel de AI crypto als memecoin-community. 

WienerAI is voorgekomen uit een wetenschapper die in het jaar 2132 bezig is met de creatie van de ultieme AI compagnon. Door een fout tijdens deze creatie mixte hij per ongeluk het DNA van een hotdog in zijn creatie, wat leidde tot de hilarisch WienerAI. 

WienerAI heeft in tegenstelling tot veel andere memecoins utility door zijn staking mechanisme. In dit staking mechanisme kunnen gebruikers de native WAI token staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van maar liefst 700%.

De WAI token kost op dit moment $0,000705 per stuk in een presale die al meer dan $1,3 miljoen heeft weten op te halen. Deze prijs zal in de volgende fase van de presale echter gaan stijgen, wat betekent dat dit het beste moment vormt om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

5thScape (5SCAPE) – Eerste AR en VR ecosysteem op de blockchain

5thScape is bezig om de werelden van VR en AR op de kop te zetten door een VR ecosysteem te lanceren op de blockchain. Op dit platform zullen gebruikers enerverende VR games kunnen gaan spelen, maar de ontwikkelaars zijn ook bezig met de ontwikkeling van hun eigen VR headset en ergonomische bureaustoelen. 

Gebruikers kunnen meehelpen aan de ontwikkeling van het project door hun eigen VR games te ontwikkelen. In dank hiervoor zullen ze beloond worden met de native 5SCAPE token. Gebruikers kunnen zich vervolgens abonneren op deze VR games en helpen daardoor meteen mee aan het uitbreiden van de liquiditeitspool. 

5SCAPE tokens kunnen ook gestaked worden in ruil voor relatief hoge beloningen. Op deze manier wordt de liquiditeitspool van het project verder uitgebreid en kan de koers rekenen op stabiliteit bij de lancering. 

De presale van 5thScape heeft inmiddels al meer dan $5,8 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,00327 per stuk, maar zullen gelanceerd worden voor $0,01 bij listing. Dit betekent dat investeerders op papier al een winst kunnen realiseren van meer dan 200%. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, MATIC, USDT en creditcard. 

Bezoek 5thScape Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!