You have not selected any currencies to display

Analisten voorspellen de ATH van Dogecoin en de 100x-piek van Raboo, wat zorgen voor SHIB-beleggers aanwakkert

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt stijgt steeds hoger, en het is het moment waarop experts hun voorspellingen doen. Onlangs zijn er voorspellingen gedaan over een nieuwe Dogecoin ATH. Raboo, de nieuwe start-up, heeft ook interesse gewekt met zijn innovatieve focus en geweldige stijging in de voorverkoop, en experts denken dat het ongetwijfeld 100x zal gaan. Deze vooruitzichten hebben bij veel SHIB-investeerders rillingen over de rug doen lopen nu de Shiba Inu-prijs aan momentum verliest.

Dogecoin ATH: Positieve voorspelling verhoogt het prijsmomentum

Dogecoin die de frontlinie vormt van de best presterende altcoin is nu nieuw. De belofte van inclusiviteit, financieel gewin en onverslaanbare kameraadschap zijn de sterkste stellingen geweest. Dogecoin heeft bewezen een stevige winnaar te zijn nadat het tekenen van een duurzame comeback vertoonde. De jaarlijkse winst bedraagt 102%, waardoor Dogecoin een van de best presterende meme-tokens is.

Sinds het begin van het jaar heeft Dogecoin enorme grip gekregen op de positieve technische vooruitzichten en ecosysteemontwikkeling. Uit gegevens van Onchain blijkt dat 82,66% van de DOGE-houders winst maakt. Prominente analisten zoals Ali hebben ook een uitbraak van een dalende driehoek geïdentificeerd die de memecoin boven zijn vorige ATH naar $1,2 zou kunnen duwen.

Raboo domineert met first mover advantage – Schiet omhoog in voorverkoop te midden van 100x voorspelling

Verschillende nieuwe crypto’s hebben 100x beloofd, in de verwachting dat beleggers blind vertrouwen zullen hebben in hun vluchtige rages. De voorspelling van analisten dat Raboo 100x zal gaan, is echter wat elke slimme persoon zal maken door alleen maar naar zijn ongeëvenaarde vindingrijkheid te kijken. Raboo onderscheidt zich met zijn zorgvuldig uitgewerkte plan om een revolutie teweeg te brengen in de memecultuur. Deze nieuwe startup fungeert als een brug die gefragmenteerde blockchain-hulpprogramma’s met elkaar verbindt.

Het doel is om goede bruikbaarheid en innovatie op de mememarkt te brengen en tegelijkertijd de ‘meh’-crypto’s en waardeloze memes achter zich te laten. Maar dat is slechts de tip! Het bevordert een nieuw tijdperk van digitale representatie en DeFi met de aankomende meme-genererende evenementen, inzetmogelijkheden en de lancering van NFT/DEX. Vergeleken met de waarde die Raboo wil bieden, is de verleidelijke voorverkoopprijs van $0,0042 de hype waard.

Prijsstagnatie voor Shiba Inu baart zorgen

In 2021 was Shiba Inu een ware rave op de mememarkt. De prijs van Shiba Inu blijft echter achter bij de recente voorspellingen, omdat het bedrijf worstelt met de dalende vraag. In schril contrast met de voorspelling dat een nieuwe Dogecoin ATH en Raboo 100x gaan, heeft Shiba Inu geen significante mijlpaalontwikkeling of speculatieve boost geregistreerd.

Een verdere temperende stemming is de daling van 50% in het aantal actieve Shiba Inu-adressen. Dit heeft de verkoopdruk verergerd, vooral omdat de Shiba Inu-prijs er niet in slaagt de belangrijkste weerstandszone te doorbreken. In feite zijn de recente Shibarium hard fork en de $12 miljoen private tokenverkoop er niet in geslaagd de SHIB-prijs op peil te houden. De afgelopen maand kelderde Shiba Inu met 20% naar $0,00002257 – het op één na laagste niveau deze maand.

De memecoin-revolutie: Dogecoin en Raboo gaan regeren

De memecoin-revolutie is aangebroken en het is geruststellend om waardevolle projecten naar de top te zien stijgen. Het potentieel voor een nieuwe Dogecoin ATH heeft de voortdurende heerschappij van DOGE versterkt. De opkomst van Raboo heeft echter bewezen dat de verschuiving op de mememarkt niet slechts een bevlieging is, maar een aanhoudende revolutie. Deskundigen merken dit op en voorspellen dat het na de lancering uiteindelijk zijn tegenhangers zal overtreffen met een stijging van 100x.

Deelnemen aan de Raboo voorverkoop doe je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!